Sammenlign priser på lån og find det bedste tilbud

Hos Lendo kan du nemt sammenligne lånetilbud fra flere banker og dermed sikre, at du altid får det bedste tilbud, der er til rådighed for dig. Ved at udfylde en enkelt ansøgning hos Lendo kan du få svar fra flere anerkendte banker. Når svarene kommer tilbage kan du i ro og mag sammenligne bankernes tilbud og vælge det, der passer bedst til dine behov. 

Vi ser allerede fra utallige produkter og services, at danskerne generelt er gode til at researche og finde det bedste tilbud. Det gælder både, når vi skal booke rejser, fly, hoteller osv. men også blot, hvis vi er på udkig efter nyt elektronik eller skal finde den bedste restaurant i byen. Desværre er det ikke altid tilfældet, når det kommer til vores personlige økonomi. Her har vi ofte en tendens til at vælge det første og det bedste, hvilket ofte kan have uoverskuelige konsekvenser i form af skyhøje renter og afgifter, der kan medvirke til, at man får optaget en gæld, som bliver meget svær at komme af med igen.

Hvordan undgår jeg tårnhøje renter og gebyrer på mit lån? 

Det kan ofte være farligt at tage det første og bedste lån, og derfor opfordrer vi altid danskerne til at sammenligne før de vælger! Hos Lendo er vi på kunders side, og vores formål er at give kunderne de bedste forudsætninger, inden de træffer valg om deres privatøkonomi. Nogle af de største farezoner man kan støde ind i som forbruger kan blandt andet være:

  • Skjulte oprettelsesgebyrer

  • Høje årlige omkostninger i procent 

  • Urimlige renter på lange løbetider

Når du laver en låneansøgning hos Lendo får du muligheden for at sammenligne flere lånetilbud inden du vælger, og så er det op til dig at vælge det tilbud, der passer bedst til din situation. På den måde kan du nemt undgå at ende op med et lån, der potentielt kan ødelægge din økonomi. Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvordan man kan finde det bedste lån kan du læse vores artikel om forskellige lånemuligheder, eller kontakte vores kundeservice på 70500010 med eventuelle spørgsmål eller henvendelser. 

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Fellow Finance, PayMark Finans (en del af Facit Bank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.