Lånpenge

Lån penge: Find et lån som passer til dig hos Lendo

Står du med behovet for at låne penge hjælper Lendo dig med at finde det helt rigtige lån til din situation.

Penge er ikke alt – men at få økonomisk frihed til at udleve en drøm, kan være lige det, du går og sukker efter. Lendo hjælper dig med at låne penge til de bedste betingelser. Hos Lendo sammenligner vi lån og giver dig overblikket over dine muligheder på lånemarkedet.

Hos Lendo kan vi hjælpe dig med at finde det lån, der passer bedst til dig og din situation. Det gør vi ved at indhente tilbud på lån, som vi efterfølgende præsenterer for dig. 

Det er nemt og gratis at få flere lånetilbud, du skal blot:

 1. Ansøge

 2. Sammenligne

 3. Vælge

Lendo er en sammenligningstjeneste, som nemt giver dig et overblik over dine lånemuligheder. Det er ikke meget anderledes end at søge efter og sammenligne priser på flybilletter. Du skal udfylde vores ansøgningsformular og inden for 24 timer sender vi dig de valgmuligheder markedet har at tilbyde dig.  

Ved at søge om, at låne penge gennem Lendo sikrer vi, at du får en række unikke og personlige lånetilbud, som du nemt kan sammenligne og vælge imellem.  

Her er i overskrifter, hvad du kan finde om lån her på siden. Vi håber du finder svar på det du søger. Ellers kan du altid ringe på 70 5000 10 eller chatte med os

Hvorfor får vi brug for at låne penge?

Der kan være mange grunde til, at du har besluttet dig for at tage et lån. Det kan være, at du gerne vil renovere dit køkken, skal betale en uforudset tandlægeregning eller blot vil invitere familien på en tiltrængt ferie. Uanset hvad formålet er, vil vi altid anbefale, at du undersøger dine lånemuligheder og sammenligner lånevilkår hos flere forskellige långivere, inden du optager et lån. 

Valg af lån kan have stor betydning for din privatøkonomi, og små forskelle i procent kan resultere i mange tusinde kroner over tid. Mange danskere er vant til at sammenligne priser i forbindelse med større indkøb, og det burde være lige så naturligt at sammenligne renter og vilkår, før man vælger at låne penge eller samle de lån man i forvejen har. Din bank har ikke eneret på at låne dig penge. 

Føler du dig ikke helt klædt på til at træffe dit valg endnu? Så brug lidt tid på at læse lidt mere om hvad det vil sige at låne penge hos en långiver og hvordan Lendo fungerer.

Hvordan fungerer Lendo?

Lendo er en sammenligningstjeneste, som indsamler tilbud fra en række danske långivere, der byder ind på den låneansøgning, du indsender til os. 

Du kan sammenligne Lendo med søgetjenester til bedste flybilletter. Lad os sige du skulle en tur til Los Angeles, ville du så som det første og eneste ringe til SAS og spørge ind til priser og afgange? Næppe. 

Du vil højst sandsynligt bruge en af de mange søgetjenester til, at finde den bedste og billigste billet.

Det er helt det samme her – det handler blot om lån. Vi finder det bedste tilbud ud fra dine behov og din situation. Vi sender din ansøgning videre til etablerede långivere og banker, som kan vælge at tilbyde dig et lån baseret på de oplysninger, du deler med os. Hvilken af långiverne du vælger, er helt op til dig selv. Når du benytter dig af Lendos tjeneste til at ansøge om at låne penge eller samle eksisterende lån i et samlelån, modtager du tilbud fra forskellige långivere. 

I modsætning til andre online låne-tjenester er Lendo ikke en bank, hvilket vil sige, at det ikke er os, du får lånetilbud fra eller låner penge af. Det er de långivere, vi sender din ansøgning til, der vil give dig et lånetilbud. Ved at bruge en sammenligningstjeneste som vores, kan du vælge den form for lån, som passer bedst til netop dig og dine behov. Det er gratis at ansøge, og du er aldrig forpligtet til at tage et af de lån, vores partnere kan tilbyde dig.

Vær opmærksom på ÅOP når du skal låne penge

Der er en række forhold du bør være opmærksom på, når du skal låne penge. Særligt er ÅOP – den årlige omkostning i procent – vigtig, da den er afgørende for, hvor meget lånet kommer til at koste dig om året.

Hvis du ønsker at låne penge billigt, uanset om det er et erhvervs- eller privatlån, er ÅOP en af de absolut vigtigste indikatorer, når du skal vurdere de samlede omkostninger. Prisen for at låne penge afhænger nemlig ikke kun af den rente långiveren tilbyder, der kommer også forskellige gebyrer i forbindelse med etablering og administration oveni. For de fleste er det derfor også ÅOP, de kigger efter, når de skal finde det bedste lån. I tilfælde af at du står mellem to lån, som umiddelbart ligner hinanden, anbefaler vi altid at vælge det lån, der har den laveste ÅOP - også selvom det har en højere rente.

 • ÅOP = Årlige Omkostninger i Procent

Så hvis du skal låne penge og sammenligne forskellige lån, er det derfor vigtigt, at det er ÅOP, du sammenligner. 

Det varierer fra långiver til långiver og fra lån til lån, hvad din ÅOP kommer til at være, da den bliver bestemt af den enkelte långiver i forhold til netop din låneansøgning. Sammenlign derfor altid ÅOP for at se, hvad der bedst kan betale sig i dit tilfælde. En god tommelfingerregel er, at jo lavere en ÅOP, desto bedre lånevilkår får du. Husk du kan kun sammenligne ÅOP’en på det samme lån, altså samme beløb og samme løbetid. 

 • ÅOP udtrykker ikke kun et låns rente, men alle omkostninger og gebyrer der findes i forbindelse med etablering af lån.

 • ÅOP er derfor den vigtigste faktor når du skal sammenligne.

 • Alle långivere, der tilbyder et specifikt lån, skal oplyse om ÅOP.

Er det bedst at låne penge online eller offline?

Der er forskellige fordele ved at låne penge online. En af fordelene er, at det er nemt og gratis at ansøge. Det betyder, at du som forbruger har nemmere ved at indhente flere lånetilbud, som du kan sammenligne og dermed sikre dig de bedste lånevilkår. 

Når du benytter dig af vores tjeneste, kan du hjemmefra – uden at skulle besøge din lokale bank – få et bredt udvalg af lånemuligheder. Det er derfor mere effektivt, tidsbesparende og sikrer dig en større gennemsigtighed, når du ansøger om et lån via en sammenligningstjeneste.

Trustpilot

Den anden store fordel er den bredde, du får i dine tilbud. Hvis du synes, at en långiver har et bedre tilbud end en anden, kan du frit vælge det tilbud, du selv foretrækker. Således får du som forbruger en langt større frihed og fleksibilitet ved at ansøge online, hvilket kan sikre dig genvejen til det bedste lån til den rette pris.

Helt generelt, er det interessant at overveje, hvor vigtigt det er at sammenligne de produkter og ydelser vi som forbrugere investerer i. Som vi har været inde på før, findes der et hav af produkter vi aldrig ville købe uden at sammenligne både kvalitet og pris først. Her er vores muligheder bare bedre i form af de mange produkter, ydelser og sammenligningstjenester der er tilgængelige i den online verden og hvorfor ikke også benytte disse muligheder, når man er på udkig efter at låne penge nemt og billigt.

Hvor meget kan jeg låne?

Hos Lendo tilbyder vi dig sammenligning af lån fra 10.000 kr. op til 300.000. Ønsker du at samle din lån, kan du ved et samlelån ansøge om op til 500.000. Du kan altså ansøge om præcis det beløb, der passer bedst til dig. Når du har udfyldt og sendt din låneansøgning, vil du dernæst få forskellige tilbud fra långiverne. Herfra er det helt op til dig at vælge, hvilket lånetilbud du vil benytte dig af.

Hvad kan jeg låne penge til?

Hvis du vælger at optage et lån, efter du har ansøgt, sammenlignet og valgt, kan du frit bestemme, hvad pengene skal bruges til.

Du behøver ikke give oplysninger om, hvorvidt lånet skal gå til en ny carport, udbygning af din stue eller noget helt tredje. Det giver dig en stor frihed, fordi du kan bruge pengene præcis, som du har lyst. Måske går du og overvejer et nyt tiltag i dit hjem, en velfortjent ferie eller blot muligheden for lidt ekstra penge på kontoen. Du bestemmer selv, og du kan gøre det, der passer dig bedst.

Hvad karakteriserer de forskellige typer af lån?

Uanset hvilket lån du er interesseret i, og hvad du ellers gør dig af overvejelser omkring at låne penge, er der en række generelle kendetegn ved de typer af lån, de forskellige långivere udbyder. Fællesnævneren for alle typer af lån er, at du ikke bliver bedt om at stille garanti for pengene eller spurgt om, hvad pengene skal bruges til. Og så er det ovenikøbet helt gratis for dig at benytte Lendos sammenligningstjeneste. Det er selvfølgelig ikke gratis at låne penge, et lån er en vare som så meget andet. Det Lendo hjælper med er, at optage et lån til de bedst mulige vilkår i forhold til din eller jeres situation. 

Her følger en oversigt over forskellige låntyper:

 • Billån: Lendo sammenligner helt gratis lån på op til 300.000 kr. Med et klassisk billån kan du låne op til 80 % af bilens værdi. Hvis du i stedet vælger at finansiere din bil med et privatlån, som du nemt kan finde gennem Lendo, kan du låne op til 100 % af bilens værdi. Læs mere om hvordan du låner penge til en bil gennem Lendo og alt hvad det indebærer her. 

 • Boliglån: Denne type lån er til dig, der gerne vil købe en bolig eller udføre et større renoveringsprojekt i din bolig. Hvis du bruger Lendos sammenligningstjeneste, kan du få tilbud på privatlån uden sikkerhed, som du kan bruge til hjælp til udbetalingen til et boliglån, som hjælp til depositum til en lejelejlighed eller til større eller mindre renoveringsprojekter. Det er vigtigt at understrege, at du hos Lendo kun kan optage privatlån, og at det derfor ikke er direkte sammenligneligt med boliglån med sikkerhed. 

 • Kassekredit: En kassekredit er en aftale mellem dig og din bank, hvor du har mulighed for løbende at hæve et variabelt beløb op til et aftalt maksimum. Ved en kassekredit låner du ikke mere, end du behøver, da du kun skylder og betaler renter af det beløb, du hæver over. Ved et privatlån skal du på forhånd vide, hvad du har brug for at låne, inden du ansøger om lånet. Hos Lendo kan du ikke ansøge om en kassekredit hos vores banker. Du kan derimod ansøge om et lån til at indfri en kassekredit, såfremt du ønsker at udbetale den. Du kan også ansøge om at låne penge til at dække et overtræk, som er den hyppigste årsag til, at mange normalt vælger en kassekredit. Med et privatlån undgår du en konto der konstant er i minus, samtidig med at du har det fulde overblik over, hvor meget du betaler af på lånet hver måned.

 • Privatlån: Privatlån er, i modsætning til erhvervs- eller virksomhedslån, et lån til privatforbrug og går også under navnet forbrugslån. Som oftest er privatlån uden sikkerhed hurtige og nemme at få. Ansøgningsprocessen er kort, og kreditvurderingen foretages på baggrund af færre faktorer i din privatøkonomi end ved lån, hvor du skal stille sikkerhed. Inden du skriver under på et privatlån uden sikkerhed, bør du være særligt opmærksom på ÅOP, som er årlige omkostninger i procent. Privatlån eller forbrugslån er de lån vi sammenligner hos Lendo. 

 • Samlelån: Samlelån er betegnelsen for en type lån man som forbruger kan optage med henblik på at samle eksisterende lån, kreditter og afbetalingskøb til ét samlet privatlån. Det kan ofte være en dyr fornøjelse, at have optaget mange forskellige små lån, ligesom man som forbruger hurtigt kan miste overblikket over, hvor man har lån og hvor meget der skal afdrages. Hos Lendo kan du ansøge om et samlelån og få mulighed for at sænke dine månedlige omkostninger og slippe for ekstra gebyrer. Læs mere om samlelån og alt hvad det indebærer her.

Hvor hurtigt kan jeg få udbetalt lånet?

Typisk vil du opleve, at et mindre lånebeløb vil gå ret hurtigt i forhold til udbetaling, imens et større beløb kan tage lidt længere tid. Uanset hvilken af vores samarbejdspartnere du vælger, kan du dog være sikker på, at de prioriterer at behandle din låneansøgning hurtigst muligt, og at du vil have modtaget alle lånetilbud inden for 24 timer.

Men det er ikke Lendo der kan sikre hvornår du har pengene, det beror på den enkelte långiver. 

Hvem udbyder lånene?

De lån, man kan optage ved at ansøge gennem Lendo, bliver udbudt af pålidelige banker og långivere. Her fremgår alle de långivere, vi samarbejder med. Vi arbejder hele tiden på at finde flere samarbejdspartnere, så du får et endnu bredere udvalg af långivere. Alle disse långivere er under tilsyn af Finanstilsynet, præcis som Lendo selv. Derfor er du sikret, at din ansøgning kun bliver sendt til seriøse långivere. 

Hvilke krav bliver der stillet ved låneansøgningen?

Når du beslutter dig for at ansøge om et lån, er der en række informationer, du skal afgive.

Først og fremmest vil vi bede om en række grundlæggende oplysninger, som vi sender videre til långiverne. Derudover vil vi også bede om information om dit job, eventuelle samlever og andre relevante informationer. Til sidst skal du underskrive din ansøgning med dit NemID for at validere over for långiverne, at du er den person, du udgiver dig for at være.

Alle oplysningerne samles og sendes videre til långiverne, der bruger informationerne til at vurdere, hvilket lånetilbud de kan give dig. Jo mere præcise dine oplysninger er, desto hurtigere vil låneprocessen gå, og desto mere præcise lånetilbud vil du også få.

Ansøg om lån

Gode overvejelser inden du skal låne penge

Når du skal låne penge, er der en række overvejelser, du som udgangspunkt altid bør gøre dig, så du er sikret de bedste rammer for dit lån.

 1. Overvej hvad lånet skal gå til
  Nu du er kommet så langt i overvejelserne omkring et lån, at du overvejer at optage det, bør du altid spørge dig selv om, hvad lånet præcist skal gå til.

 2. Tænk over tilbagebetalingsperioden
  Når du skal låne et større beløb, betyder det også, at du har et større beløb, som skal tilbagebetales. Du har selv indflydelse på at bestemme låneperioden, når du udfylder din låneansøgning, hvilket gør det nemt for dig at påvirke, hvor meget du kommer til at afdrage pr. måned. Det er dog vigtigt at tænke over, hvorvidt du vil have tilbagebetalingen til at løbe over en lang eller kort periode. Hvis du vælger tilbagebetaling over en kort periode, får du hurtigere afdraget på dit lån, men det betyder selvsagt også, at du skal betale mere af i kroner og ører hver måned.

 3. Læg en plan for tilbagebetalingen
  I forlængelse af ovenstående er det en god idé at tænke over processen for afvikling af dit lån. Hav en klar plan for, hvordan pengene skal tilbagebetales, efter du har lånt dem, og vær sikker på, at du har luft i budgettet, så du ikke bliver overrasket af uforudsete udgifter.

Fra ansøgning til udbetalt lån – hvordan fungerer det?

Processen, når du skal sammenligne lån hos Lendo, er opbygget således, at den er overskuelig og transparent for dig som forbruger. 

Ansøg – Sammenlign – Vælg

Efter du har indtastet dine oplysninger, sendes din ansøgning til de långivere, vi samarbejder med. Når de har færdigbehandlet din ansøgning sørger de forskellige långivere for at vende retur med et tilbud til dig, som du herefter kan acceptere og gå videre med. Vælger du at takke ja til et lånetilbud, er det op til den enkelte långiver, at viderebehandle din ansøgning og afgøre om de i sidste ende kan tilbyde dig en låneaftale og  hvornår du kan få udbetalt lånet. Det er også långiver du har dialog med fremadrettet, når du har valgt at takke ja til et tilbud.

Lendo er her for at hjælpe dig med at få indhentet tilbud, samt navigere i fordelene ved de forskellige tilbud. 

God fornøjelse!

Står du med behovet for at låne penge hjælper Lendo dig med at finde det helt rigtige lån til din situation.

Penge er ikke alt – men at få økonomisk frihed til at udleve en drøm, kan være lige det, du går og sukker efter. Lendo hjælper dig med at låne penge til de bedste betingelser. Hos Lendo sammenligner vi lån og giver dig overblikket over dine muligheder på lånemarkedet.

Hos Lendo kan vi hjælpe dig med at finde det lån, der passer bedst til dig og din situation. Det gør vi ved at indhente tilbud på lån, som vi efterfølgende præsenterer for dig. 

Det er nemt og gratis at få flere lånetilbud, du skal blot:

 1. Ansøge

 2. Sammenligne

 3. Vælge

Lendo er en sammenligningstjeneste, som nemt giver dig et overblik over dine lånemuligheder. Det er ikke meget anderledes end at søge efter og sammenligne priser på flybilletter. Du skal udfylde vores ansøgningsformular og inden for 24 timer sender vi dig de valgmuligheder markedet har at tilbyde dig.  

Ved at søge om, at låne penge gennem Lendo sikrer vi, at du får en række unikke og personlige lånetilbud, som du nemt kan sammenligne og vælge imellem.  

Her er i overskrifter, hvad du kan finde om lån her på siden. Vi håber du finder svar på det du søger. Ellers kan du altid ringe på 70 5000 10 eller chatte med os

Hvorfor får vi brug for at låne penge?

Der kan være mange grunde til, at du har besluttet dig for at tage et lån. Det kan være, at du gerne vil renovere dit køkken, skal betale en uforudset tandlægeregning eller blot vil invitere familien på en tiltrængt ferie. Uanset hvad formålet er, vil vi altid anbefale, at du undersøger dine lånemuligheder og sammenligner lånevilkår hos flere forskellige långivere, inden du optager et lån. 

Valg af lån kan have stor betydning for din privatøkonomi, og små forskelle i procent kan resultere i mange tusinde kroner over tid. Mange danskere er vant til at sammenligne priser i forbindelse med større indkøb, og det burde være lige så naturligt at sammenligne renter og vilkår, før man vælger at låne penge eller samle de lån man i forvejen har. Din bank har ikke eneret på at låne dig penge. 

Føler du dig ikke helt klædt på til at træffe dit valg endnu? Så brug lidt tid på at læse lidt mere om hvad det vil sige at låne penge hos en långiver og hvordan Lendo fungerer.

Hvordan fungerer Lendo?

Lendo er en sammenligningstjeneste, som indsamler tilbud fra en række danske långivere, der byder ind på den låneansøgning, du indsender til os. 

Du kan sammenligne Lendo med søgetjenester til bedste flybilletter. Lad os sige du skulle en tur til Los Angeles, ville du så som det første og eneste ringe til SAS og spørge ind til priser og afgange? Næppe. 

Du vil højst sandsynligt bruge en af de mange søgetjenester til, at finde den bedste og billigste billet.

Det er helt det samme her – det handler blot om lån. Vi finder det bedste tilbud ud fra dine behov og din situation. Vi sender din ansøgning videre til etablerede långivere og banker, som kan vælge at tilbyde dig et lån baseret på de oplysninger, du deler med os. Hvilken af långiverne du vælger, er helt op til dig selv. Når du benytter dig af Lendos tjeneste til at ansøge om at låne penge eller samle eksisterende lån i et samlelån, modtager du tilbud fra forskellige långivere. 

I modsætning til andre online låne-tjenester er Lendo ikke en bank, hvilket vil sige, at det ikke er os, du får lånetilbud fra eller låner penge af. Det er de långivere, vi sender din ansøgning til, der vil give dig et lånetilbud. Ved at bruge en sammenligningstjeneste som vores, kan du vælge den form for lån, som passer bedst til netop dig og dine behov. Det er gratis at ansøge, og du er aldrig forpligtet til at tage et af de lån, vores partnere kan tilbyde dig.

Vær opmærksom på ÅOP når du skal låne penge

Der er en række forhold du bør være opmærksom på, når du skal låne penge. Særligt er ÅOP – den årlige omkostning i procent – vigtig, da den er afgørende for, hvor meget lånet kommer til at koste dig om året.

Hvis du ønsker at låne penge billigt, uanset om det er et erhvervs- eller privatlån, er ÅOP en af de absolut vigtigste indikatorer, når du skal vurdere de samlede omkostninger. Prisen for at låne penge afhænger nemlig ikke kun af den rente långiveren tilbyder, der kommer også forskellige gebyrer i forbindelse med etablering og administration oveni. For de fleste er det derfor også ÅOP, de kigger efter, når de skal finde det bedste lån. I tilfælde af at du står mellem to lån, som umiddelbart ligner hinanden, anbefaler vi altid at vælge det lån, der har den laveste ÅOP - også selvom det har en højere rente.

 • ÅOP = Årlige Omkostninger i Procent

Så hvis du skal låne penge og sammenligne forskellige lån, er det derfor vigtigt, at det er ÅOP, du sammenligner. 

Det varierer fra långiver til långiver og fra lån til lån, hvad din ÅOP kommer til at være, da den bliver bestemt af den enkelte långiver i forhold til netop din låneansøgning. Sammenlign derfor altid ÅOP for at se, hvad der bedst kan betale sig i dit tilfælde. En god tommelfingerregel er, at jo lavere en ÅOP, desto bedre lånevilkår får du. Husk du kan kun sammenligne ÅOP’en på det samme lån, altså samme beløb og samme løbetid. 

 • ÅOP udtrykker ikke kun et låns rente, men alle omkostninger og gebyrer der findes i forbindelse med etablering af lån.

 • ÅOP er derfor den vigtigste faktor når du skal sammenligne.

 • Alle långivere, der tilbyder et specifikt lån, skal oplyse om ÅOP.

Er det bedst at låne penge online eller offline?

Der er forskellige fordele ved at låne penge online. En af fordelene er, at det er nemt og gratis at ansøge. Det betyder, at du som forbruger har nemmere ved at indhente flere lånetilbud, som du kan sammenligne og dermed sikre dig de bedste lånevilkår. 

Når du benytter dig af vores tjeneste, kan du hjemmefra – uden at skulle besøge din lokale bank – få et bredt udvalg af lånemuligheder. Det er derfor mere effektivt, tidsbesparende og sikrer dig en større gennemsigtighed, når du ansøger om et lån via en sammenligningstjeneste.

Trustpilot

Den anden store fordel er den bredde, du får i dine tilbud. Hvis du synes, at en långiver har et bedre tilbud end en anden, kan du frit vælge det tilbud, du selv foretrækker. Således får du som forbruger en langt større frihed og fleksibilitet ved at ansøge online, hvilket kan sikre dig genvejen til det bedste lån til den rette pris.

Helt generelt, er det interessant at overveje, hvor vigtigt det er at sammenligne de produkter og ydelser vi som forbrugere investerer i. Som vi har været inde på før, findes der et hav af produkter vi aldrig ville købe uden at sammenligne både kvalitet og pris først. Her er vores muligheder bare bedre i form af de mange produkter, ydelser og sammenligningstjenester der er tilgængelige i den online verden og hvorfor ikke også benytte disse muligheder, når man er på udkig efter at låne penge nemt og billigt.

Hvor meget kan jeg låne?

Hos Lendo tilbyder vi dig sammenligning af lån fra 10.000 kr. op til 300.000. Ønsker du at samle din lån, kan du ved et samlelån ansøge om op til 500.000. Du kan altså ansøge om præcis det beløb, der passer bedst til dig. Når du har udfyldt og sendt din låneansøgning, vil du dernæst få forskellige tilbud fra långiverne. Herfra er det helt op til dig at vælge, hvilket lånetilbud du vil benytte dig af.

Hvad kan jeg låne penge til?

Hvis du vælger at optage et lån, efter du har ansøgt, sammenlignet og valgt, kan du frit bestemme, hvad pengene skal bruges til.

Du behøver ikke give oplysninger om, hvorvidt lånet skal gå til en ny carport, udbygning af din stue eller noget helt tredje. Det giver dig en stor frihed, fordi du kan bruge pengene præcis, som du har lyst. Måske går du og overvejer et nyt tiltag i dit hjem, en velfortjent ferie eller blot muligheden for lidt ekstra penge på kontoen. Du bestemmer selv, og du kan gøre det, der passer dig bedst.

Hvad karakteriserer de forskellige typer af lån?

Uanset hvilket lån du er interesseret i, og hvad du ellers gør dig af overvejelser omkring at låne penge, er der en række generelle kendetegn ved de typer af lån, de forskellige långivere udbyder. Fællesnævneren for alle typer af lån er, at du ikke bliver bedt om at stille garanti for pengene eller spurgt om, hvad pengene skal bruges til. Og så er det ovenikøbet helt gratis for dig at benytte Lendos sammenligningstjeneste. Det er selvfølgelig ikke gratis at låne penge, et lån er en vare som så meget andet. Det Lendo hjælper med er, at optage et lån til de bedst mulige vilkår i forhold til din eller jeres situation. 

Her følger en oversigt over forskellige låntyper:

 • Billån: Lendo sammenligner helt gratis lån på op til 300.000 kr. Med et klassisk billån kan du låne op til 80 % af bilens værdi. Hvis du i stedet vælger at finansiere din bil med et privatlån, som du nemt kan finde gennem Lendo, kan du låne op til 100 % af bilens værdi. Læs mere om hvordan du låner penge til en bil gennem Lendo og alt hvad det indebærer her. 

 • Boliglån: Denne type lån er til dig, der gerne vil købe en bolig eller udføre et større renoveringsprojekt i din bolig. Hvis du bruger Lendos sammenligningstjeneste, kan du få tilbud på privatlån uden sikkerhed, som du kan bruge til hjælp til udbetalingen til et boliglån, som hjælp til depositum til en lejelejlighed eller til større eller mindre renoveringsprojekter. Det er vigtigt at understrege, at du hos Lendo kun kan optage privatlån, og at det derfor ikke er direkte sammenligneligt med boliglån med sikkerhed. 

 • Kassekredit: En kassekredit er en aftale mellem dig og din bank, hvor du har mulighed for løbende at hæve et variabelt beløb op til et aftalt maksimum. Ved en kassekredit låner du ikke mere, end du behøver, da du kun skylder og betaler renter af det beløb, du hæver over. Ved et privatlån skal du på forhånd vide, hvad du har brug for at låne, inden du ansøger om lånet. Hos Lendo kan du ikke ansøge om en kassekredit hos vores banker. Du kan derimod ansøge om et lån til at indfri en kassekredit, såfremt du ønsker at udbetale den. Du kan også ansøge om at låne penge til at dække et overtræk, som er den hyppigste årsag til, at mange normalt vælger en kassekredit. Med et privatlån undgår du en konto der konstant er i minus, samtidig med at du har det fulde overblik over, hvor meget du betaler af på lånet hver måned.

 • Privatlån: Privatlån er, i modsætning til erhvervs- eller virksomhedslån, et lån til privatforbrug og går også under navnet forbrugslån. Som oftest er privatlån uden sikkerhed hurtige og nemme at få. Ansøgningsprocessen er kort, og kreditvurderingen foretages på baggrund af færre faktorer i din privatøkonomi end ved lån, hvor du skal stille sikkerhed. Inden du skriver under på et privatlån uden sikkerhed, bør du være særligt opmærksom på ÅOP, som er årlige omkostninger i procent. Privatlån eller forbrugslån er de lån vi sammenligner hos Lendo. 

 • Samlelån: Samlelån er betegnelsen for en type lån man som forbruger kan optage med henblik på at samle eksisterende lån, kreditter og afbetalingskøb til ét samlet privatlån. Det kan ofte være en dyr fornøjelse, at have optaget mange forskellige små lån, ligesom man som forbruger hurtigt kan miste overblikket over, hvor man har lån og hvor meget der skal afdrages. Hos Lendo kan du ansøge om et samlelån og få mulighed for at sænke dine månedlige omkostninger og slippe for ekstra gebyrer. Læs mere om samlelån og alt hvad det indebærer her.

Hvor hurtigt kan jeg få udbetalt lånet?

Typisk vil du opleve, at et mindre lånebeløb vil gå ret hurtigt i forhold til udbetaling, imens et større beløb kan tage lidt længere tid. Uanset hvilken af vores samarbejdspartnere du vælger, kan du dog være sikker på, at de prioriterer at behandle din låneansøgning hurtigst muligt, og at du vil have modtaget alle lånetilbud inden for 24 timer.

Men det er ikke Lendo der kan sikre hvornår du har pengene, det beror på den enkelte långiver. 

Hvem udbyder lånene?

De lån, man kan optage ved at ansøge gennem Lendo, bliver udbudt af pålidelige banker og långivere. Her fremgår alle de långivere, vi samarbejder med. Vi arbejder hele tiden på at finde flere samarbejdspartnere, så du får et endnu bredere udvalg af långivere. Alle disse långivere er under tilsyn af Finanstilsynet, præcis som Lendo selv. Derfor er du sikret, at din ansøgning kun bliver sendt til seriøse långivere. 

Hvilke krav bliver der stillet ved låneansøgningen?

Når du beslutter dig for at ansøge om et lån, er der en række informationer, du skal afgive.

Først og fremmest vil vi bede om en række grundlæggende oplysninger, som vi sender videre til långiverne. Derudover vil vi også bede om information om dit job, eventuelle samlever og andre relevante informationer. Til sidst skal du underskrive din ansøgning med dit NemID for at validere over for långiverne, at du er den person, du udgiver dig for at være.

Alle oplysningerne samles og sendes videre til långiverne, der bruger informationerne til at vurdere, hvilket lånetilbud de kan give dig. Jo mere præcise dine oplysninger er, desto hurtigere vil låneprocessen gå, og desto mere præcise lånetilbud vil du også få.

Ansøg om lån

Gode overvejelser inden du skal låne penge

Når du skal låne penge, er der en række overvejelser, du som udgangspunkt altid bør gøre dig, så du er sikret de bedste rammer for dit lån.

 1. Overvej hvad lånet skal gå til
  Nu du er kommet så langt i overvejelserne omkring et lån, at du overvejer at optage det, bør du altid spørge dig selv om, hvad lånet præcist skal gå til.

 2. Tænk over tilbagebetalingsperioden
  Når du skal låne et større beløb, betyder det også, at du har et større beløb, som skal tilbagebetales. Du har selv indflydelse på at bestemme låneperioden, når du udfylder din låneansøgning, hvilket gør det nemt for dig at påvirke, hvor meget du kommer til at afdrage pr. måned. Det er dog vigtigt at tænke over, hvorvidt du vil have tilbagebetalingen til at løbe over en lang eller kort periode. Hvis du vælger tilbagebetaling over en kort periode, får du hurtigere afdraget på dit lån, men det betyder selvsagt også, at du skal betale mere af i kroner og ører hver måned.

 3. Læg en plan for tilbagebetalingen
  I forlængelse af ovenstående er det en god idé at tænke over processen for afvikling af dit lån. Hav en klar plan for, hvordan pengene skal tilbagebetales, efter du har lånt dem, og vær sikker på, at du har luft i budgettet, så du ikke bliver overrasket af uforudsete udgifter.

Fra ansøgning til udbetalt lån – hvordan fungerer det?

Processen, når du skal sammenligne lån hos Lendo, er opbygget således, at den er overskuelig og transparent for dig som forbruger. 

Ansøg – Sammenlign – Vælg

Efter du har indtastet dine oplysninger, sendes din ansøgning til de långivere, vi samarbejder med. Når de har færdigbehandlet din ansøgning sørger de forskellige långivere for at vende retur med et tilbud til dig, som du herefter kan acceptere og gå videre med. Vælger du at takke ja til et lånetilbud, er det op til den enkelte långiver, at viderebehandle din ansøgning og afgøre om de i sidste ende kan tilbyde dig en låneaftale og  hvornår du kan få udbetalt lånet. Det er også långiver du har dialog med fremadrettet, når du har valgt at takke ja til et tilbud.

Lendo er her for at hjælpe dig med at få indhentet tilbud, samt navigere i fordelene ved de forskellige tilbud. 

God fornøjelse!

Ofte stillede spørgsmål

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 100.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, og du vil aldrig få bedre vilkår, hvis du henvender dig direkte til långiveren.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: Basisbank, Express Bank, Fellow Finance, L’EASY, Nordea (kommer snart), Resurs Bank og Sparxpres.

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.