Sammenlign lånetilbud

Sammenlign lånetilbud med Lendo og find det bedste lån til dig

Her er to gode grunde til, at du skal sammenligne lånetilbud, inden du vælger lån

Det er efterhånden helt normalt at låne penge til mange forskellige behov og investeringer. På mange måder er det at låne penge en essentiel del af at leve i vores samfund, og langt de fleste mennesker har en eller anden form for lån.

Privatlån er den type af lån, du kan bruge til mange forskellige formål og hvis du søger om lån gennem Lendo er det faktisk helt op til dig selv, hvad pengene skal gå til.

På trods af, at det er normalt at låne penge, er det desværre ikke mange danske forbrugere, der vælger at sammenligne lånetilbud inden de vælger. Heldigvis er der nogle der gør. 

I denne artikel kan du møde Jens og Asger, som begge brugte Lendos sammenligningstjeneste, inden de valgte et lån. De fortæller her hvilke fordele, de oplevede ved at sammenligne lånetilbud.

Jens, 57 år - Boliginvestering

En af fordelene ved at sammenligne lån gennem Lendo er, at det drejer sig om lån uden sikkerhed, hvilket betyder, at man selv kan bestemme hvad pengene skal gå til.

Lån uden sikkerhed sættes sjældent i forbindelse med boligkøb, da der jo her ofte er tale om lån med sikkerhed og pant i boligen. Nogle forbrugere kan dog have behov for hjælp til udbetalingen eller dele af udbetalingen, og her kan lån uden sikkerhed være løsningen.

Jens Haugaard var på udkig efter et lån til at støtte et boligkøb i udlandet. Før han begyndte søgningen efter et konkret lån, overvejede Jens hvordan han nemmest kunne danne et overblik over hvilke lån der var på markedet og især til hvilken ÅOP - årlig omkostning i procent. I stedet for kun at søge om lån ved en enkelt bank, valgte Jens at søge ved flere banker med en enkelt ansøgning, som er den metode der søges med hos Lendo;

“Det var super let at overskue, hurtig ekspedition, seriøs og troværdig tilbagemelding på lånemuligheder” - Jens Haugaard.

Han fortæller i øvrigt at fordelene ved at bruge Lendo var, at han kunne finde den mest optimale løsning for hans situation, og at grunden til at han valgte at bruge Lendos sammenligningstjeneste var at:

“Det giver et hurtigt overblik og konkrete lånetilbud” - Jens Haugaard.

Asger, 59 år - Tilskud til rejse

At rejse er at leve, men det er ikke altid, at økonomien tillader det, når det er allermest tiltrængt. Derfor ser vi hos Lendo også mange kunder, som søger lån med det formål, at bruge pengene til en ferie eller endda drømmerejsen. Selvom denne form for lånebehov ikke er forbundet med en investering i noget “fast”, er det for mange forbrugere stadig yderst vigtigt, at finde en god låneaftale, således at det ikke har negative konsekvenser for deres økonomiske situation, når ferien er slut og hverdagen melder sig igen.

Asger Reinholdt søgte om et lån gennem Lendo, da han manglede et tilskud til en rejse. Det var vigtigt for Asger, at finde et lån med den billigste rente og det kræver sammenligning med andre tilbud, for overhovedet at vide, hvad der er tilgængeligt på markedet. 

Til dette formål valgte Asger at bruge Lendo, da Lendo efter hans mening “havde et godt udgangspunkt til at sammenligne forskellige låneudbydere”. Fordelen ved at benytte Lendo og ved at sammenligne tilbud generelt var, at det gav Asger en hurtig og nem oversigt, ligesom det var tidsbesparende, da det tog ham under 10 minutter, at vælge den gunstigste låneudbyder.

Da vi spørger Asger hvad hans overordnede oplevelse med Lendo var og hvorfor han ønsker at anbefale både Lendo og lånesammenligning til andre kunder, svarer han:

“Jeg fik en hurtig evaluering af mit behov og en præsentation af 3 långivere indenfor 30 minutter. Er du selv i tvivl om, hvilke seriøse långivere der findes på markedet, med de gunstigste og mest transparente lånevilkår - så leverer Lendo en meget overskuelig og brugervenlig oversigt” - Asger Reinholdt, Kunde hos Lendo.  

Ansøg nu

Kunne du også tænke dig at benytte vores sammenligningstjeneste skal du blot bruge vores låneberegner og lave en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Når du har afsluttet ansøgningen med dit NemId sender vi den videre til långiverne, som inden for 24 timer kommer med et svar, enten i form at et lånetilbud, hvor du kan se de forskellige priser på lånet, eller i form af et afslag.

Skulle du få et afslag på din ansøgning, kan det være mange forskellige årsager til det, det er dog ikke dem alle vi kan identificere, da kreditvurderingen foretages af långiverne og ikke af Lendo. Til gengæld kan afslag nogen gange også skyldes forskellige former for fejl i ansøgningen og vores kundeservice sidder altid klar til at kigge din ansøgning igennem og svare på spørgsmål.

 

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Facit Bank, Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema