Sammenlægning af lån

Sammenlægning af lån – hvad er fordelene?

Hvorfor skal man lave en sammenlægning af sine lån? Mange danskere står desværre i den uheldige situation, at de har optaget en uoverskuelig mængde af små lån, hvor renter og gebyrer hurtigt er løbet op. Det kan have store konsekvenser for den daglige økonomi, og ofte kan det føre til, at man optager mere gæld og således sidder fast i en ond spiral af høje renter og omkostninger.

Hos Lendo sætter vi en dyd i at bryde denne spiral! Ved at ansøge om et samlelån kan man nemt samle sin eksisterende lån til ét lån, og samtidig få en lavere rente. Mange af vores kunder har benyttet sig af vores tjeneste, og oplevet en lang række af fordele for deres privatøkonomi. De mest åbenlyse fordele ved at samle sin gæld igennem Lendo er blandt andet: 

  • Du får personlige lånetilbud fra op til 7 banker

  • Du kan nemt sammenligne lånetilbudene og vælge det bedste

  • Bankerne indfrier din eksisterende gæld for dig

  • Du får store besparelser hvér måned

Mange danskere er ikke klar over fordelene ved at få samlet sin gæld ét sted, og ofte kan det have store konsekvenser, da renter og gebyrer nemt kan hænge som en sort sky over os i hverdagen. Heldigvis er det nu blevet nemt at tjekke sin økonomi igennem, og dermed sikre sig, at man har den bedste aftale. Dog er det nyt for mange, at man nu på blot få minutter kan henvende sig til flere banker samtidig, og dermed øge chancerne for at få de bedste betingelser på sine banklån. Det er derfor vigtigt at gøre det klart, hvornår det kan give mening at ansøge om et samlelån. 

Hvornår skal jeg lave et samlelån? 

Så snart du har ét eller flere lån uden sikkerhed kan det give mening for dig at tjekke, om du kan få en lavere rente, hvis du samler din gæld. Ofte forholder vi os ikke kritisk til den aftale vi har fået fra vores egen bank, og vi takker hurtigt ja til et forbrugslån uden at forhandle prisen. Når du laver låneansøgning om et samlelån hos Lendo, så sender vi din ansøgning ud til flere anerkendte banker, og de vender herefter tilbage med tilbud om at samle din gæld hos dem. Det er nu helt op til dig, at vælge det billigste tilbud. Således hjælper vi hos Lendo flere tusinde danskere til at forbedre deres vilkår på deres lån. 

Hvis du står i en lignende situation og har brug for at tjekke, om det kan svare sig at samle din gæld ét sted, er du velkommen til at udfylde en gratis låneansøgning hos Lendo. Har du spørgsmål vedrørende samlelån eller vores andres services, er du også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar ved telefonerne på 70 5000 10

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Facit Bank, Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Mere om Samlelån

Lendo tema