Sammenlign lån online

Sammenlign lån online – så kan du blive siddende i din stue

Det at sammenligne lån online giver dig mulighed for at få lånetilbud fra flere banker end bare din egen

Traditionelt set har vi skulle møde fysisk op i en butik for at købe et produkt eller en service. Men takket være den teknologiske udvikling, kan vi nu klare mange ting i ro og mag, hjemme fra sofaen, ved hjælp af en internetforbindelse. 

Hos Lendo vil vi gerne gøre det lettere og mindre tidskrævende, at få de bedste lånevilkår. Det gør vi ved at give dig muligheden for at sammenligne lån online, og vælge det bedste tilbud i ro og fred, uden at du behøver, at bevæge dig ud af dit hjem. Alt det reelt kræver er, at du kan komme på internettet. At sammenligne lån online er ikke meget anderledes, end når du handler ind online, eller når du bestiller en tid hos din læge. Så hvorfor ikke også sammenligne lån?

Bevar privatlivets fred, ved at sammenligne lån online

For mange er det en privat sag at låne penge, og det kan føles intimiderende at skulle ned i banken og forklare, hvorfor man skal have lov at låne penge og til hvad. 

Når du skal sammenligne lån online, hos Lendo, behøver du blot at have adgang til internettet og at have dit NemID klar. Har du disse to ting tilgængelige, kan du i ro og mag udfylde en enkelt låneansøgning online. Du kan altså hurtigt og nemt lave ansøgningen på enten din mobiltelefon, tablet eller computer og du behøver ikke tænke over, at skulle forlade hjemmets 4 vægge. Om du ansøger hjemme fra sofaen i dit nattøj, i bussen på vej på arbejde eller noget helt tredje er helt op til dig.

Måske tænker du, det kan virke usikkert, at låne penge på nettet og sammenligne lån online? Så længe du tænker dig om og tjekker op på, hvem der er låneudbyder, så er det helt sikkert at ansøge om lån online. Vi støtter altid vores kunder i at være kritiske, i forbindelse med deres søgning efter et godt lånetilbud, men det kan være lige så sikkert at ansøge og sammenligne lån online, som det er i den fysiske verden. Der findes mange troværdige banker, som udbyder lån online, og det er netop dem, vi samarbejder med hos Lendo. Vi opfordrer desuden altid vores kunder til at stille spørgsmål, hvis der er noget, de er i tvivl om.

Det tager kun et par minutter at udfylde vores låneansøgning, og i løbet af 24 timer bliver din låneansøgning behandlet, og du kan nu sammenligne dine lånetilbud online.

Få personlige låntilbud, selvom du sammenligner lån online

Selvom om det går forholdsvis hurtigt at få lånetilbud, så er de personlige og mere præcise end en generel liste-oversigt over lånetilbud, som du kan se andre steder online, netop fordi de er baseret på de oplysninger, du har indtastet. Så her hos Lendo kan du trygt sammenligne lån online og vide, at du får realistiske tilbud tilpasset din økonomi.

Når du sammenligner lån online, sikrer du, at du får de bedst mulige vilkår og ikke tager et unødvendigt dyrt lån, fordi du troede, at din egen bank havde det første og bedste lånetilbud. 


Hvis du har brug for hjælp til at udfylde ansøgningen eller efterfølgende spørgsmål til vilkårene for de lånetilbud, du har fået, så kan du ringe til kundeservice på: 70 5000 10 eller sende en mail til: kundeservice@lendo.dk

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Fellow Finance, PayMark Finans (en del af Facit Bank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.