Lånesammenligning

Lånesammenligning er vigtig, hvis du ønsker at finde det bedste lån

Kristina sparede over 21 tusind kroner med lånesammenligning

Hos Lendo møder vi mange kunder, som er begejstrede for, at have foretaget en lånesammenligning inden de valgte lån. Vi gør det nemlig nemt, flexibelt og hurtigt og det kræver ikke andet end et par minutter af din tid, til at lave en ansøgning. Herefter tager vi over og sender din ansøgning videre og du vil løbende modtage lånetilbud, som du herefter kan sammenligne og vælge hvis de tiltaler dig.

Dette gjorde en tilfreds Lendo kunde, som du kan læse om her.

Kristina fra Valby er én af de brugere, der har sammenlignet lån på Lendo.dk. Hun ønskede at låne 50.000 kr. over 3 år, og efter at have udfyldt ansøgningsskemaet fik Kristina tilbud fra 5 forskellige banker. Forskellen på den samlede tilbagebetaling var til at føle på. Der var hele 21.180 kr. i forskel på det dyreste tilbud og dét tilbud, som Kristina valgte. Det svarer til, at Kristina hver måned i 3 år sparer ca. 600 kr. på at have valgt det billigste lån. 

Overvejer du at låne penge? Så lad Lendo hjælpe dig med at indhente og sammenligne tilbud fra flere banker. Udfyld ansøgningsskemaet her.

Er det tidskrævende og abstrakt at lave en lånesammenligning? 

Ja, det kan det sagtens være, hvis du vælger at søge om lån hos bankerne og långiverne individuelt. Det kræver nemlig ansøgninger, der henvender sig til hver af de specifikke banker og det kan selvsagt godt tage både tid og være udfordrende at sætte sig ind i de forskellige processer hver bank har for deres ansøgninger.

Hos Lendo har vi derfor gjort det meget nemmere for kunderne, at lave lånesammenligning uden det kræver specifikke kompetencer og viden om lån og økonomi, og uden at det kræver meget af kundernes tid. Lånesammenligning er vigtig af den årsag, at det giver de danske forbrugere bedre mulighed for, at vælge det bedste og mest fornuftige lån, som ikke vælter deres øvrige økonomi og ikke mindst fordi, at det øger konkurrencen mellem bankerne. Når forbrugerne i højere grad vælger at sammenligne priserne på lån, hvilket er tilfældet ved lånesammenligning, så er bankerne nødsaget til at tilbyde mere fordelagtige lånetilbud, hvis de ønsker, at kunderne vælger dem og deres lån. Derfor er det så vigtigt at lånesammenligning bliver mere normalt, naturligt og udbredt hos forbrugerne, hvilket er præcis det vi hos Lendo kan hjælpe med.

Vi vil ændre måden forbrugerne forholder sig til lån og økonomi

For mange mennesker er det at tale åben og frit om privatøkonomi og måske i særdeleshed lån, ofte præget af at være tabu-belagt og noget vi generelt ikke deler med så mange andre. Dette på trods af, at mange danske forbrugere ender i situationer livet igennem hvor det at låne penge, eller refinansiere eksisterende gæld bliver en nødvendighed. Når det er svært og meget privat at forholde sig til egen privatøkonomi bliver det også mere naturligt for mange forbrugere, at henvende sig til deres egen bank, når de har behov for et lån. Dette kan blive en dyr fornøjelse, da banken som udgangspunkt ikke har nogen at konkurrerer med. Men det er også at handle i uvished om, hvad markedet ellers har at byde på.

Hos Lendo vil vi gerne være med til, at ændre denne tilgang til lån og privatøkonomi. Derfor er det både gratis og uforpligtende at bruge vores låneberegner og sammenligningstjeneste. Man binder sig altså ikke til noget ved at ansøge om lån, men først i det øjeblik man har valgt at gå videre med en långiver og underskriver en endelig låneaftale med Nemid. Kommer du i den situation, at der ikke er nogen af de tilbud du modtager fra långiverne, som du bryder dig om, er der ingen skade sket og du kan roligt vende retur til din egen bank eller lede videre på markedet.

Vi ønsker, at forbrugerne skal vælge deres lån på et oplyst og velovervejet grundlag og her er lånesammenligning en forrygende start. 

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Facit Bank, Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema