Lån penge billigt

Lån penge billigt med hjælp fra Lendo

Det er normalt at låne penge, men det er desværre endnu ikke ligeså normalt at undersøge lånemarkedet på forhånd. Derfor vil Lendo gerne tilbyde dig gratis og uforpligtende sammenligning af lån så du kan låne penge billigt.

Vi forbrugere søger på nettet efter priser og informationer om alt lige fra tøj, rejser, mad, butikker, anbefalinger af diverse oplevelser eller produkter og listen fortsætter derudaf. Ifølge Foreningen for Dansk Internet Handel, FDIH, er de danske forbrugere yderst aktive når det gælder internethandel. I 2018 foretog danskerne hele 197 millioner køb på nettet, hvilket er bevis på, at nethandel bliver og er blevet en naturlig del af de danske forbrugeres handelskultur. Alligevel er det ikke helt vanen tro, at foretage den samme søgning på pris og information, når det kommer til lån. Mange er desuden mere tilbøjelige til kun at opsøge deres nuværende bank, når de er i markedet for et nyt lån.

Men vil alle ikke helst låne penge billigt? Og vil de fleste ikke helst tage beslutninger om lån, på baggrund af informationer der giver indsigt i hvilket lån der reelt er det bedste?

Lendos budskab

Vores mission er, at gøre lånemarkedet transparent og nemmere at overskue som forbruger samt at opfordre alle til at indhente flere tilbud på lån, og ikke vælge det første og bedste. Vi ved det kan være både overvældende, ukendt og tidskrævende, at sætte sig ind i de udgifter og beregninger der følger med i forbindelse med optagelsen af lån. Vi vil derfor gøre vores for at give vores kunder en god oplevelse med minimal indsats fra kundens side.

Det er aldrig uden omkostninger at låne penge i banken. Når det så er sagt, er det bestemt ikke umuligt at låne penge billigt. Hos Lendo vil vi gerne spare dig tid og gøre forarbejdet for dig. Når du udfylder en ansøgning på Lendo.dk, videresender vi den til de banker vi samarbejder med, som alle behandler ansøgningen individuelt og melder tilbage med svar i løbet af 24 timer.

Hvilke typer lån kan jeg få gennem Lendo?

Der findes forskellige former for lån og betingelser for at optage lån. I din lokale bank vil du f.eks. have mulighed for at optage lån med sikkerhed, hvor banken tager pant i det du låner penge til. Det kan være bolig, bil eller anden større genstand af værdi. I disse tilfælde er det ofte muligt for banken, at tilbyde en mere fordelagtig rente, end den de kan tilbyde for et lån uden sikkerhed. Dette skyldes at banken i tilfælde af misligholdelse har juridisk ret til at sælge den eller de genstande der er taget pant i i forbindelse med lånet. Lån med sikkerhed fordrer altså en mere fordelagtig rente, dog er der tillige langt større kontrol forbundet med disse lån.

Hos Lendo kan du sammenligne lån uden sikkerhed. I mange sammenhænge kaldes denne type lån for forbrugslån eller privatlån og kræver altså ikke at der tages pant i værdigenstande. Med et forbrugslån er der desuden langt større frihed til, at benytte lånet til det formål man selv ønsker. Med denne type lån skal du ikke redegøre for hvad pengene skal bruges til og der er altså her mulighed for at søge lån til spontane behov eller udfordringer.

Hvis du skal optage et lån med sikkerhed kræver det både en dialog og en efterfølgende vurderingsproces fra din egen bank og denne proces kan til tider trække ud. Dette skyldes at banken netop skal sikre, at der er værdi nok i en eller flere genstande, som kan stille sikkerheden for lånet, ligesom at der fra kundens side skal være plads i økonomien til at betale en procentdel af det beløb der skal lånes. Søger du derimod om lån gennem Lendo undgår du den lange proces og den tætte dialog med din bank. Det hele kan ordnes online og de banker vi samarbejder skal alle behandle ansøgninger inden 24 timer. 

Dette betyder dog ikke, at du ikke har mulighed for at have en dialog med enten os, eller den bank du vælger tilbud fra. Vores kundeservice står klar alle hverdage til at hjælpe dig med alt fra udfyldning af ansøgning, status på din ansøgning og med at hjælpe dig med kommunikationen med bankerne, hvis der skulle være behov for det. Størstedelen af vores kunder sætter stor pris på hvor nemt, hurtigt og overskueligt ansøgningsprocessen er og det er lige præcis vores mål.

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Fellow Finance, PayMark Finans (en del af Facit Bank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.