Sammen om et samlelån

Saml jeres lån og få flere penge sammen

Når I er to om at søge om et samlelån, kan I ofte få bedre vilkår. Det kan derfor betale sig at søge om at samle eksisterende lån sammen med en medansøger. En medansøger betyder, at I er to, der søger om det nye lån. Det er dermed jeres samlede privatøkonomi, der afgør jeres kreditværdighed, da I så er to, der hæfter for lånet. Det betyder, at jeres kreditværdighed typisk vil være forbedret, da banken har en større sikkerhed for at få sine penge retur.

Renten vil også være markant lavere, når du søger om at samle lån sammen med en medansøger. Banken, der skal låne penge ud, har nemlig minimeret sin risiko. Det skyldes, at hvis en af jer skulle miste sit arbejde, så er der en anden indkomst, der kan sikre tilbagebetaling af lånet. Derfor er banken i stand til at give jer et meget attraktivt tilbud på et lån. Dette gælder især, hvis I begge har en fast indtægt, og i endnu højere grad hvis en af jer har fået ny og bedre løn, siden I stiftede lånet i sin tid. 

Når begge ansøgere har en fast indtægt, har I altså langt større chancer for at få et bedre og billigere lån, som kan indfri de mange små lån, I tilsammen har.

Du kan vælge at søge om at samle lån sammen med din samlever eller partner. Det er sådan, de fleste gør, men du kan faktisk også søge om et samlelån sammen med et familiemedlem eller en ven. Det er ikke alle banker, der stiller ikke krav om, at man skal have samme bopæl. 

God fornøjelse med at få lavet en ansøgning sammen.

Læs om hvordan du samler dine lån

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Fellow Finance, PayMark Finans (en del af Facit Bank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.