Lån penge – Find det bedste lån nemt og hurtigt via Lendo til en god rente

Få tilbud på at låne penge fra op til 20 banker

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lån op til 350.000 kroner til forbrug eller samlelån

Lån penge med hjælp fra Lendo

Ansøg
Ansøg
Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 20 banker.
Sammenlign
Sammenlign
Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.
Vælg
Vælg
Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Lån penge billigt

Hos Lendo indhenter vi personlige lånetilbud til dig, så du kan sammenligne dem og vælge det bedste og billigste. Vi formidler lån med en rente fra 0,00% - vær dog opmærksom på, at rentefastsættelsen afhænger af din økonomi og bankernes kreditvurdering af denne. Lån penge nu ved at udfylde en låneansøgning. Det tager kun 10 minutter.

 • Lån op til 350.000 kroner til forbrug eller samlelån
 • Lån op til 1.000.000 kroner til bil
 • Lån med lav rente
 • Ansøg om at låne penge hurtigt og nemt

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

 • Mandag
  09:00 - 16:00
 • Tirsdag
  09:00 - 16:00
 • Onsdag
  09:00 - 16:00
 • Torsdag
  09:00 - 16:00
 • Fredag
  10:00 - 16:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket

Lån penge FAQ
Lendo er en sammenligning tjeneste for lån. Det vil sige, at vi formidler lån, der gives af bankerne. Lendo er altså ikke en bank, som udbetaler dig et lån. Det er derfor ikke direkte gennem os, at du låner penge, men af de banker vi samarbejder med.
Du kan låne penge til lige det, du har brug for. Vi formidler privatlån på mellem 10.000 - 350.000 kroner. Det samme gælder for samlelån.

Derudover kan du låne penge til en bil, hvor vi formidler billån op til 1.000.000 kroner.
Ja, du kan sagtens låne penge hurtigt her på siden. Der går få dage fra du har indsendt en låneansøgning, og til pengene står på din konto.

Står du i en situation, hvor du har brug for at låne penge akut, er det derfor en mulighed, men vi anbefaler, at du stadig overvejer dit behov for at låne penge. Kan du spare beløbet op i stedet?
Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit NemID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.
Det korte svar er nej. De banker og låneudbydere, vi samarbejder med, er under Finanstilsynet og forpligtede til at lave en kreditvurdering af din privatøkonomi, før de kan bevilge dig et lån. Udover at det betyder, at de ikke kan låne dig penge trods RKI, betyder det også, at du ikke kan låne penge uden kreditvurdering. Det gælder for alle vores partnere.
Hvis du gerne vil låne penge med lav rente, vil vi anbefale dig at sammenligne lån, før du vælger et. Når du sammenligner lån, giver du dig selv mulighed for at finde det billigste og bedste lån på markedet. Det kan du gøre gratis og uforpligtende ved at sende en låneansøgning her på siden.

Lån penge hurtigt, nemt og med god samvittighed hos Lendo. Det tager kun få minutter at ansøge om et lån, og vi giver dig samtidig mulighed for at låne penge, så billigt som muligt. Det gør vi ved at indhente flere forskellige lånetilbud til dig indenfor 24 timer. Har du brug for hjælp til at låne penge, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 50 00 10. Det at låne penge er en stor beslutning, og vi ønsker at hjælpe dig så godt som muligt i jagten på det lån, du har brug for. 

Ansøg om lån mellem 10.000 - 350.000 kroner og lån penge med en lav rente ved at udfylde én låneansøgning hos Lendo. Penge er ikke alt i livet. Men det at få økonomisk frihed til at udleve en drøm, kan være lige det, du har brug for. Langt de fleste har på et eller andet tidspunkt brug for at låne penge. 

Vi kæmper for at give dig som låntager mere magt, når du står overfor bankerne og skal låne penge. Vi skaber konkurrence på markedet og sætter dig i en bedre position. Samtidig hjælper vi dig med at finde det bedst mulige lån ved at sammenligne tilbud fra flere banker. På den måde undgår du at bruge unødvendigt mange penge på et lån. 

Hos Lendo formidler vi både privatlån og samlelån. Vi formidler også billån til dig, som er på udkig efter en ny bil. Vi hjælper dig med at få et overblik over dine lånemuligheder. Du kan benytte Lendo, hvis du gerne vil låne penge online og uden alt besværet. Lån penge gennem Lendo, hvis du gerne vil have et overblik over dine lånemuligheder.  

Her på siden kan du blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med at låne penge nemt og i løbet af kort tid. Vi guider dig gennem processen hos Lendo og giver gode råd til, hvordan du låner penge med lav rente og lavest mulige låneomkostninger. 

Nedenfor kan du finde relevant information for dig og din situation:

Der kan være mange grunde til, at du har brug for et lån. Det kan være, at du gerne vil renovere dit køkken, skal betale en uforudset tandlægeregning eller blot ønsker hjælp til at finansiere en velfortjent ferie, som familien trænger til. Det kan også være, at du vil gøre hverdagen nemmere med en ny bil eller finde ud af, om der er penge at spare ved et samlelån.

Uanset hvad formålet er, vil vi altid anbefale, at du undersøger dine lånemuligheder og sammenligner lånevilkår hos flere forskellige låneudbydere, inden du optager et nyt lån. Vi klarer arbejdet for dig, så du nemt kan låne penge til det, du har behov for.

Valg af lån, kan have stor betydning for din privatøkonomi, og små forskelle i renteprocenten kan resultere i mange tusinde kroner over tid. Mange danskere er vant til at sammenligne priser i forbindelse med større køb. Det burde være lige så naturligt at sammenligne renter og vilkår, før du vælger at tage et nyt lån eller samle de lån, du har i forvejen.

 

Lån penge her

Lån penge med et lån, der passer bedst til dig og din situation. Vi er på din side og kæmper for at give dig de bedste lånetilbud og lånevilkår. Det gør vi ved undersøge lånemarkedet på dine vegne. 

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, som giver dig et overblik over dine muligheder for at låne penge. Det er ikke meget anderledes end at søge efter de billigste flybilletter gennem en sammenligningstjeneste. Det er både gratis og uforpligtende at ansøge om penge gennem Lendo. Du kan derfor trygt undersøge dine lånemuligheder.

Det eneste du skal gøre, er:

 1. Ansøg
 2. Sammenlign
 3. Vælg

Og ja, det er faktisk så nemt, som det lyder. 

Det tager 10 minutter at ansøge om et lån her på siden, uanset hvilket lån du har brug for. Ansøgningerne varierer dog alt efter, om du har brug for at låne penge i forbindelse med at samle lån, til forbrug eller til en bil, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Har du brug for hjælp til at udfylde en låneansøgning, kan du blot henvende dig til vores kundeservice. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Kort tid efter at bankerne har færdiggjort din låneansøgning, vil du modtage lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. Det giver dig mulighed for at sammenligne lån på tværs af bankerne. Ved at sammenligne lån, øger du dine chancer for at finde et lån med lav rente og lave omkostninger. Desuden slipper du samtidig for alt besværet, som er forbundet med at kontakte bankerne og indhente lånetilbud på egen hånd. Gennem én låneansøgning, klarer vi det for dig.

 

Det kan du låne penge til

Du har mulighed for at låne penge til lige det, du har brug for. Samtidig kan du strukturere det på forskellige måder. Vi formidler både forbrugslån, som er lån uden sikkerhed samt billån, som du både kan få med og uden sikkerhed. Derudover kan du ansøge om et samlelån, som også vil være et lån uden sikkerhed, men hvor formålet er fastsat til at indfri din eksisterende gæld. 

Uanset hvilket lån du har brug for, vil vi hos Lendo altid anbefale dig at afsøge lånemarkedet, før du træffer den endelige beslutning om, hvor du vil låne penge og til hvilken pris. Det hjælper vi dig med. 

Nedenfor vil vi præsentere dine muligheder for at ansøge og få et privatlån, billån eller samlelån. 

Lån penge til forbrug

Gennem Lendo kan du, rent ud sagt, låne penge til lige præcis det, du vil. Det kan du, da vi formidler privatlån - også kaldet forbrugslån. På den måde kan du låne penge uden sikkerhed, hvilket helt kort betyder, at hverken vi eller banken kan blande os i, hvad du skal bruge pengene til. Du får udbetalt hele lånebeløbet til din konto, hvorefter du selv er herre over dem. Du kan også låne penge gennem en kredit.  

Et privatlån er et lån uden sikkerhed. Låner du penge gennem et lån med sikkerhed, vil banken modsat kræve sikkerhed og pant i det, du finansierer med lånet. Det ses typisk i forbindelse med et billån, eller hvis du låner penge til et hus eller en bolig. Her vil banken have sikkerhed i bilen eller boligen, i tilfælde af, at du ikke kan betale den månedlige ydelse. Det gør samtidig, at banken stiller krav til, at pengene udelukkende skal bruges på formålet, som kan være at købe en bil eller en bolig i disse eksempler. Måske i står overfor et forældrekøb i nærmeste fremtid, som i har brug for finansiering til. 

Når du låner penge til forbrug med et privatlån dvs. Et lån uden sikkerhed, vil det derfor være et meget fleksibelt lån. Du kan bruge det til en renovering, et nyt køkken, en rejse eller noget helt fjerde. Det er helt op til dig. Mange danskere står i disse dage overfor stigende elpriser, hvilket kan betyde at nogle vælger at optage et privatlån for at sidde mindre presset. 

Du kan låne penge til forbrug ved at ansøge om et privatlån her på siden. Det tager 10 minutter, og kort tid efter, vil du modtage op til 20 forskellige tilbud på privatlån. Det er gratis og uforpligtende, så hvis ikke tilbuddene lever op til dine forventninger, kan du blot lade være med at vælge et.

Det kan også være, at du står i en situation, hvor du akut har brug for at låne penge. Det kan være til en uforudset udgift eller en smadret telefon. Heldigvis går der oftest kun få dage fra du har ansøgt til pengene står på din konto.

Lån penge til en bil

Hos os kan du ansøge om et lån til en bil. Vi formidler forskellige typer af billån, så du kan strukturere og skræddersy dit ønskede billån. Du kan ansøge om at låne penge til en bil, hvor du selv vælger, om lånet skal være med eller uden sikkerhed, og om du ønsker at betale en procentdel af bilens værdi i udbetaling eller ej.

Det billån, som de fleste finansierer købet af en ny bil med, er et billån, hvor banken har pant og sikkerhed i bilen. Det gør nemlig, at banken kan låne dig penge til en ny bil med en lav rente. Det bliver dermed billigere for dig at låne pengene. Bankerne kan oftest tilbyde en lavere rente, da risikoen er mindre, når der er sikkerhed i bilen. Havner du i en dårlig økonomisk situation, hvor du ikke længere har mulighed for at betale den månedlige ydelse på lånet, kan banken gøre krav på bilen, sælge den, og derigennem få pengene tilbage. 

Når du søger om et billån, kan det være en stor fordel at lægge en udbetaling. Jo højere en udbetaling du har mulighed for at lægge, desto lavere en rente vil du få tilbudt på dit billån. Vi anbefaler at lægge en udbetaling på mindst 10-20% af bilens pris, for at opnå det bedst mulige tilbud på et billån.

Lån penge til din drømmebil ved at ansøge om et billån her på siden. Du kan søge om at låne helt op til  1 million kroner til en bil. Du skal blot indtaste bilens pris, hvordan du ønsker at strukturere lånet samt oplysninger vedrørende bilen og din privatøkonomiske situation. 

Når du modtager dine lånetilbud, skal du være opmærksom på, at du får vist dine tilbud på tværs af billån, med og uden sikkerhed samt udbetaling. På den måde kan du sammenligne dit ønskede billån med andre former for billån og dermed vælge dét lån, som passer bedst til dig og dine behov.

Lån penge i form af et samlelån

Det lyder måske mærkeligt, men i nogle tilfælde kan du faktisk spare penge ved, at optage et nyt lån. Det kan du, hvis du tidligere har optaget flere forskellige dyre lån. Et samlelån har det formål at samle dine eksisterende lån, kreditter og afbetalingskøb til ét samlet lån.

Det er en dyr fornøjelse, at have lånt penge gennem flere forskellige små eller større lån. Det gør nemlig, at du betaler af på flere lån i form af renter og omkostninger, som er forbundet med lånene. Samtidig risikerer du at miste overblikket over, hvor du har lånt, og om du betaler den korrekte månedlige ydelse til hver af kreditorerne. 

I stedet for at have flere små lån, kan du samle dine lån i ét samlelån. Rent praktisk betyder det, at banken indfrier dine eksisterende lån, også optager du ét samlet lån hos den pågældende bank. Ansøg gennem Lendo og undersøg dine muligheder for at sænke dine månedlige omkostninger. Det er gratis og uforpligtende for dig at udfylde en låneansøgning, og se dine muligheder for at spare penge ved at låne penge i form af et samlelån.

 

Lån penge hurtigt og nemt

Hos Lendo kan du hurtigt og nemt udfylde en låneansøgning. Vi ønsker at det skal være simpelt at søge om lån online. Processen, når du låner penge gennem Lendo, er opbygget således, at den er overskuelig og transparent for dig som låntager. Den går i alt sin enkelthed ud på at ansøge, sammenligne og vælge.

I din låneansøgning bliver du bedt om at vælge og indtaste de elementer, dit ønskede lån skal bestå af. Herefter skal du indtaste oplysninger vedrørende din privatøkonomi og til sidst bliver du bedt om at give samtykke til eSKAT med dit NemID. Det er for, at bankerne kan lave en kreditvurdering, der fastsætter det lånetilbud og den rente, du kan få tilbudt. Det er derfor ikke muligt at låne penge uden kreditvurdering, da bankerne bruger denne til at finde frem til dine potentielle lånevilkår. Men bare rolig, en kreditvurdering sker helt automatisk, så du stadig kan låne penge hurtigt. Det kan lyde fristende at ansøge om et lån uden kreditvurdering, for måske er processen kortere. Det er ikke tilfældet.

Når bankerne har færdigbehandlet din låneansøgning, vender de retur med et lånetilbud til dig. De første tilbud vil du oftest modtage inden for kort tid og indenfor 24 timer, vil du have modtaget svar fra alle banker.. 

Dine lånetilbud bliver vist på en overskuelig måde, så du kan sammenligne dem ud fra pris eller struktur, alt efter hvad der giver bedst mening for dig. Vælger du at takke ja til et lån, er det op til den enkelte bank at viderebehandle din låneansøgning og give dig en låneaftale, som skal underskrives. Hele processen tager få dage, og derfor er der ikke langt fra låneansøgning til udbetaling. 

Lån penge hurtigt 

Søger du om et lån gennem Lendo, vil du oftest opleve at et lavt lånebeløb, vil blive udbetalt i løbet af kortere tid, end hvis du søger om et højt lånebeløb. Det skyldes at banken ikke har brug for nær så meget tid til at lave en kreditvurdering, for at låne dig penge. Et større lånebeløb, har derimod oftest en længere behandlingstid. Dog tager det i langt de fleste tilfælde ikke mere end blot et par dage. Det er både for din og bankens skyld, at de benytter lidt ekstra behandlingstid ifm. med behandling af din låneansøgning. Ved at lave en grundig kreditvurdering, sikrer banken at du ikke havner i en dårlig økonomisk situation, hvor din gæld stiger dig til hovedet. 

Lån penge og få dem med det samme

Som nævnt kan du låne penge hurtigt gennem Lendo. Det gør, at du kan låne penge og få dem med det samme. Der er nemlig ikke langt fra ansøgning til udbetaling her. Alt efter hvilken lånetype, du har brug for, så tager det mellem 2-5 arbejdsdage at få lånet udbetalt. Det tager dog kun 24 timer, fra du har ansøgt til du modtager dine lånetilbud.

Her vil du opleve, at du sender en ansøgning, og får lånetilbud med det samme. Nogle banker vil nemlig have deres lånetilbud klar efter få minutter. Vi anbefaler dog, at du venter til de 24 timer er gået, så du er sikker på at have fået alle dine lånetilbud. Så kan du låne penge med god samvittighed, da du ved, at du har valgt det bedst mulige lån. 

Vi vil anbefale dig at bruge vores sammenligningstjeneste til at sammenligne lån. Det er helt gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning, så hvis du kan låne penge billigere med et andet sted, end det du får tilbudt gennem Lendo, så er der ingen skade sket.

 

Lån penge billigst muligt

Når du har brug et nyt TV, går du så ind i en elektronikbutik og køber det første TV, du får øje på? Hvis ja, heldige kartoffel! Hvis nej, så er det helt forståeligt. Det er nemlig en større beslutning, som oftest kræver en undersøgelse af markedet og priserne på TV. På samme måde er det at optage et lån en stor beslutning, som er vigtig at overveje. 

Men hvordan finder så det billigste TV? Det gør du højst sandsynligt ved at sammenligne priser på TV i forskellige forretninger. Samtidig sammenligner du måske funktionerne på tværs af TV fra forskellige mærker. Herefter er du nemlig sikker på, at du har fundet det bedste TV for dig og til den billigste pris på markedet.

Ligesom at du sammenligner priser på TV for at finde det billigste, kan du også sammenligne priser på lån, for at finde det billigste. De fleste af os, er vant til at gå direkte til vores egen bank hvis vi har brug for et lån. Og det kan meget vel være, at din egen bank kan tilbyde dig det bedste lån, men det kan lige så vel være en anden bank. Derfor bør du altid sammenligne lån, inden du låner penge. Det øger din mulighed for at få et lån med lav rente og dermed undgå unødige omkostninger. Du kan også undersøge, om du har mulighed for at låne penge i din friværdi

Så lån penge billigt ved at udfylde en låneansøgning her på siden. Vi indhenter lånetilbuddene til dig, så du i ro og mag kan sammenligne dem og vælge det lån, der er billigst eller bedst for dig.

 

Lån penge online og undgå besværet

Lendo er en online sammenligningstjeneste, som gør det muligt for dig at søge om et lån online. Det hele foregår online, så du slipper for at møde fysisk op hos os eller hos en bank for at optage et lån. 

Vores købs- og serviceadfærd rykker mere og mere på digitale platforme. Det gælder også for bankerne og den finansielle sektor generelt. De fleste banker har i dag derfor en netbank, hvor du nemt kan tilgå og komme i kontakt med banken. Dog løser det ikke problemet i, at du skal henvende dig til hver enkelt bank for at indhente lånetilbud. Det problem løser vi heldigvis. 

Vi gør det muligt for dig at sammenligne og låne penge online. Vi har rykket besværet hen på vores bord, så du nemt og hurtigt kan låne penge med god samvittighed. De fleste af os, har brug for at låne penge på et eller andet tidspunkt i livet. Det kan vi lige så godt gøre så nemt som muligt.

 

Mulighed for at låne penge gratis

Det er sjældent, at noget er gratis. Er der nogen, der tilbyder dig at låne penge gratis, bør du derfor være særligt opmærksom. Det er dog ikke umuligt. Mange former for afbetalingsaftaler fungerer som et lån, der er gratis, da det ikke koster noget at dele betalingen op. Det giver dig mulighed for at låne penge uden renter - medmindre du ikke overholder aftalen. I så fald kan det ende med at koste dig dyrt. 

Hos os er det ikke muligt at få et rentefrit lån eller at låne penge gratis og uden renter. Til gengæld tilbyder de banker vi samarbejder med attraktive og konkurrencedygtige renter og priser på lån. På den måde kan du låne penge med en lav rente - men dog ikke gratis.

 

Det er ikke muligt at låne penge trods RKI

Ligesom det ikke er muligt at låne penge uden renter, er det heller ikke muligt at låne penge, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Dette skyldes at de banker og låneudbydere vi samarbejder med, har et krav om at man ikke må være registreret i de to registre. 

Generelt er kravene for at låne penge gennem Lendo:

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kroner
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Grunden til at du ikke kan lån penge trods RKI, er at det for banken er et tegn på dårlig privatøkonomi. Bankerne vurderer derfor at det er for risikabelt at låne penge ud. 

Et sådan krav er helt almindeligt. Da banken altid vil stille et eller andet form for krav, kan du ikke låne penge uden krav. Mange vil også gerne låne penge et sted, hvor de kan låne penge uden afslag. Grundet kravene er der ingen bank, der kan sikre at lånet bliver godkendt, når du ansøger. Det er derfor muligt at få et afslag. 

Nogle banker er mere risikovillige end andre, og du vil derfor opleve at én bank kan tilbyde dig et lån, som en anden bank ikke kan tilbyde dig. Det afhænger nemlig af de krav, bankerne hver især sætter. Det er blot endnu en grund til, at du bør sammenligne lån, før du vælger at optage et lån.

Har du optaget flere lån og mistet overblikket over din økonomi? Så anbefaler vi, at du undersøger dine muligheder for et samlelån. Det kan måske være din vej ud af den onde cirkel. 

Ansøg om lån med en medansøger

Mange vil gerne låne penge med en kautionist eller en medansøger. Det giver også god mening, da det kan betyde at du kan få et bedre og billigere lån. En kautionist eller medansøger er en person, der optager lånet sammen med dig og bruges af banken, som en form for sikkerhed. Hvis du en dag ikke kan betale den månedlige ydelse, vil banken kræve betaling fra din medansøger. 

En medansøger kan være din ægtefælle, samlever, ven eller veninde. Der er ingen krav til, hvem du kan tilføje som medansøger.

Hos Lendo kan du ansøge om at låne penge med en medansøger. Det vil stille dig stærkere og give mulighed for at låne penge så billigt som muligt. Vil du gerne låne penge med en medansøger, skal du blot tjekke af for medansøger i din låneansøgning. Så vil du blive bedt om at indtaste nogle oplysninger vedrørende medansøgeren, men ellers vil låneansøgningen og processen foregå på samme måde, som hvis du ikke havde en medansøger.

 

Lån penge uden afslag - er det muligt?

Det kunne være rart, hvis alle kunne få et lån uden afslag. Men alle låneudbydere kan have forskellige krav til dig, når du søger om at låne penge, og derfor kan det være svært at få et lån uden muligheden for et afslag.

Nogle af Lendos samarbejdspartnere ser helst at du har en vis alder, hvis du vil låne penge. Helt generelt kræver alle banker og låneudbydere, at du mindst er 18 år, men mange kræver at du er ældre.

Du kan også komme ud for, at du får afslag på dine låneansøgning da din økonomi ikke lever op til bankernes krav. Mange banker ser helst, at du har en fast indkomst. låneudbyderne ser forskelligt på dette, og derfor kan det svinge i mellem bankerne for meget du skal tjene årligt, før du kan låne uden afslag.

Der er en højere chance for, at du ikke vil få et afslag, hvis du kan leve op til bankernes krav. Nedenfor finder du en liste over nogle af de ting bankerne kan kræve i forbindelse med din låneansøgning.

Disse krav skal du kunne opfylde, hvis du vil låne uden afslag.

 • Du skal som minimum være 18 år, muligvis ældre for at kunne låne
 • Du må ikke være registreret som ”dårlig betaler” i RKI
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID og/eller NemID

 

Gode overvejelser inden du optager et lån akut

Står du i en situation, hvor du har brug for at låne penge akut? Du har måske en følelse af, at at pengene gerne skal blive udbetalt med det samme. Heldigvis kan du låne penge hurtigt gennem Lendo eller andetsteds online. Vi vil dog gerne slå et slag for, at låne penge ud fra fornuftige overvejelser og ikke i panik. Det kan nemlig ende med at koste dig dyrt.

De fleste låneformål, der opstår akut, er mindre lånebeløb. Eksempelvis når vaskemaskinen, mobilen eller andet går i stykker, og man ikke har pengene til at købe nyt. Det allerbedste vil være at have en opsparing, så man netop er forberedt på sådan en situation. Det er dog desværre ikke alle, der har mulighed for at lægge penge til side til en opsparing. I så fald skal pengene findes et andet sted.

Lån penge af private mennesker

Er det et mindre lånebeløb, anbefaler vi, at du undersøger dine muligheder for at låne pengene af familie, venner eller andre, du ved kan undvære dem, indtil du har betalt det tilbage. Inden i laver en aftale, bør du have en klargjort plan for, hvordan du betaler pengene tilbage, og hvor længe der går. 

Køb med afbetaling

En anden mulighed er at købe produktet på afbetaling, hvor du deler betalingen op i mindre bidder. Det kan være et godt alternativ til det at optage et nyt lån, da en afbetalingsaftale kan være gratis for dig. Husk dog på, at dem der tilbyder dig en afbetaling tjener penge på, at folk ikke betaler deres ydelse til den aftalte tid. Køber du noget på afbetaling, skal du derfor igen sikre dig, at du kan tilbagebetale pengene til tiden.

Lån penge

En tredje og sidste mulighed er at låne pengene. Det kan især være nødvendigt, hvis det er et større lånebeløb, du har brug for akut. Hos Lendo kan du ansøge om et lån og i de fleste tilfælde, forløber processen sig nemt og effektivt. Det tager oftest få dage fra du har ansøgt, til pengene står på din konto. Det gør, at du kan låne penge hurtigt til det, du har brug for. 

Uanset om du har gæld eller ej, er det altid en god idé at have luft i budgettet til at lægge penge til side på en opsparing. Så er du sikret i akutte situationer, hvor der opstår uforudsete udgifter, du skal bruge penge til.

Har du brug for at låne penge, akut eller ej, anbefaler vi altid at sammenligne lån. På den måde afsøger du lånemarkedet for de bedste lån, og det giver dig samtidig muligheden for at låne penge på bedst mulige grundlag. 

Det er her, vores sammenligningstjeneste kommer ind i billedet. Vi indhenter lånetilbud fra 20 forskellige banker til dig. Hvert lånetilbud bliver fastsat ud fra en personlig kreditvurdering af din privatøkonomi. Så kan du vælge og få det lån, der passer dig bedst. Du kan ikke låne penge uden kreditvurdering, hverken igennem Lendo eller hos bankerne direkte. Det kan være fristende at låne penge uden kreditvurdering, da du måske har en forventning om, at pengene i så fald bliver udbetalt på meget kort tid. Heldigvis sker en kreditvurdering helt automatisk, så det går lige så hurtigt at låne penge med kreditvurdering som at låne penge uden kreditvurdering.

 

Lån penge med hjælp i baghånden

Vælger du at låne penge gennem Lendo, vil vi gøre alt hvad vi kan for, at du får det bedst mulige lån. 

Der er mange fordele i at ansøge om et lån her på siden. For det første foregår det hele online. For det andet er vores låneberegner nem at bruge, så du nemt kan få en fornemmelse af, hvordan dit lån kan være. For det tredje indhenter vi lånetilbud fra flere banker til dig, så du kan låne penge billigst muligt.

Derudover giver vi dig muligheden for at låne penge og sammenligne lån på tværs af renter, ÅOP, månedlige ydelse og meget andet. Husk at du kan få rentefradrag, for de renter du betaler af på dit lån. 

Har du problemer med at udfylde din låneansøgning, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 50 00 10. Her vil vi med glæde hjælpe dig igennem processen.

Så lån penge gennem Lendo, hvis du ønsker at låne penge hurtigt, nemt og ikke mindst billigt. 

Sidst opdateret: 18. September 2023
Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.737 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.