lån penge

Lån penge med det lån der passer bedst til dig

Lån penge hurtigt og nemt via Lendo. Det tager få minutter at udfylde en låneansøgning hos Lendo. Herefter sender vi den afsted til flere banker og låneudbydere, som vender tilbage med personlige lånetilbud til dig. Du skal ikke røre en finger for at låne penge. Vi indhenter dine lånetilbud og står altid til rådighed, hvis du gerne vil have hjælp til at sammenligne dem og vælge det bedste lån. 

Penge er ikke alt i livet. Men det at få økonomisk frihed til at udleve en drøm, kan være lige det, du har brug for. Alle har på et eller andet tidspunkt brug for at låne penge. Vi hos Lendo kæmper for at give dig som låntager mere magt, når du står overfor bankerne og skal låne penge. Vi skaber konkurrence på markedet og sætter dig i en bedre position. Samtidig hjælper vi dig med at finde det bedst mulige lån. Så undgår du at bruge unødvendigt mange penge på et dyrt lån. 

Vi hjælper dig ikke kun med at finde det bedste lån. Vi hjælper dig også med at finde det bedste samlelån på lånemarkedet. Lån penge gennem Lendo hvis du gerne vil have et overblik over dine lånemuligheder. Du kan låne penge online med vores låneansøgning. Så kan du undgå alt besværet, der ellers kan være forbundet med det at låne penge.  

Lån penge med hjælp fra Lendo

Lån penge med et lån, der passer bedst til dig og din situation. Vi formidler lån mellem 10.000 - 500.000 kroner. Det er nemt og gratis at låne penge eller blot undersøge, de muligheder der er. Du skal blot:

 1. Ansøge

 2. Sammenligne

 3. Vælge

Lendo er en sammenligningstjeneste, som nemt giver dig et overblik over dine lånemuligheder. Det er ikke meget anderledes end at søge efter og sammenligne priser på flybilletter. Du udfylder en låneansøgning, og inden for 24 timer sender vi dig de lånetilbud, låneudbyderne kan tilbyde dig på nuværende tidspunkt. 

Sammenlign lån gennem Lendo. Ved at søge om at tage et nyt lån gennem Lendo sikrer vi, at du får en række unikke og personlige lånetilbud, som du nemt kan sammenligne og vælge imellem. Lån penge hurtigt og nemt - uden alt besværet. 

Nedenfor ser du en oversigt over, hvilken information du kan finde her på siden. Klik på overskrifter og find svar på det du søger. 

Lån penge online - hvordan fungerer det? 

Lendo er en sammenligningstjeneste, som indsamler tilbud fra en række danske låneudbydere, der byder ind på den låneansøgning, du indsender til os via låneberegneren. Lån penge nu i løbet af 24 timer ved at udfylde en låneansøgning. Det hele foregår online, så du slipper for at møde fysisk op i banken for at låne penge.

Du kan sammenligne Lendo med søgetjenester til flybilletter. Lad os sige du skulle en tur til Los Angeles, ville du så som det første og eneste ringe til SAS og spørge ind til priser og afgange? Næppe. Ville du tage hen i lufthavnen for at købe en billet? Nej. I stedet vil du højst sandsynligt bruge en af de mange søgetjenester til at finde den bedste og billigste billet online.

Det er helt det samme her. Her handler det bare om et nyt lån i stedet. Vi finder det bedste lån ud fra dine behov og din situation. Vi sender din ansøgning videre til etablerede låneudbydere og banker, som kan vælge at tilbyde dig et lån baseret på de oplysninger, du deler med os. Hvilken af låneudbyderne du vælger, er helt op til dig selv.

Når du benytter dig af Lendos tjeneste til at ansøge om et nyt lån eller samle eksisterende lån i et samlelån, modtager du tilbud fra forskellige låneudbydere. Lån penge billigt på dine præmisser. 

I modsætning til andre tjenester, der tilbyder at låne penge online, er Lendo ikke en bank. Det vil sige, at det ikke er os, du får lånetilbud fra eller låner penge af. Det er de låneudbydere, vi sender din ansøgning til, der vil give dig et lånetilbud. Ved at bruge en sammenligningstjeneste som vores, kan du vælge den form for lån, som passer bedst til netop dig og dine behov. Det er gratis at ansøge, og du er aldrig forpligtet til at tage et af de lån, vores samarbejdspartnere kan tilbyde dig.

Hvorfor får vi brug for at låne penge?

Der kan være mange grunde til, at du har besluttet dig for at låne penge. Det kan være, at du gerne vil renovere dit køkken, skal betale en uforudset tandlægeregning eller blot vil lån penge til en velfortjent ferie, som famiilien trænger til. Uanset hvad formålet er, vil vi altid anbefale, at du undersøger dine lånemuligheder og sammenligner lånevilkår hos flere forskellige låneudbyder, inden du optager et nyt lån. Lån nemt gennem Lendo hvor vi klarer arbejdet for dig. 

Valg af lån kan have stor betydning for din privatøkonomi, og små forskelle i procent kan resultere i mange tusinde kroner over tid. Mange danskere er vant til at sammenligne priser i forbindelse med større indkøb. Det burde være lige så naturligt at sammenligne renter og vilkår, før du vælger at tage et nyt lån eller samle de lån du i forvejen har. Din bank har ikke eneret på at låne dig penge. 

Føler du dig ikke helt klædt på til at træffe dit valg endnu? Så brug lidt tid på at læse lidt mere om, hvad det vil sige at låne penge hos en låneudbyder, og hvordan Lendo fungerer.

Lån penge billigt

I og med at du sammenligner lån med os, kan du sikre dig, at du vælger det lån online med laveste rente. Det er dig frit for, om du vil sammenligne de lånetilbud, du modtager gennem os, med andre lånetilbud fra andre banker. Der er bare nogle ting, du skal tage højde for, hvis din sammenligning skal være korrekt, når du skal låne penge med lav rente:

1. Er lånet med eller uden sikkerhed? Hvis det er et lån med sikkerhed, du sammenligner med, så vil dét typisk være billigere end de lån, vi formidler. Det er det, fordi banken, der har givet dig lånetilbuddet, har en sikkerhed i dit hus eller i din bil. Her hos Lendo arbejder vi kun med lån uden sikkerhed. 

2. Er løbetiden på de lån, du sammenligner med de lån du har modtaget gennem os, den samme? Hvis ja, så kan du bare sammenligne ÅOP for at finde det billigste og bedste lån. Hvis nej, så er det svært at sammenligne lånene. 

Vi sidder klar på telefonen, hvis du har brug for hjælp. Det er i vores interesse, at du finder det bedste lån, og vi er altid klar på at hjælpe dig med at låne penge med lav rente. 

Er det muligt at låne penge gratis og uden renter? 

Hos os er det ikke muligt at låne penge gratis uden renter. Renterne er lidt højere hos vores låneudbydere, fordi du har en fordel i, at vi ikke stiller din bolig eller din bil i sikkerhed. Det vil sige, at vi tager ikke dit hus eller din bil fra dig, hvis du ikke betaler os tilbage. Grunden til at et lån hos banken typisk er billigere er fordi, de vil have en sikkerhed i dit hus eller i din bil. Lån penge billigt og uden sikkerhed hos os.

Det er ganske få låneudbydere, der udbyder gratis lån og mulighed for at låne penge uden renter. Hvis du vælger et gratis lån, der er rentefrit, skal du være opmærksom på, at der kan være strenge krav til dig, netop fordi det er et rentefrit lån. Måske skal du betale lånet af allerede måneden efter. Her skal du naturligvis tage stilling til, om du kan det, inden du låner penge uden renter. Hvis du ikke betaler tilbage, kan konsekvensen være, at der ryger rykkergebyr oveni, som gør det uoverskueligt for dig at afdrage på lånet.

Et rentefrit lån er ofte ikke så fantastisk som det lyder. Hvis du vil have et rentefrit lån, hvor der er større chance for, at der ikke er en masse krav, kan du låne penge af din familie. Hvis I kan finde en god løsning på det, er det et rigtig godt alternativ til et rentefrit lån. Lån penge du kan betale tilbage, hvis du bruger vores sammenligningstjeneste. 

Lån penge hurtigt men vær obs på ÅOP 

Tag et lån hurtigt og nemt med en online tjeneste som vores - så længe du ikke låner penge for hurtigt. Der er en række forhold, du bør være opmærksom. før du vælger hvilket lån, du vil tage. Særligt er ÅOP – den årlige omkostning i procent – vigtig, da den er afgørende for, hvor meget lånet kommer til at koste dig om året.

Hvis du ønsker at låne penge billigt, uanset om det er et erhvervs- eller privatlån, er ÅOP en af de absolut vigtigste indikatorer, når du skal vurdere de samlede omkostninger. Prisen for at låne penge afhænger nemlig ikke kun af den rente låneudbyderen tilbyder. Der kommer også forskellige gebyrer i forbindelse med etablering og administration oveni. For de fleste er det derfor også ÅOP, de kigger efter, når de skal finde det bedste lån. I tilfælde af at du står mellem to lån, som ligner hinanden på beløb og løbetid, anbefaler vi altid at vælge det lån, der har den laveste ÅOP.

 • ÅOP = Årlige Omkostninger i Procent

Så hvis du skal låne penge og sammenligne forskellige lån, er det derfor vigtigt, at det er ÅOP, du sammenligner. 

Det varierer fra låneudbyder til lånudbyder og fra lån til lån, hvad din ÅOP kommer til at være, da den bliver bestemt af den enkelte låneudbyder i forhold til netop din låneansøgning. Sammenlign derfor altid ÅOP for at se, hvad der bedst kan betale sig i dit tilfælde. En god regel at huske på er, at jo lavere en ÅOP, desto bedre lånevilkår får du, når du skal låne penge. Bemærk du kan kun sammenligne ÅOP’en på det samme lån, altså samme beløb og samme løbetid. 

 • ÅOP udtrykker ikke kun et låns rente, men alle omkostninger og gebyrer der findes i forbindelse med etablering af lån.

 • ÅOP er derfor den vigtigste faktor, når du skal sammenligne.

 • Alle låneudbydere, der tilbyder et specifikt lån, skal oplyse om ÅOP.

Lån penge hurtigt, nemt og med en overskuelig ÅOP, når du bruger vores tjeneste.

Få det bedste lån ved at sammenligne

Helt generelt, er det interessant at overveje, hvor vigtigt det er at sammenligne de produkter og ydelser vi som forbrugere investerer i. Som vi har været inde på før, findes der et hav af produkter vi aldrig ville købe uden at sammenligne både kvalitet og pris først. Her er vores muligheder bare bedre i form af de mange produkter, ydelser og sammenligningstjenester, der er tilgængelige i den online verden. Så hvorfor ikke også benytte disse muligheder, når man er på udkig efter at låne penge nemt og billigt.

Lån penge i banken eller lån penge online gennem Lendo. Hvis du vælger at gøre det gennem Lendo, øger du dine chancer for at finde det bedste online lån for dig på markedet. Vælger du at låne penge i banken, ender du med at stole blindt på, at deres lånetilbud er det bedste. Lad os hjælpe dig med at indhente personlige lånetilbud, før du træffer din beslutning. Hvis din egen bank kan tilbyde et lån billigere, end hvad du finder med vores tjeneste, kan du altid vælge at låne penge i banken alligevel.

Vi ønsker blot, at du undgår at træffe de samme beslutninger som Martin - se selv videoen her.

Hvad kan jeg låne penge til?

Lån penge til lige hvad du har lyst til. Hvis du vælger at optage et lån, efter du har ansøgt, sammenlignet og valgt, kan du frit bestemme, hvad pengene skal bruges til. Du kan også låne penge akut, hvis du står i en akut situation. Pengene bliver nemlig udbetalt inden for få dage. 

Du behøver ikke give oplysninger om, hvorvidt lånet skal gå til en ny carport, udbygning af din stue eller noget helt tredje. Det giver dig en stor frihed, fordi du kan bruge pengene præcis, som du har lyst. Måske går du og overvejer et nyt tiltag i dit hjem, en velfortjent ferie eller blot muligheden for lidt ekstra penge på kontoen. Du bestemmer selv, og du kan gøre det, der passer dig bedst, når du har fundet det bedste lån for dig. Lån penge nu så du kan få dine største drømme opfyldt.

Lån penge til drømmebilen

Uanset hvad du ønsker at låne penge til, om det er til en ny bil, indskud til en ny lejlighed er det en god ide, at sammenligne lånetilbud fra flere banker.

De fleste forbrugere der er på markedet efter et billån, vil som udgangspunkt gå til deres egen bank uden at afsøge markedet for forskellige lån først. Dette skyldes formentligt, at man ved køb af ny bil, optager et lån med sikkerhed, da banken kan tage pant i bilen og derfor ofte tilbyde en attraktiv rente, når du skal låne penge til bil. 

Lån penge med sikkerhed kræver, at du som forbruger allerede har økonomien til at lægge en vis procentdel af det beløb som skal lånes. Det samme kræves, når du skal låne penge til at købe bolig. I begge tilfælde vil det være omkring 20% af købsprisen, hvilket er et beløb ikke alle har mulighed for at betale.

Desuden er formålet med et lån til en bil i din lokale bank mere “fastlåst”, forstået på den måde, at du fra start af skal have banken med i processen, da de netop er mere involverede i, hvad pengene skal bruges til, end hvad tilfældet er når du optager et billån. 

Lån penge til en ny bil

Om du som forbruger vælger et lån med sikkerhed eller et lån uden sikkerhed er altid op til dig selv og din økonomiske situation. Her hos Lendo vil vi dog altid anbefale dig at afsøge lånemarkedet, før du træffer den endelige beslutning om, hvor du vil låne penge og til hvilken pris. Ofte kan låneudbydere, der tilbyder privat- og forbrugslån, nemlig sagtens tilbyde et lån, der er lige så godt som et lån i banken.

Hos Lendo kan du sammenligne privatlån op til 500.000 kr. uden krav om at stille sikkerhed. Du kan altid bruge vores sammenligningstjeneste til at sammenligne de priser du bliver tilbudt i din lokale bank. Lån penge billigt og med magten i dine hænder.

Et lån søgt gennem Lendo kan også benyttes til de indledende udgifter der er ved at lease en bil. Her vil det ligesom med alle andre lån være fornuftigt at sammenligne tilbud fra forskellige banker, da der med stor sandsynlighed vil være forskel på både renteomkostninger, ÅOP og andre udgifter.

Lån penge til en ferie 

At tage på ferie kan være en dyr affære - ikke desto mindre kan det være tiltrængt. Med Lendo kan du sammenligne lån helt uforpligtende, så du kan komme afsted på drømmeferien, uden at skulle spare på noget.

Når man ser på forskellige undersøgelser af årsager til, at vi danskere låner penge, ligger lån til drømmerejsen eller spontane ferier højt på listen. Det er måske heller ikke så mærkeligt. Det er nemlig ikke billigt at rejse ud i verden, og slet ikke hvis man vil afsted uden bekymringer om økonomien og uden at skulle spare på oplevelserne. 

Hvorfor låne penge til rejse?

Lån penge til mere solskin. Det er formentlig de færreste, der er uenige i, at der findes mange gode grunde til at rejse på ferie. Vi kender nok alle sammen den følelse af udlængsel, som kan ramme os, når hverdagen bliver for kedelig og grå. Et par grunde til at vælge at tage afsted kunne f.eks. være, at du får mere overskud efter din ferie, du kan møde nye mennesker og få nye kulturelle oplevelser, du kan blive inspireret og du får mulighed for at dyrke ren afslapning og ro og på den måde få fornyet din energi.

Det er altså dejligt at rejse og tilmed sundt for både krop og sjæl. Det kan dog være dyrt, og samtidig er det ikke sikkert, at økonomien altid tillader en drømmeferie med alt hvad hjertet begærer. 

Især hvis drømmedestinationen ligger langt væk fra Danmark, kan flybilletter blive en bekostelig affære, ligesom det på de fleste ferier ikke er attraktivt at skulle spare på hverken mad, drikke, oplevelser eller shopping. For hvis du hver dag skal vende hver en øre for at få det til at hænge sammen, er drømmeferie måske ikke lige ordet, der beskriver det bedst. 

Lån penge nu til en rejse, så du kan komme afsted, når du har lyst. Lån penge så du ikke er nødsaget til at vente, til der er sparet op, eller til flybilletter er billige nok. 

Hos Lendo kan du uforpligtende og gratis søge om lån op til 500.000 kr. og på samme ansøgning modtage flere lånetilbud. På den måde er der større chance for, at du finder det bedste lån til dig. Lån penge hurtigt, nemt og på dine egne præmisser.

Lån penge til en spontant ferie

En af fordelene ved at låne penge til ferie er, at du kan tage afsted på de mere spontane rejser og ikke nødvendigvis behøver vente til opsparingen tillader det. Med andre ord kan et lån give dig mulighed for at komme afsted, når du har lyst, og ikke når det er mest praktisk.

Når det så er sagt er det stadig utrolig vigtigt, at man er reflekteret og klar over de betingelser der følger med, når man skal tage et nyt lån. Det vil vi hos Lendo gerne hjælpe dig med, men uden den lange og krævende ekspeditionstid, så du nemt kan tage et lån. 

Hos Lendo får du svar på din låneansøgning senest 24 timer efter den er sendt afsted og ofte går det hurtigere end det. Kribler det i dig efter at komme afsted, kan du med vores låneberegner få hurtigt overblik over dine lånemuligheder og få drømmerejsen inden for rækkevidde. Lån penge online og tag ud og oplev verden. 

Lån penge til flytning

En undersøgelse viser, at danskerne ligger i toppen af listen over de mest flytteivrige befolkninger i Europa. Især de unge i Danmark flytter tidligt hjemmefra og skifter efterfølgende ofte boligen ud med en ny. Disse skift koster penge, og det er ikke altid man selv kan finansiere de ubelejlige udgifter der følger med. Lån penge til din flytning - Lendo hjælper dig med at finde det bedste lån på markedet.

I Danmark flytter vi meget og især danske unge rykker ofte til en ny bolig efter de flytter hjemmefra. Faktisk viser en undersøgelse, at danske unge i gennemsnit flytter næsten hvert andet år, når de er i 20'erne. En af grundene til dette skal findes i den danske kultur, hvor unge mennesker ofte flytte hjemmefra tidligt og ikke venter til slutningen af 20'erne, hvor man eventuelt har fundet en partner at bo sammen med.

Men det er dyrt at flytte - især hvis man er ung og studerende. Behovet for at skifte bopæl kan samtidig komme på et ubelejligt tidspunkt, hvilket kan gøre at det er nødvendigt at låne penge til flytningen.

Det kan være skønt med et nyt sted at bo. Måske er det drømmeboligen, som man har drømt om i mange år. Måske er det det første sted, man bor alene efter at være fløjet fra reden. Udover selve prisen på boligen kan der være mange ekstra udgifter, som kan være svært at finde plads til i økonomien. Vi har fundet en række eksempler på udgifter, der kan forekomme, når du skal flytte, måske kan du nikke genkendende til nogle af dem;

 • Depositum til ny lejelejlighed
 • Tilstandsrapport
 • Flyttefirma
 • Ejendomsmægler
 • Renovering
 • Håndværkere
 • Nye møbler og inventar

Lån penge til en eller flere af de ovenstående ting. Ekstra udgifter til flytningen behøver altså ikke kun være de udgifter, der opstår ved køb af en ny bolig og salg af den gamle. Det kan også være, at du flytter i en bolig, hvor der enten er behov for en større renovering, enkelte forbedringer eller helt ny indretning. Her vil det for mange være naturligt at søge om et privatlån. Med disse lån er der større frihed til selv at vælge, hvad pengene skal gå til og hvornår. Et privatlån kan være det lån, der giver dig muligheden for at indfri et af dine ønsker eller behov hos dig selv eller din familie. Med denne lånetype behøver du ikke stille sikkerhed, hvilket også betyder, at du hurtigere vil kunne få udbetalt lånet.

Det skal være simpelt at låne penge 

Hos Lendo hjælper vi dig med at låne penge online ved at sammenligne privatlån, så du får mulighed for at vælge det bedste lån. Når du sammenligner bank og rente, samt oplyses ÅOP, så sikres du de bedste vilkår for det billigste og bedste lån til din flytning.

Lendo indsamler tilbud, der er tilpasset netop din situation og dine behov. De tilbud kommer fra en række forskellige banker og låneinstitutter. Det betyder, at du kan finde lån nemt og gratis. Du får samtidig et overblik over dine muligheder for et forbrugslån. 

Ved at benytte dig af Lendo får du forhandlingsstyrken. Det gør du, fordi låneudbyderne konkurrerer om at få dig som kunde ved at udarbejde så attraktive lånetilbud til dig som muligt. Lån penge nu ved at begynde din ansøgning med det samme.

Lån penge nu og nemt - det er derfor vi er her 

Udover vores mission om at sikre dig forhandlingsstyrken i din relation til bankerne, vil vi gerne hjælpe dig. Vi vil gerne hjælpe dig med at navigere i de mange informationer du støder på, når du er på markedet efter at låne penge. Det er desværre de færreste, der sørger for at undersøge lånemarkedet, før de beslutter sig for at tage et nyt lån, og det vil vi gerne lave om på.

Det gør vi ved at indhente flere lånetilbud på bare en enkelt ansøgning og ved at liste de vigtigste udgifter, der følger med, når du skal låne penge. På den måde kan du hurtigt og nemt sammenligne de forskellige tilbud med hinanden og endda uden, at du har forpligtet dig til at gå videre med nogle af bankerne.

Når du søger om et privatlån hos Lendo, hjælper vi altså med at indhente vigtig information om de tilgængelige lån, inden du vælger, hvor du vil låne penge. Du sikrer dermed din mulighed for at vælge det bedste lån. 

Hvilke typer af nye lån findes der?

Uanset hvilket lån du er interesseret i, og hvad du ellers gør dig af overvejelser omkring at låne penge, er der en række generelle kendetegn ved de typer af lån, de forskellige låneudbydere udbyder. Fællesnævneren for alle typer af lån er, at du ikke bliver bedt om at stille garanti for pengene eller spurgt om, hvad pengene skal bruges til. 

Og så er det ovenikøbet helt gratis for dig at benytte Lendos sammenligningstjeneste. Det er selvfølgelig ikke gratis at låne penge. Et lån er en vare som så meget andet. Det vi hos Lendo hjælper med er at optage et lån til de bedst mulige vilkår i forhold til din eller jeres situation. 

Lån penge inden for følgende lånetyper:

 • Billån: Lån penge til bilen. Lendo sammenligner helt gratis lån på op til 500.000 kr. Med et klassisk billån kan du låne op til 80 % af bilens værdi. Hvis du i stedet vælger at finansiere din bil med et privatlån, som du nemt kan finde gennem Lendo, kan du låne op til 100 % af bilens værdi. Læs mere om hvordan du låner penge til en bil gennem os, og alt hvad det indebærer her. 

 • Boliglån: Lån penge til boligen. Denne lånetype er til dig, der gerne vil købe en bolig eller udføre et større renoveringsprojekt i din bolig. Hvis du bruger Lendos sammenligningstjeneste, kan du få tilbud på privatlån uden sikkerhed, som du kan bruge til hjælp til udbetalingen til et boliglån, som hjælp til depositum til en lejelejlighed eller til større eller mindre renoveringsprojekter. Det er vigtigt at understrege, at du hos Lendo kun kan optage privatlån, og at det derfor ikke er direkte sammenligneligt med boliglån med sikkerhed. 

 • Kassekredit: En kassekredit er en aftale mellem dig og din bank, hvor du har mulighed for løbende at hæve et variabelt beløb op til et aftalt maksimum. Ved en kassekredit låner du ikke mere, end du behøver, da du kun skylder og betaler renter af det beløb, du hæver over. Ved et privatlån skal du på forhånd vide, hvad du har brug for at låne, inden du ansøger om at låne pengene. Hos Lendo kan du ikke ansøge om en kassekredit hos vores banker. Du kan derimod ansøge om et lån til at indfri en kassekredit, såfremt du ønsker at udbetale den. Du kan også ansøge om at låne penge til at dække et overtræk. Dét er den hyppigste årsag til, at mange normalt vælger en kassekredit. Med et privatlån undgår du en konto der konstant er i minus, samtidig med at du har det fulde overblik over, hvor meget du betaler af på lånet hver måned.

 • Privatlån: Privatlån er, i modsætning til erhvervs- eller virksomhedslån, et lån til privatforbrug og går også under navnet forbrugslån. Som oftest er privatlån uden sikkerhed hurtige og et af de nemmeste lån at få. Ansøgningsprocessen er kort, og kreditvurderingen foretages på baggrund af færre faktorer i din privatøkonomi end ved lån, hvor du skal stille sikkerhed. Inden du skriver under på et privatlån uden sikkerhed, bør du være særligt opmærksom på ÅOP, som er årlige omkostninger i procent. Privatlån eller forbrugslån er de lån, vi sammenligner og formidler hos Lendo. 

 • Samlelån: Samlelån er betegnelsen for en lånetype, du som forbruger kan optage med henblik på at samle eksisterende lån, kreditter og afbetalingskøb til ét samlet privatlån. Det kan ofte være en dyr fornøjelse, at have lånt penge gennem mange forskellige små lån. Du kan som forbruger hurtigt miste overblikket over, hvor du har lån, og hvor meget der skal afdrages. Hos Lendo kan du ansøge om et samlelån og få mulighed for at sænke dine månedlige omkostninger og slippe for ekstra gebyrer.

Lån penge hurtigt men undgå kviklån

Lån penge hurtigt og nemt og undgå samtidig de lån, der kaldes kviklån. Et kviklåns hastighed kan medføre, at du tager et lån, hvor du ikke helt sætter dig ind i, hvad afbetalingen indebærer. Det er ikke altid en fordel at låne penge nemt og hurtigt. Hvis du skal låne penge akut, er det dog en god mulighed med et kviklån. Vi vil dog anbefale, at selvom du skal låne penge akut, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvor meget det koster dig at tage det kviklån du vil tage. 

Hos os vil du dog typisk opleve, at et mindre lånebeløb vil gå ret hurtigt i forhold til udbetaling. Et større beløb kan tage lidt længere tid. Uanset hvilken af vores samarbejdspartnere du vælger, kan du dog være sikker på, at de prioriterer at behandle din låneansøgning hurtigst muligt. Du vil modtage alle lånetilbud inden for 24 timer. Vi synes her hos Lendo, at vi godt kan tillade os at sige, at du med os kan låne penge hurtigt. 

Men det er ikke Lendo, der kan sikre, om du kan låne penge hurtigt. Låneudbyderne får 24 timer til at sende dig et lånetilbud. Hvor længe der går derfra, til du har pengene på din konto, beror på den enkelte låneudbyder. De lånetilbud, vores låneudbydere sender til dig, er typisk billigere end kviklån, når du skal låne penge akut. Lån penge hurtigt men fornuftigt med Lendo. 

Hvem udbyder lån gennem Lendo?

Lån penge via pålidelige banker og låneudbydere, når du bruger Lendo. Her fremgår alle de låneudbydere, vi samarbejder med. Vi arbejder hele tiden på at finde flere samarbejdspartnere, så du får et endnu bredere udvalg af låneudbydere. 

Alle de låneudbydere, vi samarbejder med, er under tilsyn af Finanstilsynet, præcis som Lendo selv. Derfor er du sikret, at din ansøgning kun bliver sendt til seriøse låneudbydere, som vil forsøge at give dig det bedste lån. 

Er det muligt at låne penge uden afslag og krav?

Lån penge ved at udfylde en låneansøgning - vi kan dog ikke love, at den bliver godkendt.

Når du beslutter dig for at ansøge om at låne penge online, er der en række informationer, du skal afgive. Først og fremmest vil vi bede om en række grundlæggende oplysninger, som vi sender videre til låneudbyderne. Derudover vil vi også bede om information om dit job, eventuelle samlever og andre relevante informationer. Til sidst skal du underskrive din ansøgning med dit NemID for at validere over for låneudbyderne, at du er den person, du udgiver dig for at være.

Alle oplysningerne samles og sendes videre til låneudbyderne, der bruger informationerne til at vurdere, hvilket lånetilbud de kan give dig. Jo mere præcise dine oplysninger er, desto hurtigere vil låneprocessen gå, og desto mere præcise lånetilbud vil du også få. 

Der er nogle generelle krav, som de låneudbydere, vi samarbejder med, stiller for at gøre det muligt at låne penge. 

Det er:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på minimum 60.000 kr.
 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du har fast bopæl i Danmark.

Gode overvejelser inden du låner penge akut

Lån penge med fornuftige overvejelser. Når du skal låne penge, er der en række overvejelser, du som udgangspunkt altid bør gøre dig, så du er sikret de bedste rammer for dit lån.

 1. Overvej hvad lånet skal gå til
  Nu du er kommet så langt i overvejelserne omkring et lån, at du overvejer at optage det, bør du altid spørge dig selv om, hvad lånet præcist skal gå til.

 2. Tænk over tilbagebetalingsperioden
  Når du skal låne et større beløb, betyder det også, at du har et større beløb, som skal tilbagebetales. Du har selv indflydelse på at bestemme låneperioden, når du udfylder din låneansøgning, hvilket gør det nemt for dig at påvirke, hvor meget du kommer til at afdrage pr. måned. Det er dog vigtigt at tænke over, hvorvidt du vil have tilbagebetalingen til at løbe over en lang eller kort periode. Hvis du vælger tilbagebetaling over en kort periode, får du hurtigere afdraget på dit lån, men det betyder selvsagt også, at du skal betale mere af i kroner og ører hver måned.

 3. Læg en plan for tilbagebetalingen
  I forlængelse af ovenstående er det en god idé at tænke over processen for afvikling af dit lån. Hav en klar plan for, hvordan pengene skal tilbagebetales, efter du har lånt dem, og vær sikker på, at du har luft i budgettet, så du ikke bliver overrasket af uforudsete udgifter.

Grunden til du ikke kan låne penge trods RKI 

Vores samarbejdspartnere, låneudbyderne, udbyder desværre ikke lån til personer, der er registreret i RKI eller i Debitor Registret. Står du i RKI, er det for låneudbyderne et tegn på, at du ikke er en god betaler. I og med at de låneudbydere, vi samarbejder med, udbyder lån uden sikkerhed, er det for risikabelt at låne penge til en, der har en dårlig betalingshistorik. Derfor er det ikke muligt at låne penge trods RKI her hos os. 

Fra ansøgning til udbetalt lån – lån penge nemt 

Processen, når du skal låne penge online og sammenligne dem her hos Lendo, er opbygget således, at den er overskuelig og transparent for dig som forbruger. 

Ansøg – Sammenlign – Vælg

Efter du har indtastet dine oplysninger, sendes din ansøgning til de låneudbydere, vi samarbejder med. Når de har færdigbehandlet din ansøgning sørger de forskellige låneudbydere for at vende retur med et tilbud til dig, som du herefter kan acceptere og gå videre med. Vælger du at takke ja til et lånetilbud, er det op til den enkelte låneudbyder at viderebehandle din ansøgning og afgøre om de i sidste ende kan tilbyde dig en låneaftale, og hvornår du kan få udbetalt lånet. Det er også låneudbyderne, du har dialog med fremadrettet, når du har valgt at takke ja til et tilbud. Lån penge billigt med få steps. 

Er det muligt at låne penge uden afslag? 

Det er muligt at søge om at låne penge uden afslag. Det kræver først og fremmest, at du har adresse i Danmark, ikke står i RKI eller Debitor Registret, tjener over 60.000 kroner om året, og så skal du være mindst 18 år gammel. Udover det skal du, for at låne penge uden afslag, søge om et lånebeløb, som du vil kunne betale tilbage på. Selvom du lever op til de grundlæggende kriterier, låneudbyderne har, betyder det ikke, at du kan låne 300.000 kroner med en løbetid op 3 år.

Det eneste du kan gøre for at vide dig sikker på, om du kan låne penge uden afslag, er at udfylde vores låneansøgning og sende den afsted.

Lån penge med kautionist 

Det kan stille dig stærkere at låne penge med kautionist. En kautionist er en person der stiller sikkerhed, når du skal låne penge. Det kan hjælpe dig, hvis banken ikke er sikker på, at du vil kunne betale. Her skal banken have indblik i din kautionists privatøkonomi. Hvis du en dag ikke kan betale, vil banken kræve betaling fra din kautionist.

Det er dog ikke muligt at optage et lån med kautionist her hos Lendo. Det vil stille dig en del stærkere, hvis du har en medansøger. Låneudbyderne ser gerne, at der er to ansøgere om et lån, fordi det rent økonomisk vil være stærkere i forhold til tilbagebetaling. 

Det er ikke mange, der kan låne penge med kautionist længere. Simpelthen fordi mange banker har droppet konceptet. Tag et lån med en medansøger i stedet. Så kan I være to om at tage et lån. Jo større indtjening låntager har, jo bedre stiller det låntager. 

Lån penge med hjælp i baghånden

Vælger du at låne penge gennem Lendo, vil vi gøre alt hvad vi kan for, at du får det bedste lån. 

Fordelene ved at ansøge gennem Lendo er blandt, at det hele foregår online. Vores låneberegner og er nem at bruge, så du hurtigt kan få en fornemmelse af, hvordan dit lån kan være. Låneberegneren vil dog kun vise et estimat. Du er derfor nødt til at indsende dine oplysninger, hvis du vil have en lånetilbud, der er lavet ud fra dig og din økonomi. 

Lån penge uden besvær og spar tid med Lendo. Vi giver dig muligheden for at sammenligne renter, ÅOP, ydelser og meget andet på de forskellige lånetilbud. 

Har du problemer med at udfylde ansøgningen af den ene eller anden grund, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice.

Her vil en af vores kunderådgivere med glæde hjælpe dig med at udfylde din låneansøgning. Vores kunderådgivere er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du kunne have til ansøgningsprocessen. De svarer også på spørgsmål om lånebegreber, eller hvad der ellers kunne være vedrørende låneprocessen. Lån penge og få dem med det samme - med den rådgivning du ønsker. 

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 man-fre 09.00-16.00
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
FAQ Lån penge
Hos Lendo formidler vi privatlån. Det vil sige, at vi indhenter lånetilbud fra vores samarbejdende låneudbydere og præsenterer lånetilbuddene for dig. Så kan du nemt og overskueligt sammenligne de forskellige tilbud ud fra renter, ÅOP, vilkår og andet. Det hele foregår online, så du nemt kan låne penge.

Lendo er ikke en bank, og det er derfor ikke os, der låner dig pengene eller bevilger dig et lån. Det gør de banker og låneudbydere, vi samarbejder med.

Hos Lendo kan du ansøge om et lån mellem 10.000 og helt op til 500.000 kroner.
Lån penge gennem Lendo og vi vil hjælpe dig i hele processen. Først skal du udfylde en låneansøgning. Her indtaster du, det du ønsker at låne samt dine personlige oplysninger. Til sidst skal du give samtykke til eSKAT med NemID, så bankerne kan kreditvurdere din privatøkonomi. Inden for 24 timer vil du modtage flere lånetilbud i din indbakke. Så kan du gå ind på lendo.dk og så de lån, du har fået tilbudt. Hvis du er tilfreds med et tilbud, kan du vælge det og få pengene udbetalt. Hvis tilbuddene ikke lever op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Er du i tvivl om det mindste, kan du skrive eller ringe til vores kundeservice. Vi vil gøre, alt hvad vi kan for at hjælpe dig med at låne penge.

Hos Lendo formidler vi privatlån og samlelån. Du kan låne mellem 10.000 - 500.000 kroner. Det samme beløb gælder for samlelån.
Du kan ikke låne penge trods RKI hos Lendo. De banker og låneudbydere, vi samarbejder med, er under Finanstilsynet og forpligtede til at lave en kreditvurdering af din privatøkonomi, før de kan bevilge dig et lån. Det betyder samtidig, at de ikke kan låne dig penge, hvis du er registreret i RKI. Det gælder for alle vores partnere.
Hvis du gerne vil låne penge til lav rente, vil vi hos Lendo anbefale dig at sammenligne lån, før du vælger et. Når du sammenligner lån, giver du dig selv mulighed for at finde det billigste og bedste lån på markedet.

Lendo tema