Sammenlign lån fra flere banker

Sammenlign lån fra flere banker - Lendo gør det nemt

Hvordan kan jeg sammenligne lån fra flere banker?

At sammenligne lån fra flere banker, er slet ikke så besværligt som det lyder. Lendo gør det nemt og overskueligt, så du kan spare tid og penge.

Det at sammenligne lån fra flere banker, lyder måske umiddelbart som en besværlig affære, hvor man bliver nødt til at tage kontakt til flere forskellige banker enkeltvis. Derfor ender mange med at henvende sig til en enkelt bank, og med at tage det første og bedste lån, de bliver tilbudt. 

Vælger du at benytte Lendo i din søgning efter et godt lånetilbud, behøver det slet ikke at være så tidskrævende, at sammenligne banklån. I stedet for at tage kontakt til hver enkelt bank, for at få lånetilbud, kan du med en enkelt ansøgning, sammenligne lån fra flere banker. 

Hvis du er endt på en side med en liste over låneudbydere/banker og deres forskellige lånetilbud, har du nok lagt mærke til, at tilbudene er meget ukonkrete, både når det gælder rente og mulige lånebeløb. Det kan derfor være svært at gennemskue, hvem der reelt kan give dig de bedste lånevilkår. 

Få et personligt tilbud

Det er ikke tilfældet når du søger om tilbud igennem Lendo. Her kan du nemt se, hvilken bank der kan tilbyde lige netop dig det billigste lån. Det foregår således, at du med en enkelt ansøgning modtager personlige lånetilbud fra de banker og långivere Lendo samarbejder med. De lånetilbud du modtager er tilpasset din økonomiske situation og priserne er derfor personlige og individuelle fra kunde til kunde. Det er stadig lige så uforpligtende, som når du kigger på en liste over eksempler på lån fra flere banker. Forskellen er at du ved at ansøge om lån gennem Lendo, opnår større indsigt, hvor du i ro og mag kan danne dig et overblik over priserne og tage en beslutning ud fra disse. Ønsker du i sidste ende ikke at låne penge alligevel, vil din ansøgning og dine lånetilbud udløbe efter 30 dage.

Hvilke faktorer er vigtige at sammenligne

Helt konkret sammenligner du de forskellige lån ved at kigge på oplysningerne om:

 • ÅOP (Årlig omkostning i procent)
 • Variabel debitorrente
 • Den månedlige ydelse
 • Etableringsomkostninger
 • Administartionsgebyr
 • Samlet tilbagebetaling
 • Løbetid for lånet

Disse forskellige faktorer er alle med til at påvirke prisen på dit lån og er derfor vigtige at sammenligne, da de kan variere fra bank til bank. Især den årlige omkostning i procent er vigtig at holde øje med og sammenligne, da det er den der fortæller dig hvad du reelt betaler om året for at låne det beløb du ansøger om. Du kan læse mere om ÅOP her.

Når du bruger Lendo til at sammenligne lån fra flere banker, får du svar allerede indenfor 24 timer efter du har sendt din ansøgning afsted. Det er gratis at benytte sig af Lendos tjeneste og du kan læse mere om Lendo her

Har du yderligere spørgsmål eller brug for hjælp til at lave en ansøgning, kan du også ringe til os på 70 5000 10. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med en ansøgning og de kan også svare på spørgsmål vedrørende de forskellige lånebegreber, hvis der er noget du har behov for, at få uddybet eller forklaret.

Er du i tvivl om du skal sammenligne lån fra flere banker?

Det at sammenligne lånetilbud er ikke så udbredt blandt danske forbrugere - endnu. Mange af de kunder der har benyttet Lendo til at sammenligne lånetilbud fra flere banker, har været meget tilfredse med deres oplevelse. Som forbrugere er vi generelt glade for at sammenligne priser på diverse produkter og ydelser vi køber, men det har bare ikke nået låneverdenen fuldt ud endnu.

Vi har talt med 3 af vores kunder, som har været begejstrede for at bruge vores sammenligningstjeneste. Du kan læse deres historier her.

Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Fellow Finance, PayMark Finans (en del af Facit Bank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.