Hvornår skal du samle dine lån?

Hvornår er det en god idé at samle sine lån?

Du har lidt mistet overblikket over dine lån, og hvad de egentlig koster dig hver måned. Din økonomiske situation har måske endda forbedret sig, siden du optog lånene. Det kan eksempelvis være, hvis du har fået lønforhøjelse, eller hvis din kreditværdighed er forbedret. Uanset hvad vil det i langt de fleste tilfælde kunne betale sig at samle eksisterende mindre lån til ét samlet lån hos en enkelt långiver. Det vil kunne spare dig for alt for høje rentesatser, gebyrer og et uoverskueligt antal regninger. 

Hvis du søger om et samlelån med en medansøger, så I er flere om at optage det nye lån, vil det ofte forbedre jeres lånevilkår, herunder give jer mulighed for et højere lånebeløb og lavere renter. Læs mere om at ansøge om et lån sammen. Det skyldes, at den sikkerhed, som I kan stille for lånet, er forbedret, da I nu har to indtægter og altså en forhøjet samlet indkomst. Sammen skaber I en større sikkerhed og dermed garanti for, at I kan betale lånet tilbage. 

Alle faktorer, der kan være med til at forbedre din eller jeres kreditværdighed, vil betyde noget for de tilbud, Lendo kan indhente til dig. 

Her er en lille tjekliste over, hvornår du bør overveje, om det er på tide at samle dine lån til et bedre og billigere lån:

  • Du har flere små lån 

  • Du har mistet overblikket

  • Du har fået ny løn

  • Du har mulighed for at ansøge sammen med en anden

  • Du vil gerne have lidt mere overskud og lidt flere penge på kontoen

Det er helt op til dig, hvilket beløb du vil søge om. Lendo hjælper dig med at indhente tilbud på et nyt og bedre lån, som kan erstatte dine nuværende lån. Vi gør det også nemt for dig at sammenligne de tilbud, du får. Hvis du kan sige ja til et eller flere punkter på listen, bør du overveje, om det er tid til at rydde op i dine  lån og samle din gæld i ét lån. Hos Lendo kan ansøge, sammenligne og vælge det bedste lån, og det hele er både nemt og gratis. Du er heller ikke forpligtet til at vælge et af de lånetilbud, vi finder til dig. 

Du kan lave en ansøgning her – det er første skridt til en bedre privatøkonomi, hvis du har flere lån.

Læs om hvordan du samler dine lån

Læs også Vores kunder er vilde med at samle deres lån

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Fellow Finance, PayMark Finans (en del af Facit Bank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.