Kunder vilde med samlelån

Vores kunder er vilde med at samle deres lån

En af de danskere, som er glad for at have fået samlet sine mindre lån til et større lån, er Ole Sørensen fra Nordsjælland. 

Ole ønskede at samle 9 forskellige lån på i alt 500.000 kr. i ét lån. Efter at have lavet en ansøgning på Lendo.dk og modtaget sine personlige tilbud, valgte Ole et tilbud på et samlelån fra Express Bank, der sikrede ham en månedlig besparelse på 5.127 kr.

"Jeg var faret vild i renter og gebyrer, og det var blevet lidt et uoverskueligt projekt for mig at undersøge, om vi kunne få bedre vilkår. Jeg kontaktede Lendo, som heldigvis kunne hjælpe mig med at samle lånene til ét og få en bedre aftale. Det har gjort en stor forskel for økonomien herhjemme, så jeg er da ærgerlig over, at jeg ikke kastede mig ud i det lidt tidligere. Jeg kan klart anbefale andre at gøre det samme," siger Ole Sørensen.

Ole er ikke den eneste, vi har hjulpet. Mange tusinder af danskere har allerede sparet penge på deres lån ved at samle små lån og klatgæld i ét lån med bedre vilkår. Ved at sammenligne op til 6 tilbud fra etablerede banker på ét samlet lån, kan du nu selv vælge hvilken løsning, der passer dig bedst. 

Det er nemt og gratis at søge gennem Lendo, og vores brugere er både meget tilfredse med, hvor nemt det er, og med de tilbud vi indhenter til dem. 

"Det var en nem måde at finde et selskab på som ville lægge vores lån sammen til et lån, skrev kun en ansøgning og fik tilbud fra tre."

Trustpilot – Jack Poulsen

Flere og flere får øjnene op for, at det nu er muligt at få en bedre deal på lån og gæld. Ved at samle det hele er der mulighed for at afbetale på ét samlet lån - og det er et godt valg for din privatøkonomi. Mange oplever, som Louise, at få flere penge mellem hænderne, og hvem vil ikke gerne det?

"Jeg var glad for at jeg kunne få samlet mine lån og få flere penge mellem hænderne."

Trustpilot – Louise Jørgensen

Det er heller ikke et krav, at du sidder med masser af små lån, for at du kan samle dem til ét - du behøver blot at sidde med to lån, du gerne vil have samlet. Her kan der sagtens være penge at spare, og det er nok til at få et tilbud fra Lendo på et nyt samlet lån. Du skal blot lave en ansøgning, og inden længe vil du sidde med tilbud fra vores samarbejdspartnere, og du kan nu vælge den bedste løsning for dig og din økonomi. 

"Gik hurtigt og smertefrit. Havde to lån som vi ville lægge sammen til et lån. Fået et via Lendo, endda med 0 kr. i oprettelse :). I forhold til gamle lån, så har vi på det ene lån mere end halveret og på det andet lån næsten halveret ÅOP´en, som nu er etcifret. Så dejlige kr. sparet :)"

Trustpilot – Anne Mette Møller

Hvis du bare har ét lån, kan Lendo også hjælpe dig med tjekke, om du kan få en billigere rente på det lån. Hvis du vil lave et rentetjek på et enkelt lån, skal du blot udfylde oplysninger om det ene lån i ansøgningen her. Hvis du også ønsker at låne til lidt ekstra, udover refinansieringen af dit ene lån, kan Lendo også hjælpe dig med det. 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores tjeneste og vores service for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores tjeneste, hører vi gerne fra dig. Du kan nemt fange os på telefon 70 5000 10 eller kundeservice@lendo.dk.

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Fellow Finance, PayMark Finans (en del af Facit Bank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.