Billige lån

Find de billige lån og vælg det billigste lån her

Billige lån er normalt at søge efter, når man har brug for at optage et lån. Det er desværre endnu ikke nemt at undersøge lånemarkedet på forhånd for at finde det billigste lån. Derfor kan du gratis og uforpligtende sammenligne lån her på siden. Det kan du, da vi gerne vil hjælpe dig med at danne et overblik over de billige lån, låneudbyderne kan give dig.

Vi forbrugere søger på nettet efter priser og informationer om alt lige fra tøj, rejser, mad, butikker, anbefalinger af diverse oplevelser eller produkter og listen fortsætter derudaf. Vi kan lige så godt også søge efter billige lån og de billigste banker på nettet.

Ifølge Foreningen for Dansk Internet Handel, FDIH, er de danske forbrugere meget aktive, når det gælder internethandel. I 2018 foretog danskerne hele 197 millioner køb på nettet. Det er bevis på, at nethandel er blevet en naturlig del af de danskernes hverdag. 

Alligevel er det ikke helt normalt at foretage den samme søgning på pris og information, når det kommer til at finde billige lån. Det er meget normalt at gå i banken for at finde det billigste lån.

Lån penge billigt er noget de fleste gerne vil. Og vil de fleste ikke også helst tage beslutningen om et lån på baggrund af info, der giver indsigt i hvilket lån, der reelt er det billigste lån?

På denne side kan du blive klogere på følgende: 

Vi leder dig til de billige lån og det billigste lån

Vores mission er at gøre lånemarkedet nemmere at overskue som forbruger. Vi opfordrer alle til at indhente flere tilbud på lån, og ikke vælge det første og bedste. Vi ved her hos Lendo, at det kan være både overvældende tidskrævende at sætte sig ind i de udgifter og beregninger, der følger med i forbindelse med optagelsen af lån. Vi vil derfor gøre vores for at give vores kunder en god oplevelse med minimal indsats fra kundens side.

Det er aldrig uden omkostninger at låne i banken. Når det så er sagt, er det bestemt ikke umuligt at låne billigt. Lad os hjælpe dig med at finde det billigste lån. Vi vil gerne spare dig tid og gøre forarbejdet for dig. Når du udfylder en ansøgning på her på siiden, videresender vi den til de banker, vi samarbejder med. Bankerne behandler ansøgningen individuelt og melder tilbage med svar i løbet af 24 timer.

Du modtager ikke kun et lånetilbud fra Resurs Bank, som vi samarbejder med. Du vil også modtage lånetilbud fra Express Bank, Basisbank og vores andre samarbejdspartnere.  

Herefter skal du blot vælge det billigste lån.

Lån billigt her

Der findes forskellige former for lån og betingelser for at optage lån. I din lokale bank vil du have mulighed for at optage lån med sikkerhed, hvor banken tager pant, i det du låner til. Det kan være bolig, bil eller anden større genstand af værdi. I disse tilfælde er det ofte muligt for banken at tilbyde en bedre rente, end den de kan tilbyde for et lån uden sikkerhed. Hvis du ikke betaler tilbage på lånet, har banken nemlig ret til at sælge de ting, der er taget pant i lånet. Der er derfor langt større kontrol, hvis du skal tage et lån med sikkerhed.

Her på siden kan du sammenligne lån uden sikkerhed. I mange sammenhænge kaldes denne type lån for forbrugslån eller privatlån. Disse lån kræver altså ikke, at der tages pant i værdigenstande. Med et forbrugslån er der langt større frihed til at benytte lånet, til det formål du selv ønsker. 

Med denne lånetype skal du ikke forklare for, hvad lånet skal bruges til. Der er mulighed for at søge lån til spontane behov.

Hvis du skal optage et lån med sikkerhed kræver det både en dialog og en efterfølgende vurdering fra din egen bank. Den proces kan til tider trække ud. Banken skal nemlig sikre, at der er værdi nok i en eller flere ejendele, som kan stille sikkerheden for lånet. Der skal også være plads i din økonomi til at betale en del af det beløb, der skal lånes. 

Søger du om lån gennem vores online tjeneste, undgår du den lange proces med din bank for at få et billigt lån. Du kan låne online, så det hele kan ordnes online, og de banker og låneudbydere vi samarbejder med skal alle behandle din ansøgning, inden der er gået 24 timer. På den måde opnår du det billigste hurtige lån

Lån nemt og hurtigt gennem her på siden. Vores kundeservice står klar alle hverdage til at hjælpe dig med at finde et billigt lån. De hjælper med alt fra ansøgning og status på din ansøgning. De hjælper dig også med kontakten med bankerne, hvis du skulle have behov for det. Størstedelen af vores kunder sætter stor pris på hvor nemt og overskueligt, det er at låne gennem os. Det er lige præcis vores mål, at det skal være nemt for dig, når du søger efter billige lån.

Skal du for eksempel låne til:

 • Boligen? 

 • Bilen?

 • Andelsboligen?

 • Mindre forbrugskøb?

 • Forbrug sidst på måneden?

 • Eller er du studerende?

Så har vi herunder lavet en guide om billige lån inden for de forskellige lånetyper

Alternativt anbefaler vi at afprøve vores låneberegner for at få nogle konkrete eksempler på, hvad forskellige låneudbydere kan tilbyde dig i forhold til forbrugslån uden sikkerhed.

Tænk hvis du kun kunne vælge den første mulighed du fik? Så ville du måske ende med kun at spise tomater til frokost. Ene og alene fordi det var indholdet i den første skål på buffeten. Det ville helt sikkert være en kedelig frokost. Det er dog ikke en beslutning, der vil have store konsekvenser.

Men hvis du bare tager det første og bedste lån, som du bliver tilbudt i banken, kan kosekvenserne være større. Derfor kan du i stedet sammenligne og dermed finde det billigste lån.

Lendo er en sammenligningstjeneste, der gør info om lån og lånevilkår bedre og mere overskuelig for dig som låntager. Ved at sammenligne lån kan du nemt skabe et overblik over, hvilke priser der er gode og dermed undgå dyre kviklån. Dette sikrer dig et nemt og hurtigt overblik over, hvilket lån der vil være det bedste og billigste lån for dig.

Det er meget enkelt, og du kan nemt sammenligne lån. Det eneste du skal gøre er at sende en ansøgning afsted her på siden via vores låneberegner. I løbet af bare 24 timer får du personlige lånetilbud fra låneudbyderne. Servicen er gratis for dig og helt uden forpligtelser.

Det er også helt okay at være kritisk overfor de lånetilbud du får. Det er også fair at sammenligne dem med et tilbud fra din egen bank. Men der er nogle ting du skal være opmærksom på. Hvis du skal sammenligne din egen banks lånetilbud med andre, er det vigtigt, at lånebeløb og løbetid er det samme. Her kan du sammenligne ÅOP, som er Årlige Omkostninger i Procent. Det lån med det laveste ÅOP, er det billigste lån for dig. 

Hvorvidt du har fundet et billigt lån, afhænger af, hvilket formål det har, og hvor meget værdi du får for pengene. Det kan være meget dyrt at optage et minilån, hvis du har tænkt dig at bruge det på et køkkenprojekt og afbetale det på flere år.

Derfor får du nu en oversigt over hvilke lån, der er de billigste lån i forhold til formålet.

Billige lån til bolig

Skal du til at investere i en bolig eller have gang i et renoveringsprojekt? Det er vigtigt at vide hvilke lånetyper, du har mulighed for at tage, når du skal låne til boligen. 

Et boliglån kan referere til to forskellige lån:

 • Et realkreditlån, som finansierer maksimalt 80% af en bolig.

 • Et banklån, som dækker resten af købsprisen.

Det billigste lån af de to er realkreditlånet, fordi banklånet plejer at have højere renter. Derfor er det bedst at afbetale på banklånet hurtigst muligt.

Hvis du leder efter det billige lån til at udføre forbedringer i ejendommen, er det dog et boliglån hos en bank, der er det billigste lån. Realkreditlån er nemlig designet til store beløb, så hvis du kun skal bruge nogle hundredetusinde kroner, vil du få en meget høj rentesats.

Et boliglån i banken er bedre egnet til projekter på nogle hundredetusinde. Du har udover det to muligheder; Et lån med sikkerhed og et lån uden sikkerhed. Et lån med sikkerhed er det billigste lån, mens et lån uden sikkerhed har højere renter.

Den bedste måde at få det billigste lån til bolig på er at indhente så mange tilbud som muligt. Det er en god idé at gå til din bank for at forhandle. Hvis din bank vurderer, at de ikke vil give dig et nyt lån med sikkerhed, kan du altid ansøge om lån uden sikkerhed hos andre banker og låneudbydere.

Det er ofte en god idé at lave et grundigt forarbejde, så du er opmærksom på diverse lånevilkår på forskellige lån. Du bør undersøge alle alternativer samt lægge budget for at se, hvordan du kommer til at afbetale på dit nye lån uden sikkerhed.

Du kan benytte dig af vores låneberegner, hvis du vil undersøge, hvor billigt et lån du kan tage. Det er gratis og uforpligtende.

Billigste lån til bil

Uanset om du vil optage lån til en ny bil eller lån til en brugt bil, er regel nummer ét at sammenligne forskellige billån

Til et billån kan du både bruge et lån med sikkerhed i banken, et realkreditlån, et lån uden sikkerhed og en afbetalingsaftale med bilforhandleren. Sidstnævnte plejer at være den dyreste løsning – udover kviklån, som vi ikke anbefaler til finansiering af bilkøb.

Der er flere elementer at være opmærksom på ved et billån:

 • Afbetalingsperioden

 • Lån med eller uden sikkerhed

 • Lånets ÅOP

 • Oprettelsesgebyr

 • Muligheden for samlelån

Når du leder efter det billigste lån til at købe bil, skal du holde øje med afbetalingsperioden. De fleste større lån har afbetalingsperioder på op til 15 år, men så længe har de færreste deres bil. De fleste udskifter bilen i løbet af otte år, fordi den med tiden kræver flere og flere reparationer, hvilket bliver dyrere og mere tidskrævende. Derfor er det fornuftigt at sigte efter en afbetalingsperiode på maksimalt otte år, når du optager et lån til bil.

En anden tommelfingerregel ved billån: Står du mellem flere lånetilbud på lån uden sikkerhed, skal du vælge det lån, der har den laveste ÅOP.

Husk at renter er noget, du kan trække fra i skat, mens etableringsomkostninger og gebyrer ikke har denne skattemæssige fordel. Særligt bilforhandlere har høje etableringsgebyrer, hvori der indgår deres eget salær. Vil du have det billigste billån uden sikkerhed, så er et forbrugslån ofte den bedste løsning.

Hvis du har mulighed for at tage lån med sikkerhed, har du to opskrifter på, hvordan du får dit billån billigst. Det billigste lån til bil vil være et realkreditlån, som du kan optage eller omlægge, hvis du har noget friværdi i din ejerbolig. Realkredit har de bedst mulige rentesatser, og du sparer på mange gebyrer.

Den næstbilligste mulighed er ofte et billån i banken, men her vil vi anbefale at undersøge mulighederne hos så mange banker som muligt. På den måde kan du forhandle med din bank ud fra de oplysninger, du har fået fra dens konkurrenter. Hvis din bank går med på at give dig det billigste lån, så er du klar, og hvis ikke – så kan du tage det billigste lån, du har fundet hos en anden bank.

Det sidste tilfælde, vi vil gennemgå, i forhold til billige lån til bil, er, hvis du i forvejen har flere mindre lån, du har optaget med andre formål. Hvis du har flere kviklån, afbetalingsaftaler, eller billån, som du ikke har afbetalt endnu, men allerede står i den situation, hvor du skal bruge en ny bil, kan du overveje et samlelån.

Et samlelån kan være det billigste lån. Ikke kun i forhold til finansiering af din bil, men også generelt – det vil give dig mulighed for lavere renter, siden lånebeløbet vil blive større, og du vil spare en masse på gebyrer til de forskellige låneudbydere.

Billigste andelsboliglån

Ved køb af en andelsbolig har du ikke særligt mange muligheder for optagelse af lån. Et andelsboliglån udbydes sådan set kun af banker, men det vil bestemt ikke sige, at du ikke kan få det billigste lån blandt banklån.

For at optage et lån i banken skal du først kreditvurderes. Her ser banken på hele din økonomi og forsøger at forudse, hvordan den kommer til at udvikle sig i løbet af dit liv. Her er det en god idé at tale med så mange banker, som muligt og få mange tilbud, så du kan vælge det bedste.

Det billigste andelsboliglån, der overhovedet findes, er dog igen et realkreditlån til andelsbolighavere. Udfordringen med det er, at enkelte andelsbolighavere ikke må optage sådan et lån, men skal få deres andelsboligforening til at gøre det. Andelsboligforeninger plejer at have store lån hos realkreditinstitutterne, hvor den gyldne regel ofte er, at jo større lån, desto mindre renter.

Hvis du kan få din andelsboligforening til at gå med på at tage et realkreditlån for dig, har du her det billigste lån til andelsbolig.

Udfordringen med at få en andelsboligforening til at optage sådan et lån er, at det er dem, der hæfter for det, hvis det viser sig, at du ikke kan afbetale. Det er grunden til, at der er så få andelsboligforeninger, der tilbyder denne mulighed. Dine chancer stiger dog sammen med din relation til foreningen.

Billigste lån til mindre køb

Skal du bruge en ny smartphone, et fjernsyn eller en vaskemaskine, plejer du sikkert at undersøge forskellige muligheder. Du bruger lidt tid på at finde ud af, hvor du kan få det billigste lån. Med vores låneberegner finder du i løbet af ét døgn ud af, hvor du kan tage det billigste lån.

Afbetaling gennem forhandleren er ikke din eneste mulighed, og den er næsten aldrig din bedste mulighed. Det virker måske nemmest at skrive under på en afbetalingsaftale hos forhandleren og få det hele ordnet med det samme, men det er meget sjældent det billigste lån.

Inden du siger ja til en afbetalingsaftale, vil vi anbefale at bruge låneberegnere og sammenligne lån på nettet. Teknologien gør, at du kan finde billige lån på nettet. Pas dog på kviklån. Når du låner online bør du være opmærksom på vilkårene og afbetalingsperioden. Du betaler renter og gebyrer begge steder, så se på, hvilke vilkår din forhandler tilbyder og sammenlign dem med vilkårene for de mindre lån på nettet. Det billigste lån vil være det, der har den laveste ÅOP, selvom renten er høj. 

Hvis du allerede har mange små lån, vil vi anbefale at se på, om du kan samle dem ét sted i form af et samlelån. Her ansøger du om et beløb, som både kan indfri dine eksisterende lån og dække prisen for den nye vare. Hvis du kan forudse, at du kommer til at foretage flere køb af den størrelse. Eksempelvis hvis du skal købe en ny smartphone, computer og måske nogle dyre julegaver i slutningen af året, så har du to gode muligheder for billige lån.

Den ene er at undersøge kreditløsninger som kreditkort, fordi du kun betaler renter af det beløb, du har brugt. Renterne på kredit er meget høje, så vær grundig i din sammenligning af kreditter.

Den anden mulighed for et billigt lån er et forbrugslån. Her får du oftest lavere renter end på kreditaftaler, men du betaler renter på hele lånebeløbet. I dette tilfælde er det billigst at regne alle dine kommende udgifter sammen og tage et forbrugslån, som dækker hele beløbet. Jo større et forbrugslån du tager, desto mere fordelagtige vilkår får du.

Billigste lån til forbrug i slutningen af måneden

Hvis du står og mangler op til tre-fire tusinde kroner i slutningen af måneden, og du ved, at du kan afbetale hele beløbet næste måned, er der flere muligheder at vælge mellem for at få det billigste lån. Vi vil dog anbefale dig at lægge et budget, inden du optager nogle af disse lån og holde fast i, at du afdrager på dem.

En mulighed for at låne gratis er at bede din bank om et bevilget midlertidigt overtræk. Hermed kan du låne et par tusinde af banken rentefrit i en bestemt periode, som oftest er på en måned. Du bør dog vide, at banker har gebyrer for godkendelse af denne slags lån, og det kan være et par hundrede kroner. 

En anden mulighed for billige lån er kreditkort med en rentefri første måned - hvis du afbetaler det lånte beløb inden for en måned. Du kan undersøge vilkårene for brug af kreditkort. Du kan tjekke, om din låneudbyder tilbyder en periode, hvori du kan afbetale gælden rentefrit. Hvis du bliver forsinket med din afbetaling, vil du oftest skulle betale meget høje renter af lånebeløbet.

Billige lån til studerende

Er du i tvivl om, hvorvidt SU-lånet er det billigste lån, kan vi hermed svare – ja, det er det mest langfristede, billigste lån i øjeblikket.

Ved et SU-lån er der tale om et lån, hvor du får pengene udbetalt i portioner på omkring 3.000 kr. om måneden. Du kan altså ikke få udbetalt et beløb for alle tre til fem studieår på én gang.

Rentesatsen er på 4%, mens du studerer, og falder til 1% efter endt studie. Du skal først begynde at afdrage på et SU-lån, når der er gået et til halvandet år efter afsluttet uddannelse.

På en periode på fem studieår kan du låne omkring 200.000 kroner, som vil koste dig omkring 34.000. Det er et billigt lån, når det er i den størrelsesorden. Desuden skal du ikke betale gebyrer, som du ellers skal ved andre lånetyper.

Selvom du ikke har brug for de ekstra penge under din studietid, kan du overveje at tage dette lån for at spare op til din kommende bolig. Mange studerende møder udfordringer med at få lov til at optage et lån i banken efter endt studie, fordi de ikke har en opsparing til indskud. At tage et forbrugslån i den størrelse vil koste meget mere. Derfor kan det være anbefalelsesværdigt at se på et SU-lån med dine fremtidsplaner i baghovedet.

Er der fordele ved billige lån? 

Ja! Et billigt lån er lig med en bedre privatøkonomi. Formår du at finde et godt og billigt lån, når du har brug for at låne, så vil din økonomi helt automatisk have gavn af det.

Det giver måske lidt sig selv, men billige lån kan du hurtigere få afbetalt. Ofte vil du også have mulighed for at lave et budget, der indeholder plads til alle dine faste udgifter og lidt sjov oven i hatten. 

Hvis du sammenligner lån, øger du muligheden for at finde det billigste lån og dermed have råd til flere fornøjelser. Nogle mener eksempelvis ikke, at det er ansvarligt at tage på ferie, hvis man samtidig har gæld i banken. Men det kan sagtens lade sig gøre at få råd til goder som ferie og middage på restaurant, samtidig med at man betaler af på sin gæld.

Det handler om at lave et realistisk budget, hvor der er taget højde for de faste udgifter (så som afdraget på ens lån), samt sat et fast beløb af til uforudsete udgifter og fornøjelser. Hvis man har sammenlignet og fundet det billigste lån, så er det klart, at der er plads til at sætte et større beløb til side til fornøjelser. Efter at have lagt et budget, handler det selvfølgelig om at følge det.

Sådan sikrer du dig det billigste lån 

Vores mission er, at stille dig stærkere over for bankerne. Vi har dog alle brug for bankerne og for at låne penge. Der er samtidig ingen grund til at bruge unødvendige penge på dette. For mange gælder det derfor om, at finde den billigste bank og de billigste lån. 

Vi er der for dig, når du er på udkig efter det billigste lån. Vi har lavet en låneberegner, så det er nemt for dig at sende ansøgninger ud til de banker, vi samarbejder med. Herunder har vi lavet en guide til dig, så du sikrer dig, at du får udfyldt låneberegneren korrekt. Når den er udfyldt, skal du ikke gøre mere. Du modtager i løbet af 24 timer lånetilbud fra de forskellige banker og låneudbydere. Derefter skal du vælge det billigste lån.

Trin 1

I trin 1 skal du vælge, om du vil optage et privatlån, eller om du vil samle nogle lån, du har i forvejen i et samlelån. Oppe øverst i låneberegneren kan du vælge en af de to lånetyper.

Trin 2

I dette trin skal du vælge, hvor meget du vil låne. Ved et privatlån kan du flytte slideren hen til det beløb, du ønsker at låne. Hvis du har valgt et samlelån, skal du registrere dine forskellige lån, du gerne vil samle. Låneberegneren vil herefter beregne det samlede beløb ud for dig. Selvom du søger om et samlelån, kan du også søge om at få et ekstra lån oveni. Det sker også i dette trin.

Trin 3

Her skal du vælge, hvor mange år du ønsker, lånet skal afvikles over. Tryk på minus eller plus knappen og vælg mellem 1 og 12 år. Bemærk at den månedlige ydelse ændrer sig, i takt med at du ændrer afbetalingsperioden. Det er vigtigt at pointere, at låneberegneren er vejledende. Derfor ikke kan komme med et præcist svar til dig med det samme. I sidste ende er det op til låneudbyderne, hvad de vil tilbyde dig. Det vil sige, at du først kan se de endelige tilbud, når du modtager disse fra låneudbyderne.

Trin 4

Sidste trin er nået, og nu skal du udfylde felterne med dine oplysninger. Alle oplysninger skal være korrekte, fordi det er de oplysninger, låneudbyderne laver et lånetilbud til dig ud fra. 

Til sidst skal du underskrive med NemID. Det betyder ikke, at du skriver under på et lån. Alt hvad du foretager dig i låneberegneren er uforpligtende. Det er også gratis, og hvis du ikke vil bruge tilbuddene til noget, skal du blot lade dem være. De bliver automatisk annulleret efter 30 dage. 

Du binder dig først, når du skriver under på en låneaftale.

Kommer du til at fortryde, at du har taget lånet, har du 14 dages fortrydelsesret, eller du kan muligvis betale lånet ud med det samme. Det skal du tale med den valgte låneudbyder om. 

Lån billigt via vores sammenligningstjeneste. 

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er din hjælp til at finde billige lån på lånemarkedet.

 

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 man-fre 09.00-16.00
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Billige lån FAQ

Skal du låne penge til din andelsbolig, vil et realkreditlån være det billigste. Et banklån er dyrere, da det typisk har højere renter. Et realkreditlån er dog mest beregnet til lån af større beløb, så hvis du blot skal låne til nyt køkken og badeværelse, vil det være en god idé at tage et boliglån i en bank, da renten er mere passende det beløb, der skal lånes.

Hvis du vil sammenligne lån uden sikkerhed, kan du helt uforpligtende bruge vores låneberegner. På den måde vil du få tilsendt lånetilbud, som du kan sammenligne.

Det billigste billån er det billån med lavest ÅOP. Når du sammenligner billån, som du nemt og hurtigt kan gøre her hos os, skal du sammenligne ÅOP i de forskellige lånetilbud. På den måde kan du se, hvilket billån, der er det billigste. Gå efter et billån, der har en afbetalingsperiode på max 8 år. De færreste har deres bil i længere end 8 år, og efter de 8 år kommer der typisk flere reparationer, og bilen vil blive dyrere og mere tidskrævende at have.

Det billigste lån til mindre køb er det lån med lavest ÅOP. Bemærk at de lån du sammenligner med hinanden, skal være på samme beløb, og afbetalingsperioden skal også være ens i alle tilbud.

Har du en mange forskellige ting, der skal lånes til, er det også en fordel at tage et samlelån til udgifterne fremfor flere små lån. På den måde sænker du omkostningerne på hvert lån.

Det billigste lån til studerende er et SU-lån. Et SU-lån er et af de lån med laveste renter. Det kan ligefrem betale sig at tage et SU-lån, selvom du ikke har behov for pengene i den periode, du studerer. Nogle tager lånet for at have en opsparing, når de er færdige med at studere, så de kan lægge en udbetaling til en bolig eller andet.

Lendo tema