lånetyper

Lånetyper hos Lendo.dk

Der findes en masse forskellige lånetyper, når det kommer til banklån. Her hos Lendo beskæftiger vi os med fire forskellige lånetyper inden for privatlån:

Vil du vide, hvor mange penge du kan låne? Så prøv vores låneberegner her på Lendo.dk med det samme.

Hvis du er i tvivl om, hvad de forskellige lånetyper inden for privatlån indebærer, kan du med fordel læse med her, men lad os starte med at forklare, hvad et privatlån er. Her hos Lendo arbejder vi med privatlån, fordi vi låner penge til privatpersoner.

Fordelen ved at bruge os når du skal låne penge er, at vi stiller krav til bankerne om at komme med så gode tilbud som muligt, fordi de er i konkurrence mod hinanden om at få dig som kunde. Det er en omvendt verden lige pludselig, fordi du har mere magt som privatperson. Når du søger om et lån hos forskellige banker og låneudbydere, mærker de ikke en direkte konkurrence. Hvis du i stedet søger gennem os, vil bankerne gøre deres bedste for at lave en aftale med dig.

Forbrugslån

Er dit køleskab gået i stykker, eller er din computer afgået ved døden? Så står du højst sandsynligt i en situation, hvor du har brug for at låne penge for at få råd til et dyrt køb, som du ikke havde set komme. Denne lånetype kaldes et forbrugslån.

Det er naturligvis bedst at spare op til de ting, man gerne vil købe, men nogle gange er det ikke muligt, og i de situationer er det passende med et forbrugslån, så du ikke skal gå på kompromis med din levestandard, fordi der kom en uforudsigelig udgift.

Vores låneberegner giver dig mulighed for at tage stilling til, hvilket tilbud der matcher dig bedst. Det giver dig mulighed for at mærke efter, om det føles fornuftigt at låne penge. 

Samlelån

Er du interesseret i at spare penge blot ved at lægge dine lån sammen via et samlelån?

I vores låneberegner kan du vælge at få tilbud om at samle dine lån. Du har måske taget forskellige lån hos forskellige låneudbydere. Det er nemt at miste overblikket over, hvor meget man egentlig betaler tilbage på de forskellige lån.

Hvis du samler så mange lån som muligt i ét lån, kan du få et bedre overblik – og endnu vigtigere: Du kan spare penge.

Jo flere lån du har, jo flere låneomkostninger. Ved hvert lån kan der, udover renter, være andre slags omkostninger, som du også skal betale – det er også derfor, at det er godt at være opmærksom på ÅOP. Det vil sige, at hvis du kun har et lån, har du kun låneomkostninger i forbindelse med dét lån. Hvis du har flere lån, vil denne lånetype altså være værd at overveje.

Billån

En bil kan gøre det nemmere at få hverdagen til at hænge sammen, uanset om man er en familie eller én person, der skal kunne komme fra A til B uden besvær. Det er dog få, der kan betale det fulde beløb for en bil under selve købet. I den situation er det oplagt at kigge efter et billån.

Her hos Lendo kan du sammenligne lån til bilen på op til 300.000 kroner med en rentesats fra 2,95%.

Vores billån matcher personer, der vil købe en brugt bil eller andre køretøjer, som ikke kan stilles som sikkerhed. Det er nemlig ikke et krav fra bankernes side, at de skal have stillet nogen form for sikkerhed, når du låner penge med os som sammenligningstjeneste.

Andelsboliglån

Har du fundet drømmeboligen? Her hos Lendo udbyder vi ikke lån til selve købet af boligen, men vi vil gerne hjælpe dig med at få opfyldt din drøm om et nyt hjem med vores andelsboliglån. Hos os er det muligt at tage et banklån, som dækker udbetalingen til den andelsbolig, du drømmer om. Det kan også fungere som et tillægslån, der kan hjælpe dig med at få renoveret lejligheden, hvis du har brug for det.

Boliglån er en lånetype, der typisk udbydes af din bank. Vi låner dig penge uden at have en sikkerhed i noget du ejer – derfor tilbyder vi lån til udbetalingen du skal lægge, når du tager boliglånet.

Når du låner et større beløb, er det meget normalt, at du stiller en form for sikkerhed over for banken - for eksempel hvis du ejer et hus, så kan banken gøre krav på huset, hvis du ikke kan betale tilbage. Fordi vi ingen sikkerhed kræver, udbyder vi lån mellem 10.000 og 500.000 kroner.

Andre lånetyper

Der findes også andre lånetyper. Realkreditlån er den type lån, der tages med sikkerhed og vil derfor typisk have en lavere rente. Dog er der større krav til, hvad lånet kan bruges til. En anden type lån mange har hørt om er de såkaldte kviklån. Vi anbefaler dog aldrig at tage et kviklån.

Hos Lendo udvikler vi løbende vores samarbejder, og dermed også de lånetyper vi tilbyder. Det er helt individuelt, hvilken rente du får tilbudt, uanset hvilken af de fire lånetyper du vælger. Bankerne foretager en vurdering ud fra din privatøkonomiske situation. Det er altså din økonomiske situation, der afgør, hvilken rente du får tilbudt. Men husk at renten ikke siger alt om et lån. ÅOP inkluderer alle omkostninger, der er i et lån og giver dermed et bedre overblik over, hvad du går ind til.

Hvis du sidder med spørgsmål, så er vi klar på at besvare dem. Giv os endelig et kald på 70 5000 10, chat med os her på siden eller send os en mail

 

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Facit Bank, Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema