saml dine lån

Saml dine lån

Har du flere forskellige typer af lån? Saml dine lån og få en lavere rente. Ved at lave en låneansøgning hos Lendo kan du få flere tilbud på et samlelån fra en række banker. Lendo sender nemlig din ansøgning ud til flere anerkendte banker, hvorefter de alle vender tilbage med et svar indenfor 24 timer.

Når du har modtaget dine tilbud er det op til dig, at vælge det billigste lån eller det, der passer bedst til netop din situation. På denne måde lader vi bankerne konkurrere om dig, og sørger for at prisen bliver presset så langt ned som muligt. Du slipper dermed for dyre omkostninger og renter. Det er gratis og uforpligtende at bruge vores platform, så du kan derfor nemt og hurtigt tjekke, hvilken rente bankerne kan tilbyde dig.

Når du vælger at samle dine lån, vælger du aktivt at gøre noget fornuftigt for din privatøkonomi. For langt de fleste vil det være både billigere og mere overskueligt, at samle eksisterende lån til ét og det er præcis det vi hjælper kunderne med, når vi opfordrer dem til at sammenligne lån – dette gælder nemlig også for deres eksisterende lån. Vi mener det altid er fornuftigt at undersøge hvorvidt man har de bedste låneaftaler, eller om man med fordel kan samle eksisterende lån ét sted.

Hvilke lånetyper kan jeg samle?

Hos Lendo kan vi samle alle typer af lån, dog maksimalt op til 500.000 kr. Ofte oplever vi, at vores kunder sparer flere tusinde kroner ved at samle deres lån hos én bank, da de på denne måde slipper for en masser administrationsgebyrer og ekstra omkostninger hos de enkelte långivere. Det kan også ske, at forbrugerne har taget op til flere forskellige kviklån, hvor renterne hurtigt kan blive skyhøje og uoverskuelige. Her kan der især være mange penge at spare, hvis man får samlet disse lånetyper hos én bank. Der er dog også andre former for lån vi kan samle. De lån, der oftest bliver samlet er blandt andet: 

Hvem kan samle dine lån?

Flere og flere banker er begyndt at tilbyde samlelån. hvor de går ind og samler potentielle kunders eksisterende gæld i ét lån hos den pågældende bank. Dette er kun positivt, da danskerne på denne måde får nemmere adgang til billigere aftaler på deres eksisterende lån. Hos Lendo gør vi dog endnu mere for at sikre vores kunder, de bedste aftaler på deres lån. Vi sammenligner nemlig tilbud på samlelån fra en række banker, og dermed får vores kunder både fordelene ved at kunne samle deres gæld ét sted, samtidig med at de kan sammenligne flere tilbud og vælge det bedste. For hvorfor skal man tage det første og bedste, når du kan sammenligne og vælge det billigste?

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er nemt og gratis at ansøge om et samlelån gennem Lendo. Du udfylder blot ansøgningsskemaet og så vender bankerne tilbage med personlige lånetilbud til dig efter 24 timer. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at udfylde din ansøgning er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på 70 5000 10. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. God fornøjelse!    

 

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Facit Bank, Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Mere om Samlelån

Lendo tema