Sammenlign lån

Sammenlign lån med hjælp fra Lendo

Sammenlign lån og øg dine muligheder for at finde det bedste og billigste lån på markedet. Mange forbrugere går glip af tusindvis af kroner måned efter måned fordi, de ikke følger det simple råd at sammenligne lån. Det er de færreste, der har prøvet at bruge en sammenligningstjeneste for lån. Det er ærgerligt, fordi knap halvdelen af alle danskere enten har et privatlån eller overveje at optage et.*

På denne side kan du blive klogere på at sammenligne lån. Du kan også læse om flere af vores kunder der allerede har sammenlignet lån. 

*Undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov for Lendo. Der er i alt gennemført 1022 CAWI-interview med danskere i alderen 20-60 år.

Dan dig et overblik over siden her:  

Sammenlign lån

Hos Lendo elsker vi, når de kunder som har benyttet vores sammenligningstjeneste melder tilbage med deres gode historier. Det skyldes ikke kun, at vi selvfølgelig er glade for, at kunderne er tilfredse. Det skyldes også, at det ligger os meget på sinde at få spredt budskabet om, hvor nyttigt og vigtigt det er, at sammenligne lån mellem flere lånetilbud inden man vælger. Ikke kun for at tilskynde den enkelte forbruger til altid at sikre det bedste tilbud, men også for at ændre den traditionelle tilgang til det at låne penge

Der er fordele ved at sammenligne produkter og ydelser. Sammenlign lån er vær med til at øge konkurrencen mellem bankerne. Jo flere der sammenligner lån, jo mere magt vil du som kunde få. 

Sammenlign lån og giv dig selv de bedste vilkår

Det er tidskrævende og besværligt at indhente og sammenligne lån på egen hånd - særligt hvis du som i gamle dage, går ned i banken for at samle lånetilbud ind. Desuden mangler mange forbrugere den nødvendige viden om lån, lånebegreber og indsigt i hvilke faktorer de skal være opmærksomme på, når de skal sammenligne lån.

Uden lånesammenligning er det potentielt mange penge, danskerne går glip af måned efter måned. Desuden får en del kunder afslag på at låne penge af deres nuværende bank. Det behøver ikke at betyde, at kunderne har dårlig privatøkonomi. Bankerne er for magtfulde og kræsne i forhold til, hvem de vælger som kunder.

Når du undlader at sammenligne priser og kvalitet på diverse produkter og ydelser, inden du handler, ender du potentielt med en dårlig handel. Den logik gør sig også gældende, når det kommer til lån. Mange kunder ender med dårlige låneaftaler og med at tage beslutninger om deres økonomi på baggrund af alt for få oplysninger. Derfor råder vi altid kunderne til at sammenligne lånetilbud, før de vælger et lån, hvilket flere af vores kunder allerede har haft gode oplevelser med.

Vi oplever generelt, at vores kunder låner penge på baggrund af vidt forskellige behov. Fælles for dem alle er, at de har draget fordel af at sammenligne, inden de valgte et lånetilbud. De har på den måde truffet en beslutning på et oplyst grundlag. Det har de, fordi Lendos sammenligningstjeneste hurtigt og uforpligtende giver dem et overblik over deres muligheder. 

Mød en Lendo kunde, som fortæller om hvorfor hun valgte at sammenligne lån

Vi har rakt ud til forskellige kunder med forskellige situationer og behov, som har været glade for at sammenligne, og som ønsker at dele deres historie med andre.

En stor del af de kunder, der benytter Lendos sammenligningstjeneste, er kunder som ønsker at samle eksisterende lån til ét. På den måde kan de spare på både renter og den månedlige ydelse. Mange af vores kunder oplever, at det kan være svært at få hjælp til at samle deres gæld hos deres lokale bank. De søger derfor andre muligheder og med god grund. 

Hos andre banker kan du nemlig optage et samlelån. Et samlelån samler dine eksisterende lån og kreditter i ét samlet lån. Det er dyrt at have lån, på grund af omkostningerne i rente, adminstration og så videre. Med et samlelån kan du spare penge hver måned, da du kun kun har én kreditor at have styr på.

Tina Christensen ville gerne opnå denne besparelse og spurgte Lendo om hjælp til at samle hendes lån. Hun og hendes mand ønskede ellers at få samlet deres eksisterende gæld hos deres egen bank. Banken meddelte dem, at de ikke kunne hjælpe med et samlelån. Dette på trods af, at både Tina og Tinas mand havde været faste kunder gennem 34 år og overordnet har en sund og god økonomi. 

Tina overvejede forskellige ting for at finde et alternativ til deres egen bank. Hun tænkte meget over, hvad der var det rigtige for hende og hendes mand. Hun frygtede, at de ville ende med et dyrt lån med høje renter, og at der var risiko for, at de ville blive snydt. 

Da vi spørger hende, hvorfor hun i sidste ende valgte at søge gennem Lendo, svarer hun:

“For at se hvilke muligheder der var, da det er svært at få et overblik, over alle de steder man kan låne. Vi havde også været inde og læse lidt om Lendo først, hvilket hjalp os med at forstå hvordan Lendos service fungerer."

Efter Tina og hendes mand fik optaget et fornuftigt samlelån meldte hun tilbage, at de havde en rigtig positiv oplevelse med at bruge Lendo til at ansøge om et samlelån. Hun var begejstret for at sammenligne lån og forskellige tilbud på samlelån. Derudover nød hun at få et overblik uden besværlige og tidskrævende møder i banken.

Hun fortæller:

“Vi kunne stille og roligt sidde hjemme og kigge på alle tilbud og finde det der var bedst for os. Vi kunne gå ind og læse om dem, der havde sendt os tilbud. Så var der ingen pres fra nogen, om hvem vi skulle vælge. Det gjorde en stor forskel for os."

Tina anbefaler andre at sammenligne, hvis du ønsker på nem og hurtig vis at få overblik over forskellige lånetilbud, som passer til den enkeltes behov:

“Der kan sidde andre, der som os, kan bruge Lendo til at skabe overblik og som kan komme videre med ønsket om et samlelån, ved at benytte Lendo."

Hvordan kan du benytte Lendo til at sammenligne lån?

Sammenlign lån uden alt besværet. For mange danskere er lånemarkedet uoverskueligt og alt for tidskrævende at sætte sig ind i. Det er måske grunden til, at de færreste rent faktisk undersøger flere banker og tilbud, når de står og skal låne penge.

Desuden er viden om lån og sund økonomi ikke noget alle ved lige meget om. For mange kan det være svært og usikkert at bevæge sig ud i. Har man helt forstået hvad en debitorrente er? Hvor vigtigt er ÅOP? Hvad betyder det overhovedet? Hvordan skal man navigere mellem alle de forskellige banker og låneudbydere, som står i kø for at tilbyde lån?

Disse spørgsmål stiller mange forbrugere sig selv. I jagten på svar kan det være nemt at give op. Så ender du med at tage det første lån, du støder på.

Mange søger også hos deres egen bank, da denne for nogle forbindes med sikkerhed og tryghed. Måske især hvis man har været kunde i mange år. Men som vi kan læse i Tinas historie, er det ikke altid, at det er hos din egen bank, du får de bedste lånetilbud. Selv hvis det er, vil det aldrig pådrage hverken dig eller din lokale bank nogen skade, hvis du sammenligner lån andre steder fra, inden du vælger det tilbud, du har fået først. Tværtimod vil du have meget mere viden om lån og indsigt i, hvad dine lånemuligheder er. Du kan derfor vælge et lån med god fornemmelse i maven, bevidst om at du har valgt det billigste lån, der var. 

Vi hjælper dig med at sammenligne lån

Når du sammenligner lån fra flere banker gennem Lendo, sikrer du dig ikke kun et overblik over hvilke priser, der er dig tilgængelige. Du får samtidig en sparringspartner i låneprocessen. Vi forstår godt, at mange kan have behov for en rådgivende samtale. At tage lån er en vigtig beslutning, og vi vil gerne støtte dig og hjælpe dig, hvor vi kan. Vores kunderådgivere sidder klar til at hjælpe dig med både stort og småt. Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig videre til det, der er det bedste og billigste lån for dig.

Hvilke typer lån kan du sammenligne?

De lån du kan søge om gennem Lendo, kan alle betegnes som privatlån eller forbrugslån og som lån uden sikkerhed. Det betyder, at du ikke skal lægge penge i udbetaling for at optage lånet. Desuden bestemmer du selv, hvad lånet skal gå til. Gennem Lendo kan du sammenligne lån, der har forskellige låneformål. Du kan eksempelvis:

 • Sammenlign lån til en ny bil, motorcykel, båd eller anden transportmiddel
 • Sammenlign samlelån
 • Sammenlign lån til ferie og rejser
 • Sammenlign lån til bolig (hjælp til udbetaling) eller depositum til lejelejlighed
 • Sammenlign lån til renovering og istandsættelse af boligen
 • Sammenlign lån til finansiering af ny elektronik såsom; mobiltelefon, tv, højtalere eller computer
 • Sammenlign lån til finansiering af nye møbler såsom; ny seng, sofa eller nye hårde hvidevare
 • Sammenlign lån ved øvrige forbrugslån
 • Sammenlign lån til investering i eller opstart af ny virksomhed

De penge du søger om via Lendo, kan du altså bruge til mange forskellige formål. Det er den lånetype, der udbydes flest af online. Det betyder, at der kan være mange forskellige udbydere, der er interesserede i at tilbyde dig lån på mange forskellige vilkår. Netop derfor er det også vigtigt, at du sammenligner de lån, du får tilbudt, inden du vælger. Der kan nemlig være meget stor forskel i prisen og de øvrige betingelser for lånet

Hvorfor sammenligne lån?

Når du sammenligner lån, sikrer du, at du får et lån med de bedst mulige vilkår. Det vil sige, at du potentielt kan spare penge ved at undersøge lånemarkedet og ved at sammenligne lån, inden du vælger.

At sammenligne lån kan måske virke mærkeligt, fordi du aldrig har gjort det før. Det kan nogle gange være svært at overbevise sig selv om, ikke at gøre som man plejer. Men fordi man plejer at gøre noget, eller at andre plejer at gøre det på en måde, så er det jo ikke sikkert, at det er den bedste løsning.

Mange danskere går til deres egen bank, når de har brug for at låne penge. Men hvornår har du sidst kun henvendt dig til en enkelt forhandler, uden også at undersøge priser andre steder, hvis du skulle købe noget? Måske da du skulle handle dagligvarer, men selv der har du nok overvejet, om du skulle handle ind hos en discountbutik eller ej. Så hvorfor ikke sammenligne lån, og gøre dig de samme overvejelser, når du skal låne penge.

Når du låner penge, køber du i virkeligheden et produkt på afbetaling af en sælger. Produktet er her de penge du får udbetalt og sælgeren er låneudbyderen. Du kan altså sagtens sammenligne forskellige låneudbyderes priser. Det er præcis det samme, som når du tjekker, hvilken butik der for eksempel har den billigste smartphone.

Ligesom det er uforpligtende at søge efter priser på den nyeste smartphone, så er det også helt uforpligtende at sammenligne lån, hvis du laver en ansøgning her hos Lendo. 

Sammenlign lån så du har en større chance for at få udbetalt et lån

Selvom låneudbydere kan sammenlignes med sælgere, når de låner penge ud, så har de alligevel nogle krav til dig som låntager. Disse krav stiller bankerne for at sikre deres egen forretning og dermed kan blive ved med at låne penge ud til deres kunder.

Nogle krav er ens hos alle låneudbydere. F.eks. kræver alle Lendos samarbejdspartnere, at man ikke er registreret i RKI for, at man kan få et lån. Men der er også forskel på, hvilke andre krav, fra låneudbyder til låneudbyder, der bliver stillet til låntager - altså dig.

Hos nogle banker vil du måske få et tilbud med en høj rente, hos anden en lavere rente, mens en tredje bank måske slet ikke kan give dig et tilbud. Sammenligner du lånetilbud fra flere banker, er der en højere chance for, at du kan få udbetalt et lån. Du sikrer dig også det bedst tilgængelige lån, da du ved sammenligningen får indblik i, hvad de forskellige banker kan tilbyde.

Hvis du i forvejen har optaget flere lån, kan du samle dem til ét lån. Det hedder et samlelån. Vi anbefaler også, at du sammenligner hvilket samlelån, der vil passe dig bedst. Du kan på samme vis sammenligne tilbud for samlelån gennem os. 

Sammenligning af lån sænker priserne

At sammenligne lån er ikke kun godt for dig her og nu. Det er også godt for andre forbrugere på lånemarkedet. Når du sammenligner lån, øger det nemlig konkurrencen og sænker priserne. Det gavner alle, der er på udkig efter et lån.

Samtidig øger det gennemsigtigheden på lånemarkedet, da bankerne bliver tvunget til at vise deres priser frem i form af renter, gebyrer og ÅOP. Dermed kan du som kunde, når du sammenligner lån, nemmere få et billede af, hvilke priser der er realistiske og i orden. Så kan du styre uden om utroværdige låneudbydere og lån, der i virkeligheden er de rene gældsfælder.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du bør sammenligne lån, når du skal låne penge, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Sammenlign lånetilbud 

Gennem Lendo kan du indhente personlige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Du kan dermed nemt og overskueligt finde det billigste og bedste lånetilbud på markedet. Det finder du nemlig ved at sammenligne lånetilbud på tværs af hinanden, før du låner penge eller optager et nyt lån. Vi hjælper dig gerne med at sammenligne lån, så du kan finde det lån, der passer dig bedst.

Hos Lendo hjælper vi dig med at træffe den mest fornuftige beslutning. Det gør vi ved at sende flere lånetilbud til dig, som bliver sammensat ud fra din økonomi og situation. Vi gør det samtidig nemt for dig at sammenligne og dermed vælge det lån, der passer til lige netop dig.

Hvad er et lånetilbud?

Ved at bruge Lendos låneberegner vil du i løbet af 24 timer få tilsendt op til 7 forskellige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Når du udfylder låneberegneren, fungerer det nemlig også som din låneansøgning. 

Før du kan optage et lån, vil du modtage flere lånetilbud efter at have sendt en ansøgning. I et lånetilbud beskriver låneudbyderen, hvilke vilkår og betingelser de kan tilbyde dig ud fra den ansøgning, du har sendt. Et lånetilbud fungerer derfor ikke som et reelt lån. Det skal i stedet ses som et forslag eller et tilbud, som du kan acceptere eller afvise alt efter dine ønsker og behov. 

Du kan også tage sagen i egen hånd og selv indhente lånetilbud fra flere banker. Vores mission her hos Lendo er at gøre processen nemmere for dig som låntager.

Vi gør gerne arbejdet ved at indhente lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. Så har du en bedre forudsætning for at vælge det billigste lån. Vi hjælper også gerne med sammenligningen og guider dig gerne i jagten på det lån, der passer dig bedst muligt. 

Hvad indgår i et lånetilbud hos Lendo?

Et lånetilbud består af forskellige faktorer, som hver især gør det muligt for dig at sammenligne lånene på tværs af hinanden. Vi gør det nemt for dig at sammenligne ud fra lånets:

 • Låneudbyder

 • Lånebeløb

 • Løbetid

 • Rente

 • ÅOP

 • Månedlig ydelse

 • Etableringsgebyr

 • Administrationsgebyr

 • Samlede tilbagebetaling

Det som de fleste vil rette deres opmærksomhed mod er lånets ÅOP. Det er bestemt en god idé at være opmærksom på ÅOP. ÅOP viser, hvad lånet reelt koster dig om året. Det er nemlig ikke kun renten, du skal tilbagebetale. Der er også gebyrer i et lån.

Du kan derfor med fordel sammenligne lånetilbuddenes ÅOP. Et lån med højere rente kan nemlig godt være det bedste, hvis det samtidig har en lavere ÅOP. Hvis flere lånetilbud ligner hinanden på renten eller andet, anbefaler vi derfor altid at vælge det lån, der har den laveste ÅOP. 

Når du skal sammenligne lånetilbuddene, og særligt når du sammenligner lånets ÅOP, skal du være opmærksom, at lånetilbuddene har de samme lånebeløb og den samme løbetid. En sammenligning af lån der har forskellige lånebeløb og løbetid for tilbagebetaling vil ikke give mening. ÅOP’en afhænger nemlig af lånets løbetid, hvor procentsatsen typisk vil være højere ved en kort løbetid, og lavere jo længere løbetiden er. Det er på grund af de etableringsomkostninger, der er i forbindelse med lånet.

Lånetilbud bruges til overskuelig sammenligning

Der kan være mange penge at spare ved at lave en overskuelig og simpel sammenligning af forskellige lånetilbud. Du sikrer i højere grad, at du får et lån med de bedst mulige vilkår. Det giver dig langt bedre mulighed for at vælge det mest fornuftige lån på et oplyst grundlag. 

Vælg det bedste lånetilbud

Det kan være svært at definere det bedste lånetilbud, da det ofte er individuelt bestemt. Flere af os kan alligevel godt blive enige om, at det at spare penge er bedre end det at bruge penge unødvendigt. Ved at sammenligne lån, har du de bedste forudsætninger for at vælge det billigste lånetilbud. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på lånets ÅOP. Jo lavere ÅOP, jo billigere vil lånet være.

For nogle vil et billigt lån dog ikke være lig med det perfekte lån. Et lånetilbud der umiddelbart virker som det bedste, vil ikke altid være det bedste i alle situationer. Hvorvidt lånetilbuddet er bedst afhænger af dine behov og af selve formålet med lånet. Nogle formål kræver måske en kortere løbetid, hvor et lån med en ellers højere ÅOP alligevel godt kan at foretrække i den situation. 

To cases om sammenligning af lån

Der er gode grunde til, at du bør indhente og sammenligne forskellige lånetilbud, før du vælger at optage et nyt lån. Her får du to af grundene, som er baseret på to af vores kunder; Jens og Asger. De brugte begge Lendos låneberegner, inden de valgte et lån. De deler ud af, hvordan det var for dem at sammenligne lånetilbud.

Jens, 57 år - Sammenlignede lån til boliginvestering

En af fordelene ved at benytte Lendo er, at det drejer sig om lån uden sikkerhed. Det betyder, at du selv bestemmer, hvad pengene skal gå til. Et lån uden sikkerhed bruges sjældent i forbindelse med boligkøb, da der ofte er tale om lån med sikkerhed og pant i boligen. Nogle forbrugere kan dog have behov for hjælp til udbetalingen eller dele af udbetalingen, og her kan et lån uden sikkerhed være løsningen. 

Jens Haugaard var på udkig efter et lån til at støtte et boligkøb i udlandet. Før han begyndte at søge efter et konkret lån, overvejede Jens, hvordan han nemmest kunne danne et overblik over hvilke lån, der var på markedet og især til hvilken ÅOP. I stedet for kun at søge om lån ved en enkelt bank, valgte Jens at søge ved flere banker med en enkelt ansøgning, som er den metode, der bruges hos Lendo:

“Det var super let at overskue, hurtig ekspedition, seriøst og troværdig tilbagemelding på lånemuligheder” - Jens Haugaard.

Han fortæller i øvrigt, at fordelene ved at bruge Lendo er, at han nemt kunne finde den mest optimale løsning for hans situation. Grunden til at han valgte at bruge Lendos sammenligningstjeneste var:

“Det giver et hurtigt overblik og konkrete lånetilbud. Samtidig er det nemt at sammenligne de lån, man får tilbudt.” - Jens Haugaard.

Asger, 59 - Sammenlignede lån til tilskud til rejse

At rejse er at leve, men det er ikke altid, at økonomien tillader det, når det er allermest tiltrængt. Derfor ser vi hos Lendo mange kunder, som søger lån med det formål, at bruge penge til drømmerejsen. Selvom denne form for lånebehov ikke er forbundet med en investering i noget ‘fast’, er det for mange stadig vigtigt at finde en god låneaftale. Det kan nemlig hurtigt have negative konsekvenser for den økonomiske situation.

Asger Reinholdt søgte om et lån gennem Lendo, da han manglede et tilskud til en rejse. Det var vigtigt for Asger at finde et lån med den billigste rente. Det kræver en sammenligning af forskellige lånetilbud for at vide, hvad der er tilgængeligt på markedet. 

Asger valgte at bruge Lendo, da Lendo efter hans mening “havde et godt udgangspunkt til at sammenligne forskellige låneudbydere.” Fordelen ved at sammenligne lån hos Lendo var for Asger, at det giver en hurtig og nem oversigt. Det var også tidsbesparende, da det tog Asger under 10 minutter at vælge den bedste låneudbyder.

Da vi spørger Asger, hvad hans overordnede oplevelse med Lendo har været, og hvorfor han ønsker at anbefale Lendo og sammenligning af lån til andre kunder, svarer han:

“Jeg fik en hurtig evaluering af mit behov og en præsentation af 3 låneudbydere inden for 30 minutter. Er du selv i tvivl om, hvilke seriøse låneudbydere der findes på markedet med de gunstigste og mest transparente lånevilkår, så leverer Lendo en meget overskuelig og brugervenlig oversigt” - Asger Reinholdt.

Husk - det første lånetilbud er ikke altid det bedste 

Får du også lyst til at benytte vores sammenligningstjeneste? Vi anbefaler altid, at du venter til, at alle låneudbydere har givet deres potentielle lånetilbud, før du vælger at optage et lån. Der er tale om en ventetid på højst 24 timer. Det kan være fristende at sige ja tak til det første tilbud du får. Det første er dog ikke altid det bedste. Når du har fået alle tilgængelige tilbud, kan du i fred og ro sammenligne dem. Dermed kan du vælge det lån, der passer bedst til dig og din situation.

Du kan også bruge din nyfundne viden om forskellige tilbud på lånemarkedet, når du går til din bank. Her kan du bruge dine indhentede lånetilbud som en målestok overfor banken. Det er nemlig gratis og uforpligtende at bruge vores sammenligningstjeneste. Du behøver ikke at vælge eller optage et af de lånetilbud, vi viser dig. 

Send en ansøgning afsted og se hurtigt hvilke lånevilkår du får tilbudt.

Lånesammenligning 

Kristina sparede over 21 tusind kroner med lånesammenligning

Hos Lendo møder vi mange kunder, som er glade for, at de har sammenlignet lånetilbud. Vi gør det nemt, fleksibelt og hurtigt. Det kræver ikke andet end et par minutter at lave en låneansøgning. Herefter tager vi over og sender din låneansøgning videre. Du vil løbende modtage lånetilbud, som du herefter kan sammenligne og vælge hvis de tiltaler dig.

Dette gjorde en tilfreds Lendo kunde, som du kan læse om her.

Kristina fra Valby er én af de brugere, der har sammenlignet lån på Lendo.dk. Hun ønskede at låne 50.000 kr. over 3 år. Efter at have udfyldt ansøgningsskemaet fik Kristina tilbud fra 5 forskellige banker og låneudbydere. Forskellen på den samlede tilbagebetaling var markant. Der var hele 21.180 kr. i forskel på det dyreste tilbud og dét tilbud, som Kristina valgte. Det svarer til, at Kristina hver måned i 3 år sparer cirka 600 kroner på at have valgt det billigste lån. 

Overvejer du at låne penge? Så lad Lendo hjælpe dig med at indhente og sammenligne tilbud fra flere banker. Udfyld vores låneberegner og få svar inden for 24 timer.

Er det tidskrævende og abstrakt at lave en lånesammenligning? 

Ja, det kan det sagtens være, hvis du vælger at søge om lån hos bankerne og låneudbyderne individuelt. Det kræver nemlig ansøgninger, der henvender sig til hver af de specifikke banker. Det kan både tage tid og være udfordrende at sætte sig ind i de forskellige processer, hver bank har for deres ansøgninger.

Hos Lendo har vi derfor gjort det meget nemmere for kunderne at lave lånesammenligning. Det kræver ingen specifik viden om lån og økonomi, og det krævr heller ikke meget tid. Lånesammenligning er vigtig af den årsag, at det giver de danske forbrugere bedre mulighed for at vælge et lån, som ikke vælter deres øvrige økonomi. Det øger øger også konkurrencen mellem banker og låneudbydere. Når forbrugerne vælger at sammenligne priserne på lån, så er bankerne nødsaget til at tilbyde mere fordelagtige lånetilbud. Derfor er det så vigtigt at lånesammenligning bliver mere normalt, naturligt og udbredt hos forbrugerne. Det er præcis det, vi hos Lendo kan hjælpe med.

Vi vil ændre måden forbrugerne forholder sig til lån på

For mange mennesker er det at tale åben og frit om privatøkonomi ofte præget af at være tabubelagt og noget, vi generelt ikke deler med andre. Mange danske forbrugere ender i situationer livet igennem, hvor det bliver nødvendigt at låne penge eller refinansiere eksisterende gæld. Når det er svært og meget privat at forholde sig til egen privatøkonomi, bliver det også mere naturligt for mange forbrugere at henvende sig til deres egen bank, når de har behov for et lån. Det kan blive en dyrt, da banken som udgangspunkt ikke har nogen at konkurrere med. Men det er også at handle i uvished om, hvad markedet ellers har at byde på.

Hos Lendo vil vi gerne være med til at ændre denne tilgang til lån og privatøkonomi. Derfor er det både gratis og uforpligtende at bruge vores låneberegner. Du binder dig ikke til noget ved at ansøge om lån. Først i det øjeblik du har valgt at gå videre med en lånudbyder og underskriver en endelig låneaftale med NemID. Matcher ingen af lånetilbuddene dit behov, er der ingen skade sket. Du kan roligt vende retur til din egen bank eller lede videre på markedet.

Vi ønsker, at forbrugerne skal vælge deres lån på et oplyst og velovervejet grundlag, og her er lånesammenligning en forrygende start. 

Sammenlign lån og find det billigste 

Næsten alle kan på et tidspunkt i deres liv få brug for at låne penge. Det er helt normalt. Men det kan være dyrt at låne penge. Derfor er det en god idé at sammenligne lån, så du kan finde det billigste lån.

Det første er ikke altid det bedste. 

Ved at sammenligne lån kan du hurtigt skabe overblik over, hvilket lån der er mest fornuftigt. Det mindsker også risikoen for at ende med kviklån. Du behøver heller ikke rykke dig rent fysisk. Det hele kan foregå online. Det er en simpel proces. Når du har udfyldt låneberegneren, får du personlige lånetilbud fra vores samarbejdspartnere i løbet af 24 timer.

Et billigt lån er lig med en bedre privatøkonomi

Formår du at finde et godt og billigt lån, når du har brug for at låne penge, så vil din økonomi helt automatisk have gavn af det. Det giver måske lidt sig selv, men med et billigt lån kan du hurtigere få afbetalt lånet end med et der er dyrere. Ofte vil du også have mulighed for at lave et budget, der indeholder plads til alle dine faste udgifter og lidt sjov oven i hatten. 

Hvis du sammenligner lån øger du muligheden for at finde det billigste lån og dermed have råd til flere fornøjelser. Nogle mener ikke, at det er ansvarligt for eksempel at tage på ferie, hvis du samtidig har gæld i banken. Men det kan sagtens lade sig gøre at få råd til goder som ferie og middage på restaurant, samtidig med at du betaler af på din gæld. Det handler bare om at lave et realistisk budget, hvor der er taget højde for de faste udgifter, samt sat et fast beløb af til uforudsete udgifter og fornøjelser. Hvis du har sammenlignet og fundet det billigste lån, så er det klart, at der er plads til at sætte et større beløb til side til fornøjelser. Efter du har lagt et budget, handler det selvfølgelig bare om at følge det, ellers går hele idéen om et budget lidt i vasken. 

Hvis du har spørgsmål til det at sammenligne lån, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du er også velkommen til at anvende vores låneberegner med det samme for at se, hvilke muligheder du har på lånemarkedet.

Sammenlign priser på lån 

Hos Lendo kan du nemt sammenligne lånetilbud fra flere banker og dermed sikre, at du altid får det bedste tilbud, der er til rådighed for dig. Ved at udfylde en enkelt ansøgning hos Lendo kan du få svar fra flere anerkendte banker. Når svarene kommer tilbage, kan du i ro og mag sammenligne bankernes tilbud og vælge det, der passer bedst til dine behov. 

Vi ser allerede fra utallige produkter og services, at danskerne generelt er gode til at researche og finde det bedste tilbud. Det gælder, når vi skal booke rejser, fly, hoteller, og det gælder, hvis vi er på udkig efter nyt elektronik eller skal finde den bedste restaurant. Desværre er det ikke altid tilfældet, når det kommer til vores personlige økonomi. Her har vi ofte en tendens til at vælge det første og det bedste. Det kan ofte kan have uoverskuelige konsekvenser i form af skyhøje renter og afgifter, der kan medvirke til, at man får optaget en gæld, som bliver meget svær at komme af med igen.

Hvordan undgår jeg tårnhøje renter og gebyrer på mit lån? 

Det kan ofte være farligt at tage det første og bedste lånetilbud, og derfor opfordrer vi altid danskerne til at sammenligne før de vælger! Hos Lendo er vi på kunders side. Vores formål er at give kunderne de bedste forudsætninger, inden de træffer valg om deres privatøkonomi. Nogle af de største farezoner man kan støde ind i som forbruger kan blandt andet være:

 • Skjulte oprettelsesgebyrer
 • Høje årlige omkostninger i procent 
 • Urimelige renter på lange løbetider

Når du laver en låneansøgning hos Lendo får du muligheden for at sammenligne flere lånetilbud inden du vælger. Så er det op til dig at vælge det lånetilbud, der passer bedst til din situation. På den måde kan du nemt undgå at ende op med et lån, der potentielt kan ødelægge din økonomi. Så prøv gratis og uforpligtende vores låneberegner, så du kan se hvilke muligheder du har for at låne penge.

Sammenlign lån fra flere banker 

At sammenligne lån fra flere banker er slet ikke så besværligt som man kan tro. Lendo gør det nemt og overskueligt, så du kan spare tid og penge.

Det at sammenligne lån fra flere banker, lyder måske umiddelbart som en besværlig affære, hvor man bliver nød til at tage kontakt til flere forskellige banker enkeltvis. Derfor ender mange med at henvende sig til en enkelt bank, så ender de desværre med at tage det første og bedste lånetilbud, de får. Lendo hjælper dig med nemt og overskueligt at sammenligne lånetilbud fra flere banker. 

Hvordan kan jeg sammenligne lån fra flere banker?

Vælger du at benytte Lendo i din søgning efter et godt lånetilbud, behøver det slet ikke at være så tidskrævende at sammenligne banklån. I stedet for at tage kontakt til hver enkelt bank for at få lånetilbud, kan du med en enkelt ansøgning sammenligne lån fra flere banker. Du kan nemt og gratis anvende vores låneberegner. Så kan du få et overblik over, hvilke muligheder du har for at låne penge.

Hvis du er endt på en side med en liste over låneudbydere og banker og deres forskellige lånetilbud, har du nok lagt mærke til, at tilbuddene er meget ukonkrete, både når det gælder rente og mulige lånebeløb. Det kan derfor være svært at gennemskue, hvem der reelt kan give dig de bedste lånevilkår. 

Få et personligt tilbud

Når du søger om lån gennem os, kan du hurtigt finde ud af, hvilken bank der kan tilbyde lige netop dig det billigste lån. Det foregår således, at du med en enkelt ansøgning modtager personlige lånetilbud fra de banker og låneudbydere Lendo samarbejder med. De lånetilbud du modtager er tilpasset din økonomiske situation, og priserne er derfor personlige og individuelle fra kunde til kunde. Det er stadig lige så uforpligtende, som når du kigger på en liste over eksempler på lån fra flere banker. Forskellen er, at du ved at ansøge om lån gennem Lendo, opnår større indsigt, hvor du i trygge hænder kan danne dig et overblik over priserne og tage en beslutning ud fra disse. Ønsker du i sidste ende ikke at låne penge alligevel, vil din ansøgning og dine lånetilbud udløbe efter 30 dage.

Hvilke faktorer er vigtige at sammenligne

Helt konkret sammenligner du de forskellige lån ved at kigge på oplysningerne om:

 • ÅOP (Årlig omkostning i procent)
 • Variabel debitorrente
 • Den månedlige ydelse
 • Etableringsomkostninger
 • Administartionsgebyr
 • Samlet tilbagebetaling
 • Løbetid for lånet

Disse forskellige faktorer er alle med til at påvirke prisen på dit lån og er derfor vigtige at sammenligne, da de kan variere fra bank til bank. Især den årlige omkostning i procent er vigtig at holde øje med og sammenligne, da det er den der fortæller dig, hvad du reelt betaler om året for at låne det beløb du ansøger om. 

Når du bruger Lendo til at sammenligne lån fra flere banker, får du svar allerede indenfor 24 timer efter du har sendt din ansøgning afsted. Det er gratis at benytte sig af vores tjeneste.

Har du yderligere spørgsmål eller brug for hjælp til at lave en ansøgning, kan du også ringe til os på 70 5000 10. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med en ansøgning. De kan også svare på spørgsmål vedrørende de forskellige lånebegreber, hvis der er noget du har behov for at få uddybet eller forklaret.

Er du i tivl, om du skal sammenligne lån fra flere banker?

Det at sammenligne lånetilbud er ikke så udbredt blandt danske forbrugere endnu. Mange af de kunder der har benyttet Lendo til at sammenligne lånetilbud fra flere banker, har været meget tilfredse med deres oplevelse. Som forbrugere er vi generelt glade for at sammenligne priser på diverse produkter og ydelser vi køber, men det har bare ikke nået låneverdenen fuldt ud endnu.

Sammenlign lån online 

At sammenligne lån online giver dig mulighed for at få lånetilbud fra flere banker end bare din egen.

Traditionelt set har vi skulle møde fysisk op i en butik for at købe et produkt eller en service. Men takket være den teknologiske udvikling, kan vi nu klare mange ting i ro og mag, hjemme fra sofaen, ved hjælp af en internetforbindelse. 

Hos Lendo vil vi gerne gøre det lettere og mindre tidskrævende at få de bedste lånevilkår. Det gør vi ved at give dig muligheden for at sammenligne lån online, og vælge det bedste tilbud, uden at du behøver at bevæge dig ud af dit hjem. Alt det reelt kræver er, at du kan komme på internettet. At sammenligne lån online er ikke meget anderledes, end når du handler ind online, eller når du bestiller en tid hos din læge. Så hvorfor ikke også sammenligne lån?

Bevar privatlivets fred ved at sammenligne lån online

For mange er det en privat sag at låne penge, og det kan føles intimiderende at skulle ned i banken og forklare, hvorfor man skal have lov at låne penge og til hvad. 

Når du skal sammenligne lån online, hos Lendo, behøver du blot at have adgang til internettet og have dit NemID klar. Har du disse to ting tilgængelige, kan du nemt udfylde en låneansøgning via vores låneberegner. Du kan altså hurtigt og nemt lave ansøgningen på enten din mobiltelefon, tablet eller computer og du behøver ikke tænke over, at skulle forlade hjemmets 4 vægge. Om du ansøger hjemme fra sofaen i dit nattøj, i bussen på vej på arbejde eller noget helt tredje er helt op til dig.

Måske tænker du, det kan virke usikkert at låne penge på nettet og sammenligne lån online? Så længe du tænker dig om og tjekker op på, hvem der er låneudbyder, så er det helt sikkert at ansøge om lån online. Vi støtter altid vores kunder i at være kritiske i forbindelse med deres søgning efter et godt lånetilbud, men det kan være lige så sikkert at ansøge og sammenligne lån online, som det er i den fysiske verden. Der findes mange troværdige banker, som udbyder lån online, og det er netop dem, vi samarbejder med hos Lendo. Vi opfordrer desuden altid vores kunder til at stille spørgsmål, hvis der er noget, de er i tvivl om.

Det tager kun et par minutter at udfylde vores låneberegner, som vil fungere som din låneansøgning. I løbet af 24 timer bliver din låneansøgning behandlet, og du kan nu sammenligne dine lånetilbud online.

Få personlige lånetilbud, når du sammenligner lån online

Selvom om det går forholdsvis hurtigt at få lånetilbud, så er de personlige og mere præcise end en generel liste-oversigt over lånetilbud, som du kan se andre steder online, netop fordi de er baseret på de oplysninger, du har indtastet. Så her hos Lendo kan du trygt sammenligne lån online og vide, at du får realistiske tilbud tilpasset din økonomi.

Når du sammenligner lån online, sikrer du, at du får de bedst mulige vilkår og ikke tager et unødvendigt dyrt lån, fordi du troede, at din egen bank havde det første og bedste lånetilbud. 

Sammenlign lån efter du har fået svar på alle spørgsmål

Vi håber, at du på denne side er blevet klogere på, hvorfor du bør sammenligne lån. Hvis du gerne vil undersøge dine muligheder for et lån, kan du gratis og uforpligtende bruge vores sammenligningstjeneste. Sammenlign lån hos os og vi vil være her til at hjælpe dig.

Hvis du har brug for hjælp til at udfylde ansøgningen eller efterfølgende spørgsmål til vilkårene for de lånetilbud, du har fået, så kan du kontakte vores kundeservice på alle hverdage mellem kl. 9-16.

God fornøjelse med at sammenligne lån!

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 man-fre 09.00-16.00
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Sammenlign lån FAQ
Du kan søge om lån uden sikkerhed fra 10.000 - 500.000 kr. til kontant udbetaling eller som et samlelån. Da det er lån uden sikkerhed bestemmer du selv, hvad pengene skal bruges til.
Vi opfordrer altid kunderne til, at sammenligne lånetilbud fra flere banker inden de vælger. Når du sammenligner, sikrer du dig det bedste tilgængelige tilbud på markedet. Uden at sammenligne har du ingen indsigt i om der er andre og bedre tilbud til rådighed.
ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er den vigtigste værdi at sammenligne, da den fortæller hvad lånet vil koste dig i alt om året. Grunden til at du skal sammenligne ÅOP og ikke renten er, at der i ÅOP´en er medregnet diverse gebyrer og ekstra omkostninger for lånet.
Her skal du kun lave en enkelt ansøgning. Vi sender ansøgningen videre til de långivere og banker vi samarbejder med, som herefter vil melde tilbage med lånetilbud. Du skal altså ikke søge flere forskellige steder, det klarer vi for dig.
Når du har lavet en låneansøgning vil du, hvis du bliver kreditvurderet til det, modtage lånetilbud fra en eller flere långivere. Her vil du se hvad de kan tilbyde dig i rente, ÅOP, etableringsomkostninger osv. 

Har du problemer med at forstå hvilket tilbud der er det bedste, eller er du i tvivl om de forskellige lånebegreber, kan du altid kontakte vores dygtige kunderådgivere, som sidder klar til at hjælpe dig.

Det er gratis og uforpligtende at lave en låneansøgning. Hvis du skulle modtage tilbud som du ikke ønsker at gå videre med, udløber ansøgningen automatisk efter 30 dage.
Vores låneberegner er dit nemmeste værktøj, når du skal sende låneansøgninger til de låneudbydere vi samarbejder med. Den skal blot udfyldes, og så bliver der automatisk sendt ansøgninger ud. Derefter skal du bare vente og se, hvad de kan tilbyde dig ud fra de oplysninger du har givet.
Ja, det er muligt at lave en refinansiering af dit lån hos os. Det er uforpligtende, og du får mulighed for at sammenligne lånetilbuddene, inden du tager en beslutning. Hvis det er billigere for dig, kan det sagtens betale sig for dig at skifte låneudbyder.

Lendo tema