Billige lån

De billige lån er værd at lede efter og nemme at få

Billige lån er det de fleste af os leder efter, når vi er på udkig efter et lån. For hvorfor ikke optage det billigste lån, når man har brug for at låne penge? Det er helt naturligt at være på jagt efter Danmarks billigste lån eller blot et billigt lån, uanset hvad du har brug for et lån til. Ingen gider at bruge unødige penge på lån, og de fleste af os sætter ofte lighedstegn mellem det bedste lån og det billigste lån. 

Vil du gerne have det billigste lån på lånemarkedet, kan du nemt og hurtigt finde og vælge det her på siden. Vi hos Lendo gør det nemlig let tilgængeligt for dig at finde de billige lån med lav rente. Dem kan du finde, uanset om du leder efter billige lån til forbrug, billige lån til bilen eller billige samlelån.

Med kun én låneansøgning kan du modtage konkurrencedygtige og billige lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. Det gør det muligt for dig at sammenligne lån - både ud fra prisen men også ud fra ydelsesstruktur, løbetid og så videre. Det gør det nemt for dig at undersøge lånemarkedet for billige lån. Samtidig foregår det online så du kan klare det hele hjemme fra sofaen. 

Denne side har vi dedikeret til dig, der leder efter billige lån. Her vil vi hjælp dig med at få det billigste lån, alt efter hvad du skal bruge pengene til. Du kan derfor blandt andet læse mere om:

…og mange andre ting omhandlende billige lån og hvordan du finder det billigste lån samt dets betydning for din privatøkonomi.

Få tilbud på billige lån fra flere forskellige banker

Vores mission hos Lendo er at gøre lånemarkedet lettere og mere overskueligt for dig som låntager. I jagten på de billige lån er det nemlig væsentligt at danne sig et overblik over de billige lånemuligheder. Det kan både være overvældende og tidskrævende at sætte sig ind i de udgifter og vilkår, der følger med i optagelsen af et lån. Vi gør derfor vores for at give dig den bedste og mest sikre oplevelse af at finde billige lån.

billige lån

Der vil altid være omkostninger ved at optage et lån. Mange leder efter billige lån uden renter men uden held, da det netop er renten, der fungerer som betaling for at låne penge. Når det er sagt, så er det stadig muligt at låne billigt. Vi har gjort det nemt for dig. Du sparer både tid og penge ved at bruge vores sammenligningstjeneste for lån. Når du udfylder en låneansøgning, vil vi vidersende den til de banker, vi samarbejder med. 

Bankerne behandler din låneansøgning individuelt, og inden for 24 timer vil du modtage de tilbud, hver bank har kunnet give dig. 

Herefter skal du blot sammenligne dem og vælge det billigste lån på listen. 

Det billigste lån er ikke altid lig med det bedste lån

Selvom denne side er dedikeret til dig, der leder efter et billigt lån, vil vi alligevel gøre opmærksom på, at det billigste lån ikke er det bedste lån for alle. Hvilket lån, der er det bedste lån, afhænger nemlig af den enkeltes behov.  

De lånetilbud du modtager gennem Lendo, vil være skræddersyet efter det, du ønsker at låne, den løbetid du ønsker for lånet samt en personlig kreditvurdering, som bankerne foretager ud fra din privatøkonomiske situation. Hver af disse faktorer vil have indflydelse på, hvilket tilbud bankerne kan give dig. Det gør samtidig, at du selv har indflydelse på, hvorvidt du kan få tilbudt et billigt eller dyrt lån.

Når du har indsendt en låneansøgning, vil du kort tid efter have et overblik over dine lånetilbud. Her kan du se hvilket lån, der har den laveste rente eller ÅOP. Du kan også se hvilket lån, der er det billigste lån ud fra lånenes samlede tilbagebetaling. Disse faktorer kan sagtens afgøre din beslutning om, hvilket lån du skal være, hvis du altså prioriterer at vælge det billigst mulige lån. 

Inden du vælger det billigste lån, bør du dog gøre op med dig selv, om det nu også er det bedste lån for dig og dine behov. Alt efter låneformålet vil nogle nemlig prioritere en lav etableringsomkostning højere end en lav rente og samlet tilbagebetaling. Det kan eksempelvis være, hvis man regner med at indfri lånet før tid. Andre vil prioritere den bedst mulige løbetid eller lavest mulige månedlige ydelse frem for det billigste lån samlet set. 

Billige lån til forbrug

Med vores tjeneste kan du få det billigste lån til forbrug. Det vil være et lån uden sikkerhed, som normalt omtales som et forbrugslån eller privatlån. Med denne lånetype kan du bruge pengene på lige netop det, du har brug for.

Vi hjælper dig med at få det billigste lån til forbrug, der er for dig på lånemarkedet. Med Lendos tjeneste kan du nemlig sammenligne privatlån på pris og andre vilkår, så du kan vælge det bedste og billigste lån.

Ansøger du om et lån gennem vores tjeneste, kan du finde billige lån online og derved undgå den lange proces, der kan være gennem din bank for at opnå et billigt lån til forbrug. Her går det hurtigt - inden for 24 timer har bankerne behandlet din låneansøgning og har sendt deres tilbud på et billigt lån til dig. 

Det er gratis og uforpligtende, så du kan med ro i maven undersøge dine muligheder for et billigt lån til forbrug her hos Lendo. Overvejer du andre muligheder for finansiering, eksempelvis gennem afbetaling, friværdi eller andet, kan du bruge de lånetilbud, du får tilbudt gennem Lendo, til at sammenligne med dine andre muligheder. På den måde er du sikrer du dig selv den billigste finansieringsløsning, der er for dig. 

Billige lån til bil

Uanset om du er på markedet efter et lån til en ny bil eller en brugt bil, er regel nummer 1 at sammenligne billån fra forskellige banker og bilforhandlere, hvis du ønsker at opnå det billigste lån til bil. 

Hos Lendo formidler vi både billån med og uden pant i bilen samt krav til egenbetaling. Du kan dermed skræddersye dit ønskede billån præcis, som du vil have det. Selvom du vælger et billån med egenbetaling, vil vi alligevel vise dig de lånetilbud på billån uden egenbetaling, som bankerne har til dig. Det giver dig det bedste grundlag for at få et billigt lån til drømmebilen. 

Det billigste lån til bil vil være et lån med pant i bilen, og hvor du samtidig ligger en procentdel af bilens værdi i egenbetaling. Du kan derfor med fordel overveje, om du har mulighed for dette, inden du ansøger om et billån uden egenbetaling.

Udover prisen er det også vigtigt, at være opmærksom på andre elementer ved et billigt lån til bil, inden du underskriver en låneaftale hos en bank eller bilforhandler. 

Der er mange ting at være opmærksom på, inden du underskriver en låneaftale hos en bank eller bilforhandler. Særligt vil vi fremhæve lånets løbetid. Vi anbefaler, at vælge en løbetid på dit billån, som passer nogenlunde med det antal år, du regner med at have bilen i. Det er de færreste som har den samme bil i 15 år. Her vil det være surt at hænge på et billån, når du efter 7 år gerne vil sælge bilen. Værdien af en bil falder, lige så snart bilen forlader forhandleren, så du vil næppe få bilens værdi tjent hjem efter 7 år. 

Derudover vil vi som sagt anbefale, at du indtaster en egenbetaling i din låneansøgning, da dette potentielt kan give dig et endnu billigere lån til din drømmebil.

Du kan læse mere om billån her.

Gør din gæld bedre med et billigt lån

Et billigt lån du finder i dag, er måske ikke det billigste lån for dig om et år. De låneomkostninger, der er forbundet med et lån, bliver i høj grad fastsat ud fra din privatøkonomiske situation. Og denne kan ændre sig. Har du eksempelvis fået en lønforhøjelse, vil du kunne opnå et endnu billigere lån. 

Dette har du mulighed for at korrigere ved at lave et rentetjek. Det er både gratis og uforpligtende, og det kan potentielt spare dig for mange penge. Du ser, om dit lån kan gøre billigere, ved at indtaste det i låneansøgningen for samlelån.

Et samlelån hentyder til flere lån, men kan også bruges i forbindelse med ét enkelt lån. Begrebet samlelån refererer nemlig til det at indfrie eksisterende lån med et nyt, bedre og billigere lån. Det vil sige, at hvis din gæld består af flere lån, kan du samle dem ét sted. Det giver både et langt bedre overblik, men der er også mange penge at spare på administrationsgebyr og renter. 

Som sagt behøver du dog ikke at have flere lån, før et samlelån er relevant for dig. Selvom du har ét enkelt lån, kan du stadig ansøge om at refinansiere lånet med et billigt lån. Hos Lendo giver vi dig mulighed for at vælge det billigste lån for dig på markedet - også når det kommer til samlelån og refinansiering af lån. 

Billige lån med lav rente

Vi oplever mange hos Lendo, som prioriterer en lav rente. Det vil sige, at mange sætter lighedstegn mellem billigt lån og lav rente. Renten er dog ikke den eneste omkostning, der er ved et lån. Der er eksempelvis også administrationsgebyrer og oprettelsesgebyr, som ligeledes er en del af låneomkostningerne.

I stedet for at lede efter billige lån med lav rente, bør du lede efter billige lån med lav ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. I denne sats vil alle låneomkostninger være inkluderet, og det vil derfor være det lån med den laveste ÅOP, som vil være det billigste lån. Her kan også se på lånets samlede tilbagebetalingsbeløb. Hvis du har planer om at indfri lånet før tid, vil dette dog være et misvisende sammenligningsgrundlag. 

Vær opmærksom på at lånebeløb og løbetid er det samme for de lånetilbud, du sammenligner. Det har nemlig afgørende betydning for prisen på lånet.

Sådan sikrer du dig det billigste lån

Et der fordele ved billige lån? Ja! Et billigt lån er lig med en bedre privatøkonomi. Formår du at finde et godt og billigt lån, når du har brug for at låne, så vil din økonomi helt automatisk have gavn af det.

Det giver måske lidt sig selv, men billige lån kan du hurtigere få tilbagebetalt. Ofte vil du også have mulighed for at lave et budget, der indeholder plads til alle dine faste udgifter og lidt sjov oven i hatten. 

Hvis du sammenligner lån, øger du muligheden for at finde det billigste lån og dermed have råd til flere fornøjelser. Nogle mener eksempelvis ikke, at det er ansvarligt at tage på ferie, hvis man samtidig har gæld i banken. Men det kan sagtens lade sig gøre at få råd til goder som ferie og middage på restaurant, samtidig med at man betaler af på sin gæld.

Det handler om at lave et realistisk budget, hvor der er taget højde for de faste udgifter (såsom den månedlige ydelse på sit lån), samt sat et fast beløb af til uforudsete udgifter og fornøjelser. Hvis man har sammenlignet og fundet det billigste lån, så er det klart, at der er plads til at sætte et større beløb til side til fornøjelser. Efter at have lagt et budget, handler det selvfølgelig om at følge det.

Lån billigt gennem Lendo

Tænk, hvis du kun kunne vælge den første mulighed, du fik? Så ville du måske ende med kun at spise tomater til frokost. Ene og alene fordi det var indholdet i den første skål på buffeten. Det ville helt sikkert være en kedelig frokost. Det er dog ikke en beslutning, der vil have store konsekvenser.

Vælger du at tage det første lån, du bliver tilbudt af din bank, kan konsekvenserne dog være større. For måske kunne en anden bank tilbyde dig et billigere lån. Det er derfor, du bør sammenligne lån mellem bankerne, så du sikrer dig det billigste lån. 

Lendo er en sammenligningstjeneste, der gør info om lån og lånevilkår bedre og mere overskuelig for dig som låntager. Ved at sammenligne lån kan du nemt skabe et overblik over, hvilke priser der er gode og dermed undgå dyre lån. Dette sikrer dig et nemt og hurtigt overblik over, hvilket lån der vil være det bedste og billigste lån for dig.

Det står frit for dig at afprøve vores låneberegner, hvis du vil have et hurtigt og umiddelbart fornemmelse for, hvordan dit ønskede lån kan struktureres. Låneberegneren fungerer samtidig som starten på din låneansøgning, som gør det nemt og enkelt for dig at finde frem til de billige lån. 

Det eneste, du skal gøre, er at sende en ansøgning afsted her på siden. Det gør du ved at indtaste, det du ønsker at låne samt andre oplysninger om din privatøkonomi. Til sidst bliver du bedt om at give samtykke til eSKAT med dit NemID. Det er for, at bankerne kan lave en kreditvurdering.

I løbet af bare 24 timer får du personlige lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. Servicen er gratis for dig og helt uden forpligtelser. Det skal nemlig ikke være besværligt eller koste noget at finde det billigste lån. 

Brug for hjælp til at finde de billige lån eller til at vælge det billigste lån?

Vores kundeservice sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig med at indhente de billige lån fra bankerne. De hjælper med alt fra ansøgning og status på din ansøgning til spørgsmål om hele processen. De hjælper dig også med kontakten til bankerne, hvis du skulle have behov for det. 

Vores kunder sætter stor pris på, hvor nemt og overskueligt det er at låne gennem os. Det er vi glade for, da det lige præcis er vores mål, at det skal være nemt for dig, når du søger efter billige lån.

Sidst opdateret: 27. September 2022

Billige lån er det de fleste af os leder efter, når vi er på udkig efter et lån. For hvorfor ikke optage det billigste lån, når man har brug for at låne penge? Det er helt naturligt at være på jagt efter Danmarks billigste lån eller blot et billigt lån, uanset hvad du har brug for et lån til. Ingen gider at bruge unødige penge på lån, og de fleste af os sætter ofte lighedstegn mellem det bedste lån og det billigste lån. 

Vil du gerne have det billigste lån på lånemarkedet, kan du nemt og hurtigt finde og vælge det her på siden. Vi hos Lendo gør det nemlig let tilgængeligt for dig at finde de billige lån med lav rente. Dem kan du finde, uanset om du leder efter billige lån til forbrug, billige lån til bilen eller billige samlelån.

Med kun én låneansøgning kan du modtage konkurrencedygtige og billige lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. Det gør det muligt for dig at sammenligne lån - både ud fra prisen men også ud fra ydelsesstruktur, løbetid og så videre. Det gør det nemt for dig at undersøge lånemarkedet for billige lån. Samtidig foregår det online så du kan klare det hele hjemme fra sofaen. 

Denne side har vi dedikeret til dig, der leder efter billige lån. Her vil vi hjælp dig med at få det billigste lån, alt efter hvad du skal bruge pengene til. Du kan derfor blandt andet læse mere om:

…og mange andre ting omhandlende billige lån og hvordan du finder det billigste lån samt dets betydning for din privatøkonomi.

Få tilbud på billige lån fra flere forskellige banker

Vores mission hos Lendo er at gøre lånemarkedet lettere og mere overskueligt for dig som låntager. I jagten på de billige lån er det nemlig væsentligt at danne sig et overblik over de billige lånemuligheder. Det kan både være overvældende og tidskrævende at sætte sig ind i de udgifter og vilkår, der følger med i optagelsen af et lån. Vi gør derfor vores for at give dig den bedste og mest sikre oplevelse af at finde billige lån.

billige lån

Der vil altid være omkostninger ved at optage et lån. Mange leder efter billige lån uden renter men uden held, da det netop er renten, der fungerer som betaling for at låne penge. Når det er sagt, så er det stadig muligt at låne billigt. Vi har gjort det nemt for dig. Du sparer både tid og penge ved at bruge vores sammenligningstjeneste for lån. Når du udfylder en låneansøgning, vil vi vidersende den til de banker, vi samarbejder med. 

Bankerne behandler din låneansøgning individuelt, og inden for 24 timer vil du modtage de tilbud, hver bank har kunnet give dig. 

Herefter skal du blot sammenligne dem og vælge det billigste lån på listen. 

Det billigste lån er ikke altid lig med det bedste lån

Selvom denne side er dedikeret til dig, der leder efter et billigt lån, vil vi alligevel gøre opmærksom på, at det billigste lån ikke er det bedste lån for alle. Hvilket lån, der er det bedste lån, afhænger nemlig af den enkeltes behov.  

De lånetilbud du modtager gennem Lendo, vil være skræddersyet efter det, du ønsker at låne, den løbetid du ønsker for lånet samt en personlig kreditvurdering, som bankerne foretager ud fra din privatøkonomiske situation. Hver af disse faktorer vil have indflydelse på, hvilket tilbud bankerne kan give dig. Det gør samtidig, at du selv har indflydelse på, hvorvidt du kan få tilbudt et billigt eller dyrt lån.

Når du har indsendt en låneansøgning, vil du kort tid efter have et overblik over dine lånetilbud. Her kan du se hvilket lån, der har den laveste rente eller ÅOP. Du kan også se hvilket lån, der er det billigste lån ud fra lånenes samlede tilbagebetaling. Disse faktorer kan sagtens afgøre din beslutning om, hvilket lån du skal være, hvis du altså prioriterer at vælge det billigst mulige lån. 

Inden du vælger det billigste lån, bør du dog gøre op med dig selv, om det nu også er det bedste lån for dig og dine behov. Alt efter låneformålet vil nogle nemlig prioritere en lav etableringsomkostning højere end en lav rente og samlet tilbagebetaling. Det kan eksempelvis være, hvis man regner med at indfri lånet før tid. Andre vil prioritere den bedst mulige løbetid eller lavest mulige månedlige ydelse frem for det billigste lån samlet set. 

Billige lån til forbrug

Med vores tjeneste kan du få det billigste lån til forbrug. Det vil være et lån uden sikkerhed, som normalt omtales som et forbrugslån eller privatlån. Med denne lånetype kan du bruge pengene på lige netop det, du har brug for.

Vi hjælper dig med at få det billigste lån til forbrug, der er for dig på lånemarkedet. Med Lendos tjeneste kan du nemlig sammenligne privatlån på pris og andre vilkår, så du kan vælge det bedste og billigste lån.

Ansøger du om et lån gennem vores tjeneste, kan du finde billige lån online og derved undgå den lange proces, der kan være gennem din bank for at opnå et billigt lån til forbrug. Her går det hurtigt - inden for 24 timer har bankerne behandlet din låneansøgning og har sendt deres tilbud på et billigt lån til dig. 

Det er gratis og uforpligtende, så du kan med ro i maven undersøge dine muligheder for et billigt lån til forbrug her hos Lendo. Overvejer du andre muligheder for finansiering, eksempelvis gennem afbetaling, friværdi eller andet, kan du bruge de lånetilbud, du får tilbudt gennem Lendo, til at sammenligne med dine andre muligheder. På den måde er du sikrer du dig selv den billigste finansieringsløsning, der er for dig. 

Billige lån til bil

Uanset om du er på markedet efter et lån til en ny bil eller en brugt bil, er regel nummer 1 at sammenligne billån fra forskellige banker og bilforhandlere, hvis du ønsker at opnå det billigste lån til bil. 

Hos Lendo formidler vi både billån med og uden pant i bilen samt krav til egenbetaling. Du kan dermed skræddersye dit ønskede billån præcis, som du vil have det. Selvom du vælger et billån med egenbetaling, vil vi alligevel vise dig de lånetilbud på billån uden egenbetaling, som bankerne har til dig. Det giver dig det bedste grundlag for at få et billigt lån til drømmebilen. 

Det billigste lån til bil vil være et lån med pant i bilen, og hvor du samtidig ligger en procentdel af bilens værdi i egenbetaling. Du kan derfor med fordel overveje, om du har mulighed for dette, inden du ansøger om et billån uden egenbetaling.

Udover prisen er det også vigtigt, at være opmærksom på andre elementer ved et billigt lån til bil, inden du underskriver en låneaftale hos en bank eller bilforhandler. 

Der er mange ting at være opmærksom på, inden du underskriver en låneaftale hos en bank eller bilforhandler. Særligt vil vi fremhæve lånets løbetid. Vi anbefaler, at vælge en løbetid på dit billån, som passer nogenlunde med det antal år, du regner med at have bilen i. Det er de færreste som har den samme bil i 15 år. Her vil det være surt at hænge på et billån, når du efter 7 år gerne vil sælge bilen. Værdien af en bil falder, lige så snart bilen forlader forhandleren, så du vil næppe få bilens værdi tjent hjem efter 7 år. 

Derudover vil vi som sagt anbefale, at du indtaster en egenbetaling i din låneansøgning, da dette potentielt kan give dig et endnu billigere lån til din drømmebil.

Du kan læse mere om billån her.

Gør din gæld bedre med et billigt lån

Et billigt lån du finder i dag, er måske ikke det billigste lån for dig om et år. De låneomkostninger, der er forbundet med et lån, bliver i høj grad fastsat ud fra din privatøkonomiske situation. Og denne kan ændre sig. Har du eksempelvis fået en lønforhøjelse, vil du kunne opnå et endnu billigere lån. 

Dette har du mulighed for at korrigere ved at lave et rentetjek. Det er både gratis og uforpligtende, og det kan potentielt spare dig for mange penge. Du ser, om dit lån kan gøre billigere, ved at indtaste det i låneansøgningen for samlelån.

Et samlelån hentyder til flere lån, men kan også bruges i forbindelse med ét enkelt lån. Begrebet samlelån refererer nemlig til det at indfrie eksisterende lån med et nyt, bedre og billigere lån. Det vil sige, at hvis din gæld består af flere lån, kan du samle dem ét sted. Det giver både et langt bedre overblik, men der er også mange penge at spare på administrationsgebyr og renter. 

Som sagt behøver du dog ikke at have flere lån, før et samlelån er relevant for dig. Selvom du har ét enkelt lån, kan du stadig ansøge om at refinansiere lånet med et billigt lån. Hos Lendo giver vi dig mulighed for at vælge det billigste lån for dig på markedet - også når det kommer til samlelån og refinansiering af lån. 

Billige lån med lav rente

Vi oplever mange hos Lendo, som prioriterer en lav rente. Det vil sige, at mange sætter lighedstegn mellem billigt lån og lav rente. Renten er dog ikke den eneste omkostning, der er ved et lån. Der er eksempelvis også administrationsgebyrer og oprettelsesgebyr, som ligeledes er en del af låneomkostningerne.

I stedet for at lede efter billige lån med lav rente, bør du lede efter billige lån med lav ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. I denne sats vil alle låneomkostninger være inkluderet, og det vil derfor være det lån med den laveste ÅOP, som vil være det billigste lån. Her kan også se på lånets samlede tilbagebetalingsbeløb. Hvis du har planer om at indfri lånet før tid, vil dette dog være et misvisende sammenligningsgrundlag. 

Vær opmærksom på at lånebeløb og løbetid er det samme for de lånetilbud, du sammenligner. Det har nemlig afgørende betydning for prisen på lånet.

Sådan sikrer du dig det billigste lån

Et der fordele ved billige lån? Ja! Et billigt lån er lig med en bedre privatøkonomi. Formår du at finde et godt og billigt lån, når du har brug for at låne, så vil din økonomi helt automatisk have gavn af det.

Det giver måske lidt sig selv, men billige lån kan du hurtigere få tilbagebetalt. Ofte vil du også have mulighed for at lave et budget, der indeholder plads til alle dine faste udgifter og lidt sjov oven i hatten. 

Hvis du sammenligner lån, øger du muligheden for at finde det billigste lån og dermed have råd til flere fornøjelser. Nogle mener eksempelvis ikke, at det er ansvarligt at tage på ferie, hvis man samtidig har gæld i banken. Men det kan sagtens lade sig gøre at få råd til goder som ferie og middage på restaurant, samtidig med at man betaler af på sin gæld.

Det handler om at lave et realistisk budget, hvor der er taget højde for de faste udgifter (såsom den månedlige ydelse på sit lån), samt sat et fast beløb af til uforudsete udgifter og fornøjelser. Hvis man har sammenlignet og fundet det billigste lån, så er det klart, at der er plads til at sætte et større beløb til side til fornøjelser. Efter at have lagt et budget, handler det selvfølgelig om at følge det.

Lån billigt gennem Lendo

Tænk, hvis du kun kunne vælge den første mulighed, du fik? Så ville du måske ende med kun at spise tomater til frokost. Ene og alene fordi det var indholdet i den første skål på buffeten. Det ville helt sikkert være en kedelig frokost. Det er dog ikke en beslutning, der vil have store konsekvenser.

Vælger du at tage det første lån, du bliver tilbudt af din bank, kan konsekvenserne dog være større. For måske kunne en anden bank tilbyde dig et billigere lån. Det er derfor, du bør sammenligne lån mellem bankerne, så du sikrer dig det billigste lån. 

Lendo er en sammenligningstjeneste, der gør info om lån og lånevilkår bedre og mere overskuelig for dig som låntager. Ved at sammenligne lån kan du nemt skabe et overblik over, hvilke priser der er gode og dermed undgå dyre lån. Dette sikrer dig et nemt og hurtigt overblik over, hvilket lån der vil være det bedste og billigste lån for dig.

Det står frit for dig at afprøve vores låneberegner, hvis du vil have et hurtigt og umiddelbart fornemmelse for, hvordan dit ønskede lån kan struktureres. Låneberegneren fungerer samtidig som starten på din låneansøgning, som gør det nemt og enkelt for dig at finde frem til de billige lån. 

Det eneste, du skal gøre, er at sende en ansøgning afsted her på siden. Det gør du ved at indtaste, det du ønsker at låne samt andre oplysninger om din privatøkonomi. Til sidst bliver du bedt om at give samtykke til eSKAT med dit NemID. Det er for, at bankerne kan lave en kreditvurdering.

I løbet af bare 24 timer får du personlige lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. Servicen er gratis for dig og helt uden forpligtelser. Det skal nemlig ikke være besværligt eller koste noget at finde det billigste lån. 

Brug for hjælp til at finde de billige lån eller til at vælge det billigste lån?

Vores kundeservice sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig med at indhente de billige lån fra bankerne. De hjælper med alt fra ansøgning og status på din ansøgning til spørgsmål om hele processen. De hjælper dig også med kontakten til bankerne, hvis du skulle have behov for det. 

Vores kunder sætter stor pris på, hvor nemt og overskueligt det er at låne gennem os. Det er vi glade for, da det lige præcis er vores mål, at det skal være nemt for dig, når du søger efter billige lån.

Sidst opdateret: 27. September 2022
Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os
70 5000 10
hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Tryk her
Skriv til os Skriv til os
kundeservice@lendo.dk
Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag
Billige lån FAQ
Den bedste og nemmeste måde at finde billige lån på er ved at bruge en sammenligningstjeneste for lån. Hos Lendo giver vi dig mulighed for at finde og sammenligne billige lån online, så du kan gøre det hjemme fra sofaen.

Når du sammenligner lån fra flere forskellige banker og låneudbydere, øger du nemlig din mulighed for at finde det billigste lån på markedet. Det er gratis og uforpligtende.

Et billigt lån vil typisk være det lån med den laveste ÅOP. Det vil dog afhænge af dit låneformål, og hvorvidt du regner med at indfri lånet før tid.

Når du sammenligner lån for at finde det billigste lån, skal du være opmærksom på, at lånene skal være på samme lånebeløb og have samme løbetid.

Det billigste lån til bil er det billån med den laveste ÅOP - Årlige Omkostninger i Procent. Hos Lendo kan du nemt og hurtigt indhente flere billån og sammenligne deres ÅOP. På den måde kan du se hvilket lån, der er det billigste til bil.

Vi anbefaler at ansøge om et billån med en løbetid på omkring 7-8 år. De færreste har deres bil i længere end 8 år, og efter de 8 år kommer der typisk flere reparationer, og bilen vil blive dyrere og mere tidskrævende at have.

Måske har du valgt et billigt lån og senere fået en lønforhøjelse, eller at din privatøkonomi har ændret sig på anden måde? I så fald kan du lave et rentetjek for at se, om det lån du har nu, stadig er det billigste lån for dig på markedet.

Vi anbefaler at lave et rentetjek en gang om året, eller i hvert fald hvis din privatøkonomi ændrer sig til det positive. På den måde kan du se, om du i dag kan opnå et billigere lån, end det lån du har. Det kan du også gøre i forbindelse med et samlelån.

Bedømt til 4.8/5 baseret på 2.867 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Trustpilot